Informatiebijeenkomst tijdelijke voorziening Oostzeelaan

Zwolle – Woensdag 16 juni organiseren de gemeente Zwolle en Tactus verslavingszorg van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over de tijdelijke voorziening aan de Oostzeelaan. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadskantoor aan het Lübeckplein 2.

oostzeelaan.jpg

 

Tijdens deze bijeenkomst worden de aanwezigen geïnformeerd over de voortgang en de planning, het beheersplan, het bouwontwerp en de inrichting van de buitenruimte en het omliggende gebied. Aanwezig zijn onder andere: wethouder Erik Dannenberg, regiomanager Tactus Verslavingszorg Joseph Bakx, medewerkers van Tactus en deelnemers uit de begeleidingscommissie. In het beheersplan zijn zaken vastgelegd als welke (veiligheids)maatregelen getroffen worden om overlast te voorkomen, wat te doen bij bijvoorbeeld illegale handel en wie gebeld kan worden bij schade. De voorzitter van de klankbordgroep gaat hier tijdens de informatiebijeenkomst op in.


Ook het bouwontwerp wordt gepresenteerd. Deze bevat zowel het ontwerp van de binnenruimte als van de buitenruimte. Het ontwerp is besproken met de begeleidingscommissie van buurtbewoners en – bedrijven. Verder wordt deze avond ingegaan op duurzaamheid. De gemeente wil namelijk het  grondwater gebruiken voor een proef met duurzame energie in de tijdelijke voorziening.

Artikel delen:

Reageer