Het weer: droog

Zwolle – Dinsdag is er in de ochtend nog steeds veel bewolking in het zuiden. Elders is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Het blijft de hele dag droog. In het zuiden komt overigens geleidelijk ook steeds meer ruimte voor de zon. De middagtemperatuur ligt tussen 15-16 graden op de Wadden tot 19 graden in het binnenland. Er staat overdag een matige, aan zee af en toe vrij krachtige (ook vlagerige) noord-noordoostenwind. Hierdoor voelt het frisjes aan.

14-06-2010_weerfoto_2.jpg

Ook woensdag belooft een overwegend droge dag te worden. Licht tot half bewolkt, dus meer ruimte voor de zon dan voorgaande dagen. Maxima tussen 18- en 22 graden. In de loop van de dag komt er in het zuiden wel wat meer bewolking. In de avond is er in het zuiden kleine kans op een bui. Wederom staat er een een stevige wind, uit het noordoosten

Donderdag is er duidelijk minder wind, waardoor de maxima (19-22) meer tot hun recht komen. Verder, in het zuiden bewolkt en kans op buien. In het noorden droog en zonnige perioden. De dagen daarna geleidelijk meer bewolking en zo nu en dan een buitje. Droge perioden hebben de overhand. Temperaturen overdag schommelen rond 20 graden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Als je op deze foto doelt Dick; kijk nog eens.
    De foto is richting westen genomen (Thorbeckegracht). Moet dus wel een zonsondergang zijn.

  2. @ Tsja bedankt, krijg beiden veel te weinig mee. Gelukkig is het geen definitieve ondergang geweest want hij staat er gewoon weer. Vind het een surrealistisch kleuren-ensemble.

Reageer