Ballonspektakel Zwolle

Zwolle – De weersvoorspelling voor de komende dagen ziet er goed uit. Niets lijkt daarom een geslaagd Countus Ballonfestival in de weg te staan. Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 juni 2010 vertrekken dagelijks zo’n 30 tot 35 heteluchtballonnen, waarvan een aantal in bijzondere vormen en kleuren, vanuit Park de Wezenlanden in Zwolle. De toegang is gratis.

bal_2.jpg

Het programma begint elke avond rond 19.00 uur, de ballonnen vertrekken rond 20.30 uur. Het geheel wordt omlijst met diverse activiteiten. Op vrijdag 18 juni wordt een recordaantal ballonnen in verschillende vormen verwacht. Het Ballonspektakel wordt rond 23.00 uur afgesloten met een spectaculaire nightglow met lasershow. Dinsdag werd een start gemaakt met de opbouw op het evenemententerrein voor het Ballonspektakel.

bal_1.jpg

bal_3.jpg

Weer unieke doop ceremonie in Zwolle!

Op woensdag 16 juni zal Hilda Paulusma voor het eerst met haar nieuwe ballon het luchtruim kiezen in Zwolle! De PH-BZZ, een schitterende blauwe ballon die plaats biedt aan 6 passagiers, wordt ten doop gehouden in Park de Wezenlanden. En natuurlijk maken we daar weer een feest van! BZZ staat voor Bizz Travel, de sponsor van Hilda’s nieuwe ballon.

Artikel delen:

Reageer