Start speurtocht Het Geheim van Graaf Sassendonk

Zwolle – Woensdagmiddag heeft de kick-off plaatsgevonden van Het Geheim van Graaf Sassendonk 2010. De interactieve kinderspeurtocht waarbij kinderen tussen de 9 en 14 jaar met interactieve middelen kennis maken met de historische binnenstad van Zwolle.

graaf_1.jpg

Veertig enthousiaste kinderen die mee hebben gedaan aan een prijsvraag zijn verdeeld over vijf verschillende teams die hard hun best deden om als eerste achter het Geheim van Graaf Sassendonk te komen. Op bijzondere locaties in de binnenstad voerden zij verschillende opdrachten uit. Zo moest er een team de Peperbus beklimmen, omdat daar iets te ontdekken was wat ze verder zou helpen in het spel. Met een moderne PDA in de hand trokken de kinderen door de binnenstad van Zwolle. Om zich heen loerend, fluisterend. Bijna geheimzinnig. Op het computertje werden antwoorden gegeven en moest er ook getekend worden. Na het spannende spel gaan de kinderen heerlijk smullen op het Pannenkoekenschip. Als het eten op is zal de organisatie de winnende groep bekend maken. Deze zal rond 18.45 uur vertrekken naar het Ballonspektakel in Park de Wezenlanden om daar een luchtballon in te stappen en Zwolle vanuit de lucht te bewonderen.

graaf_2.jpg

graaf_3.jpg

 graaf_6.jpg

graaf_4.jpg 

Deze kick-off was speciaal georganiseerd voor genodigden. In de maanden Juli en Augustus in het spel iedere dinsdag- en donderdagmiddag te spelen. Kijk voor meer informatie op www.graafsassendonk.nl

graaf_5.jpg

graaf_7.jpg

Artikel delen:

Reageer