Algemeen Log 128

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 129 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

 

.

Artikel delen:
Reacties 501
 1. Goed bezig Plantje:
  15.30 weg en om S.hagen-Hasselt toen was er ook nog haast niemand op de weg natuurlijk.

  @ QM; Gremdaat-goed verslag van een goed gesprek….en nu een écht goed gesprek 😉

 2. @ spam, gefeliciteerd! Hoe meer nieuwe mensen hier hoe gezelliger.

  spam [spem] de; m ongevraagde e-mails of sms??jes, vaak met reclame

  Jij bent dus postende reclame voor een spamfilter?

 3. Hij/zij mag toch wel de dans openen met een anti-spam boodschap op het WLZ-podium? Of zou het hier een dubbespion betreffen of een schaap in wolfskleren? Allemaal vragen….pas als Drama Spam opneemt in de officiële en geactualiseerde stand, is Spam definitief welkom.

  Bijna net zo spannend als het wachten op Verhagen (van de “we praten met iedereen en sluiten niemand uit-partij”).

 4. Bericht door dick, op 17 juni 2010 om 09:31
  Goed bezig Plantje:
  15.30 weg en om S.hagen-Hasselt toen was er ook nog haast niemand op de weg natuurlijk.

  Lekker door kneuren inderdaad.

  Hoewel ik wel een keer een betere tijd neer heb gezet van Groningen naar Zwolle. Toen heb ik tot half 2 ’s nachts gewerkt en stond ik in 48 minuten weer in Zwolle Zuid 🙂
  Nu lukt dat zondermeer niet, omdat ik me bij de wegwerkzaamheden op de A28 aan de snelheid houd. (Beetje respect voor de wegwerkers.)

 5. Goede morgen!
  Vandaag is de jaarmarkt weer in de Assendorperstraat. Ik zag dat ie in de agenda ontbrak. Ik zal er straks even langs struinen. Kijken of ’t nog iets is.

 6. Goeiemorgen Marieke II; Gezellig, smacht naar je sfeerimpressie en misschien weet je ons nog met een paar overweldigende pics te verwennen? Zondag nog naar tentmuziek geweest?

 7. Ik ga nu een broodje eten, had ik nog niet gedaan, anders had ik zo ff voor je gemaakt;D

  Marieke, welke jaarmarkt is het nou? Die officiele door winkeliers ver assendorp of die andere?

 8. Sh*t gemiste kans >:(>:(>:( Broodje van Natas….als ik dat iets eerder wist, had ik toch gezorgd dat ik voor 10-en bij je was en om 10 uur in de Buitensoos….over onze arbeidsvoorwaarden. Maar het gaat ook wel goed zonder mij.

  Smul ze van het, ongetwijfeld met zorg bereide, broodje!

 9. Pffffff, een heerlijke nasi lemak naar binnen gewerkt en nu als een speer naar het zonovergoten strand voor een welverdiende massage, kan ik straks nog net even de zon onder zien gaan en genieten van een heerlijke kuta beach cocktail samen met mijn vrouw

 10. Stijllozen, mild maar feitelijk juist:

  Het ANP meldt in grote letters: WILDERS: CDA BLOKKEERT RECHTS KABINET. Ja gek he Geert. Je hebt die gristendemocraten de afgelopen 8 jaar iedere dag voor rotte vis uitgemaakt. En dan zal Maxime Verhagen eventjes zonder morrelen een kabinet onder vice-premier Wilders in stappen. Nee, zo werkt het niet op het Binnenhof. En dat weet Geert met zijn jarenlange ervaring in de achterkamertjes natuurlijk ook prima. Maar aangezien alle drie de partijen vissen uit dezelfde electorale vijver moet iemand de schuld krijgen van het doodvermoorden van het rechtse kabinet. Want zo werkt die zogenaamde nieuwe politiek van Wilders: Spinnen, draaien, inleveren & afpakken. Maar gelijk heeft ie natuurlijk: Zoals het CDA in 2006 uiterst secuur de SP het regeren onmogelijk maakte, zo wordt op precies dezelfde manier nu de PVV buiten de deur gehouden. En dus lijkt een kabinet van VVD/PVV en CDA verder weg dan ooit. Jammer Geert. Het waren een paar fantastische dagen bij de informateur en de koningin. Emigreerden de haatbaarden maar net zo snel als jij breekpunten inlevert. Veel succes de komende jaren in de oppositie. De oude middenpartijen bellen wel zodra het nieuwe kabinet rond is. Aan de andere kant: Wij geloven Maxime Verhagen pas als hij op nationaalteevee zegt niet met PVV te willen regeren.

 11. Bericht door dick, op 17 juni 2010 om 10:14
  @ Plantje; deftig 48 minuten! Zonder bekeuring(en) ook? Tuurlijk altijd respect voor iedereen.

  Zeker zonder bekeuringen. Om 2 uur ’s nachts…mwoa…

  Bericht door dick, op 17 juni 2010 om 10:23
  @ Plantje: loat goannnnnnnnnn

  Is ook wel zo. Maar daar zouden ze eens moeten controleren! Wat op de A28 bij de wegwerkzaamheden (terecht!) regelmatig gebeurt.
  Ik werd vanochtend met 60 km/uur nog aan alle kanten voorbij gereden. En dan rij ik dus ook 2x de maximum snelheid. Om daar 30 km/uur te rijden moet je op het moment levensmoe zijn!

  Bericht door marieke de tweede, op 17 juni 2010 om 10:27
  Goede morgen!
  Vandaag is de jaarmarkt weer in de Assendorperstraat. Ik zag dat ie in de agenda ontbrak. Ik zal er straks even langs struinen. Kijken of ’t nog iets is.

  Fuk! Goed dat je het zegt Marieke! Dat houdt in, dat het weer moeilijk wordt om onze gitarist op te halen vanmiddag!

 12. @ Plantje. Er is na 0.00 toch nog politie op de weg. Hoe vaak hoor je niet van drankcontrole etc.

  Tja, het 30 km-item buiten een woonwijk hebben wij al vaker gehad hier.

  Oeps: @ marieke de tweede…Fuk!
  Hmmm zal wel….veel plezier met je deftige tekst en maak er een bruisend beregaaf feest van. Dat ie hopelijk 1x viert.

  ===

  Nu “Hot in the city” ook een gaaf nummer!

 13. Maar de laatste regel blijft staan: Wij geloven Maxime Verhagen pas als hij op nationaalteevee zegt niet met PVV te willen regeren.

  Dit is geen draai meer maar een andere afslag:
  Tevoren CDA: wij praten met iedereen en sluiten niemand uit. Nu zijn ze al een week op staatskosten om elkaar heen aan het draaien en met NIEMAND aan het praten.

 14. Bericht door dick, op 17 juni 2010 om 11:20
  @ Plantje. Er is na 0.00 toch nog politie op de weg. Hoe vaak hoor je niet van drankcontrole etc.

  Ik check de controles iedere minuut in de auto. Dat doet een programma op de laptop automatisch. Dus het zal wel meevallen.

  Alleen overdag vind ik het te druk voor dat soort snelheden. Bovendien is de kans dan groter dat een onopvallende surveillancewagen je (ook terecht) van de weg plukt.

 15. Weer een Oranjebaby geboren

  Nadat Michel Vorm al vader werd is nu ook de tweede baby in de Oranje-selectie een feit. Ryan Babel kreeg te horen dat zijn vriendin Lindsay beviel van een zoontje.
  Het kind krijgt de naam Riley. Of de 23-jarige Babel net als tweede keeper Michel Vorm voor een paar dagen terugvliegt naar Nederland is nog niet bekend

 16. @ Dick: Mooie analyse van de formatie tot nu toe Dick! Je bent trouwens een van de weiningen die nog onthouden heeft dat de SP toen regeringsdeelname onmogelijk is gemaakt in plaats van wat iedereen zegt “Geen regeringsverantwoordelijkheid nemen.”
  Verhagen is volgens mij bescheiden mening niet te vertrouwen. Hij regelt achter de rug van een coalitiepartner om, toezeggingen waar heel andere afspraken over gemaakt waren. Toezeggingen waar die coalitiepartner nog zegt over na te moeten denken.

 17. @ Frank, ik heb Verhagen hier altijd “rat” genoemd omdat ie zichzelf zo noemde. Maar dat werd hier niet meer op prijs gesteld. Toch vrees ik dat ie die streken houdt. Klopt

  Hij regelt achter de rug van een coalitiepartner om, toezeggingen waar heel andere afspraken over gemaakt waren.

  Zoals Afganistan, was net door de Kamer geweest: we zouden vertrekken. Begon hij er weer over dat hij er toch wou blijven. Een vrij ernstige luis in de pels van die club.

 18. dick, posting 11:02 >>> om nog maar te zwijgen over drinkman, heeft ‘ie voorkeurstemmen, kan er niks mee.Zal de drinkman- jugend ook blij mee zijn…wie moet ze dán leren sieg heilen? Slomo’s

  we lachen hier fijn om die pvv- armoedzaaiers, over een jaar of 4 weet niemand meer wie het zijn.

 19. Vreemd: Verhagen stelt: ik schuif niet aan voor Geert & Mark wat hebben afgesproken. Waarom zetten ze dan niet de punten waar ze het over eens zijn op papier (zijn er heel wat, Geert is eerst weggelopen bij Mark, na tig jaar VVD-elite)….dit lever je Verhagen. Dan is Verhagen aan zet. Niet gebeurd.

 20. Goedemiddag ook,

  Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren en verwelkomen :

  Spam met de 1e Gouden Plak,

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 19: Dick

  :D:D:D

 21. Nee, de enige mogelijkheid was met het CDA. Ondanks hun verlies zijn er daar teveel partijbaronnen tegen. Maar ze hadden ze op zijn minst serieus moeten nemen. Nu hebben ze niet uitgesloten (stoer voor de buhne) maar ook niet serieus genomen. Niemand heeft het ook over het nakende haatzaai-proces.

  Eigendoelpunt Park…Argentijnen leiden!

 22. Netjes gespeeld! Toch nog niet helemaal beslist, al verwacht ik geen moeilijkheden meer maar ja je weet het nooit, lekker zo voor rust.

 23. Bavaria zal tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika geen reclamestunts meer organiseren. De Brabantse bierbrouwer heeft dat besloten na de uit de hand gelopen actie van afgelopen maandag.

  Een groep van 36 vrouwen stond tijdens de wedstrijd Nederland-Denemarken in oranje Bavaria-jurkjes op de tribune. Dat was tegen de regels van de FIFA, omdat Bavaria geen WK-sponsor is.

  Twee van de vrouwen werden gisteren opgepakt en moeten volgende week voor de rechter komen. Bavaria zegt dat het belang van de vrouwen zwaarder weegt dan het commerciële belang en ziet daarom af van verdere acties.

 24. Wel 3 dubbeltjes genaamd Jan Pot!!!
  Ben ik lekker met mn meissie de hele dag in de weer, heerlijk van het zonnetje genietend, kom ik nu pas online om te ontdekken dat er alweer een 128 is! En al een flinke poos!
  Toegegeven, Webmaster, dat was een veel gangbare tijdstip om een Log te openen. De volgende keer zal ik beter opletten!

 25. @Dick,
  Ik had gisteren nog op 127 tegen Webmaster gezegd, dat ie niet weer zo belachelijk vroeg een Log moest openen, omdat ik ook aasde op die eerste plek. Daar heeft Webmaster gehoor aan gegeven, maar toen was ik zelf 7 uur te laat…

 26. @ Eva, de webmaster is natuurlijk helemaal in katzweim geraakt van je gespin en het feit dat je je impossante tong en snijgrage tanden liet zien. Voorwaar geen kat om in het donker te knijpen, zal ie hebben gedacht. Geen kat om met blote handen aan te pakken….je hebt em ingepakt Eva!

 27. Waarom is dit log zo breed? Of heb ik dat alleen.:o

  ============

  Eva had veel te veel emoticons achter elkaar gebruikt.
  Gewenst maximum is 3.

 28. En het is zo’n lief dier!!!

  Met dit prachtige weer mn dochter binnen houden, omdat ik zo nodig wil “joeteren”?
  Dat accepteert ze niet. En dan heeft ze groot gelijk.
  Dus wij hebben allerlei dingetjes gedaan.
  Boodschappen gehaald voor het verjaardagsfeestje van haar pappa tijdens Nederland-Japan.
  En verder lekker in dr blote allessie in een buitenbadje (deksel zandbak), vol met zeepsop en waterspeeltjes.
  Ondertussen heb ik een flinke wervelwind (lees; opruimronde) door huis gehaald.
  Straks nog stofzuigen, strijken en koken. Jawel, strijken, grrrrrrrrrrrr!!!
  Na het eten die kleine weer op bed en dan is ook mijn dag alweer bijna om (nog ff zoutzakken op de bank).

 29. De ommekeer voor de Grieken?

  Tussenstand: 1-1
  0-1 Uche ’16
  Rood voor Kaita (Nig) ’33
  1-1 Salpingidis ’44
  —-
  Net ff opgebracht om naar de verkenner namens de Koningin te luisteren. Pfff je kunt merken dat het een senator is. Praat nog wolliger dan DonnerT. Ff geen actie van zijn kant….morgen weer persconferentie.

 30. Eva: “joeteren”?
  – kun je dat alleen?
  – duurt dat lang?
  – hoeveel voldoening geeft dat?
  – wat vinden de buren daarvan?

  Sh*t met 1 woord weer vele vragen opgeworpen. Ja, je kunt zo de politiek in.
  😉

 31. BREEDBeeldBuisBode: Vreemd dat punt 1

  Nieuws
  Actualiteiten & sport

  Het Gesprek (vanaf 16:00)
  -Spectacle: Elvis is Costello is dit keer zelf te gast en wordt geïnterviewd door actrice Mary-Louise Parker (22:00)
  – The late show van David Letterman: met nieuwslezeres Katie Couric en muziek van Devo (22:45)

  EénVandaag (N1, 18:04)
  – punt 1.

  Netwerk (N2, 20:30)
  – punt 1.

  Nova (N2, 22:45)
  – punt 1.
  Inhoud nog onbekend

  Friday night with Jonathan Ross (BBC1, 23:35)
  – Soulzanger Al Green
  – Zangeres en actrice Amber Riley
  – Zanger en acteur Chris Colfer
  – Optreden van Scissor Sisters

  FESTIVAL: Opium op Oerol (N2, 19:25)
  Gewoon aan een tafel is Opium al leuk, maar nu de hele boel ook nog eens over de duinen van Terschelling dartelt, helemaal. Dit keer met
  presentatrice Clairy Polak, de acteurs Jack Wouterse en John Buijsman en singer-songwriter Tim Knol.

  FILM: The Big Chill (RTL8, 20:30)
  Re?niefilm (groep school-/studievrienden komt weer bijeen, en iedereen blijkt veranderd) waar je er in de 80 meer van had; Diner (1982, Barry Levinson), St. Elmo’s Fire (1985, Joel Schumacher) enzovoort. Maar deze uit 1983 van Lawrence Kasdan (hij zou later ook het geestige French Kiss regisseren) is wel bijzonder geslaagd, aldus de gids. Vier sterren!

  SPORT: WK Voetbal: Nederland – Japan
  (morgen, N1, 12:30)
  De Japanse bondscoach Takeshi Okada laat zijn spelers zuustofmaskers dragen ter voorbereiding op de wedstrijden. Maar of het zal helpen tegen Oranje? Japan en Nederland troffen elkaar eerder tijdens een oefenduel in 2009 en toen won Oranje met 3 – 0.

  Voetbal International Oranje (RTL7, 17:50)
  – punt 1.

  Studio Sport WK Voetbal: Engeland – Algerije (N1, 20:00)
  Voorbeschouwing met om 20:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd
  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  – punt 1.

  Sportjournaal (N1, 23:35)
  – punt 1.

  Studio Sport WK Voetbal: Nederland – Japan (morgen, N1, 12:30)
  Voorbeschouwing met om 13:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Studio Sport WK Voetbal: Ghana – Australië(morgen, N1, 15:30)
  Voorbeschouwing met om 15:50 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Andere tijden (N2, 21:25)
  – punt 1.

  BREEDBeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Punt 1 ofzo iets :'(

 32. @drama; Dat vind ik een mooie voor de vredespijp…;)
  Compromis… ik zeg TOPPIE!
  Maar drama, kan jij vertellen wat er nou bedoelt wordt met dat Punt 1?
  Ikke (donker)blond…

 33. @Eva ; mij zeggen Uggh. Dag kan sowieso niet meer kapot (GW exit).
  in dit geval betekent volgens mij punt 1 het ontbreken van de inhoud.

 34. Eindelijk ook de campagnes eens psychologisch bekeken. Tuurlijk, het is zo’n belangrijk facet in ’t leven. (Kijk (nu) maar eens naar ’t voetbal)

  Wilders won door psychologisch vernuft

  Wilders voerde een keiharde campagne tegen Cohen ?? geschoeid op de leest van Karl Rove, de campagnestrateeg van George W. Bush.
  De verkiezingswinst van de PVV is zo groot dat deze partij nu als eerste aan de formatietafel zit. De verklaring voor deze winst wordt vooral gezocht in maatschappelijke factoren, zoals immigratie en ontzuiling. Onbelicht is de grote mate van psychologisch vernuft die de PVV in de campagne heeft getoond. Dankzij amateurisme bij de tegenstanders en falende parlementaire journalistiek heeft deze partij daarvan optimaal geprofiteerd.

  In de afgelopen campagne stond de PVV vrij stabiel op 18 zetels. Dat was minder dan kort daarvoor, waardoor de indruk ontstond dat Wilders een ineffectieve campagne voerde. Vanuit psychologisch perspectief heeft hij echter een zeer goede campagne gevoerd ?? op de leest van Karl Rove, de campagnestrateeg van George Bush.

  De pijlen waren uitsluitend gericht op Job Cohen, vanuit de gedachte dat de PvdA als grootste partij het voornaamste obstakel voor regeringsdeelname zou worden. Het doel was een meerderheid voor VVD-CDA-PVV, hun onderlinge verhouding was van secundair belang. De strategie omvatte de volgende tactieken.

  De r?cksichtslose karakteraanval.
  Deze bestond uit een spervuur van aanvallen op Cohen. De aanval boven de gordel behelsde het twijfel zaaien over diens burgemeesterschap en leiderschap. Opmerkelijk dat degene die daarmee weg is gekomen, zelf slechts ervaring heeft met het leiden van een eenmanspartij en van acht fractieleden die voor herverkiezing volledig van hem afhankelijk waren.
  De aanval onder de gordel bestond uit het associëren van Cohen met extremisme. Het beeld is opgeroepen dat de islam leidt tot extremisme en dat de PvdA-lijsttrekker islamisering toejuicht en dus extremisme bevordert. In het debat werden ??kosten van immigratie?? in dezelfde zin ??kosten van islamisering??, waarvan Cohen een ??grote fan?? werd genoemd. Ook werd Cohen ??fout?? genoemd, in debatten indirect (??theedrinken met foute imams??), in interviews direct (??foute uitspraak van een foute man??).

  Tegelijkertijd werd Cohen ook ??aardig?? genoemd. Dit is dezelfde tactiek als eerder ten aanzien van de islam: via Fitna en extreme uitspraken wordt een angstaanjagend beeld neergezet, waarna verwarring wordt gezaaid en verantwoordelijkheid ontlopen via genuanceerdere uitspraken. Nagelaten is dit spelletje duidelijk te benoemen. De PvdA heeft ook nagelaten recente successen in het integratiebeleid te belichten, waarmee zij blijk had gegeven geleerd te hebben van fouten uit het verleden.

  Het codewoord ??demoniseren??.
  Wilders stelde dat hij in gevaar is gebracht door Cohen, nadat deze had gezegd dat de rechtsstaat bij Wilders niet in goede handen is. ??Er zijn altijd gekken, Cohen speelt met vuur.?? Dat zegt de man die Cohen ??fout?? noemt en die roept dat hij ??gedemoniseerd?? wordt.

  o help je een vals beeld creërenAl jaren is demoniseren het sleutelwoord om legitieme kritiek in de kiem te smoren. Het is de tactiek van Bush tegen Kerry: draai je zwakheid (Vietnam) om in een aanval op de tegenstander, die te verbluft zal zijn om tijdig te reageren.

  Controleer de media.
  Door ??linkse?? media te mijden, heeft Wilders bewerkstelligd dat zijn fractiegenoten in dezelfde programma??s met alle egards werden onthaald. ??Hopelijk komt hij dan zelf eens??, moet de gedachte zijn geweest. Wilders zou wel gek zijn, de beloning voor zijn absentie was groot. In interviews die hij wel gaf, werden nauwelijks kritische vragen gesteld. Ook niet in de campagne ?? naar de doeleinden van etnische registratie, bijvoorbeeld. Met negen zetels heeft Wilders de pers grotendeels weten te beheersen. Berlusconi kan er wat van leren, je hoeft de media niet eens te bezitten om ze gelijk te schakelen.

  Bevorder angst.
  Uit onderzoek blijkt dat mensen zich in het stemhokje sterk laten leiden door emoties. Proefpersonen stemmen conservatiever als ze net subtiel zijn herinnerd aan hun sterfelijkheid, bijvoorbeeld door te vragen hoe ze denken over orgaandonatie. De Republikeinen hebben dit in 2004 misbruikt via verdachte verhogingen van het terreuralarm, waaronder op verkiezingsdag. Wilders heeft het uitgespeeld door op de valreep met zijn kogelvrije vest te herinneren aan het risico op aanslagen.
  Naast deze gekopieerde tactieken heeft de PVV nog een unieke tactiek kunnen toepassen:

  Vermijd serieuze debatten.
  Wie denkt dat het niveau van de verkiezingscampagnes in Amerika laag is, doet er goed aan nog eens te kijken naar het debat tussen McCain en Obama onder leiding van Jim Lehrer. Bij Lehrer mag het publiek geen enkel blijk van goed- of afkeuring geven. De kandidaten worden door hem bevraagd en lichten ononderbroken hun standpunten toe, alvorens ze op elkaar reageren. Vergelijk dat met Nederlandse ??debatten??, waar in een zwembadambiance soundbites worden uitgewisseld en de debatleider toestaat dat Wilders Cohen vijf keer onderbreekt in dertig seconden.

  Dezelfde incompetente debatleider mag na het volgende debat verklaren dat Cohen ??opnieuw door het ijs is gezakt??. Zo help je een vals beeld creëren. De campagnestaven hebben kennelijk geen voorwaarden gesteld aan de debatten, die de kiezers vrijwel niets hebben geleerd.

  Het gevolg van dit alles was een keiharde campagne tegen Cohen. De rest stond erbij en keek ernaar. Een kritische bevraging van Wilders is uitgebleven. Het heeft hem een eerste kans in de formatie opgeleverd. Met het misplaatste ??De kiezer heeft altijd gelijk?? vrees ik dat kritische bevraging ook nu achterwege zal blijven.

  (Willem van der Does is hoogleraar psychologie in Leiden)

 35. Nou de kids op bed en 1200 euro armer maar daar voor heb ik wel hele leuke kleding! Ik heb ook nog bij H&M wat voor de kids gekocht. Hoe was jullie dag ?

 36. @ Erica, verder nog een beetje genoten van Zwolle? Spontaan gesprek, lekker sappie oid? H&M halen ze hier ook wel eens wat maar dan digitaal. Dag? Goed doorgekomen, maar je kunt altijd beter vrij zijn he.

  Gelukkig is de dag nog niet voorbij 😀

 37. Heerlijk genoten dick bij een terras die van een genemuidenaar is. Ik heb heerlijk kunnen winkelen en toen ik klaar was wou ik eigenlijk wel het cafe in gaan maar kon niet omdat ik de kids moest ophalen. Ik heb een jurk in wit en licht bruin gekocht Ook bij Jansen ben ik weer geslaagd!

 38. Meen je niet Erica, welke tent is dat dan? Hier vlak bij ons (tussen hier en de Milligerplaya) woont ook een bijzonder vriendelijke Genemuidenaar. Heeft een paar jaar geleden stage gelopen bij ons. Is getrouwd (met iemand uit de tapijtstad) en hier gebleven.

  Jansen? Komt me errug bekend voor, wat verkoopt deze Jansen?
  Op de biestemarkt kun je toch ook altijd wel aardig slagen?

 39. Deze dag was zo als er velen zijn. Thuis wat aan knooien, werken, tis momenteel niet druk op het werken, dus veel slap ge oh en gelachen.
  Wat eten, beetje bijkletsen thuis, voetbal kijken, ff webloggen. Wilde nog naar het park met de jongste, maar gezien de wind en het bericht op weblog niet gegaan. En verder …….., zien we wel weer.

 40. Haha Rita de wannabee-minister maar van haar eigen organisatie steeds weer een zooitje maakt. Het is toch verdeurie ook te goedkoop voor woorden, ik las het ook (over Mark). Er zou ook een kerel tussen zitten…nou ja, ik zet in op Viola Holt. Er zijn er genoeg die graag bij iemand met status willen horen, maakt niet uit hoe hij eruit ziet.

  Of:
  Patries?
  Dochter van Patries?
  Vanessa?
  La Brard?
  Suze Mensch?
  Hirschi dochter van zoon van zoon van Ali? (Is al de oogappel van die ex van Bram).
  Fleur Anegma?
  Hummie van de T.?

  Genoeg status, macht, aanzien, roem en geldsmachtende dames. Natuurlijk allemaar ter meerdere glorie van hun eigen ego.

 41. Tuurlijk QM, hoe had ik heur kunnen vergeten:

  Tara singh varma
  En Winnie natuurlijk (Winnie de Jong?)
  dionneke graus—de man die alles al gedaan heeft wat de Limburgse god verboden heeft. Maar overal zijn kont uit heeft kunnen draaien. Dat laatste kon hij dan wel eens hard nodig hebben.
  Henrïette Christiansen—ga zo zoeken
  Neel zelf (idd Eva) is toch al de ex van de ex van de ex kan gelijk een moederrol vertolken.

 42. Mooie, passionele uitbarstingen ook. Mark kan dat compenseren door een verliefde 😉 vanachter zijn studentikoze bril en vanonder zijn onberispelijk gecoiffuurde coupe. Ja, show cancellen….gewoon met Winny uit…..en tussen de lakens natuurlijk :-*:-*:-*:-*

 43. Goedemorgen,
  ziet er buiten een beetje somber uit. Vandaag het feest Plantje van je broer, of is het volgende week.
  Sex in de morgen wat zou Mark daar van vinden, of zou hij van zo’n vraag gaan blozen.

 44. @ Eva oepsakehhhhh (6:39). Dan meer bij iemand uit zijn mogelijk nieuwe kabinet Paars+? Kereltje Pechtold dan zeker, of is hij al voorzien? Tjonge hij heeft al wel weer een hele grote broek aan:
  – Paars+ kan alleen slagen als:
  * PvdA zich aanpast op dat vage begrip
  * VVD zich aanpast op dat vage begrip

  Nixxx over zijn eigen graag regerende alle kanten meedraaiende, vorige keer veel belastinggeld met verloren kroonjuwelen verspelende club. Tja. Pvda + VVD hebben samen 31+30 = 61 zetels. Kereltje heeft er 10 samen met zijn vriendin Femke. Enige bescheidenheid…..

 45. Bericht door Eva, op 17 juni 2010 om 19:58
  Tim. Draadloos radiootje mee?

  Als ik die had 😉 Vanmiddag even bij de blokkerT kijken.

  Natascha
  Bericht door Natascha, op 17 juni 2010 om 20:01
  Heeft jou werkgever geen tv? Jij zal toch niet de enige zijn die het wil horen/zien?

  We zijn wel met zijn 3en daar 😉

 46. Schaamrood Ingrid >:( rood van woede Evrey Every dan maar.

  Nou ja volgens 3fm is het wel Freaky Friday 😀

  Opa Beelen: Hoe was die passende spreuk vanmorgen ook alweer?
  —-ff zoeken, niet gevonden…wel oa deze:

  – Als je hart bitter is, zal suiker in je mond niet helpen.
  – Geluk alleen maakt niet gelukkig.
  – Wees de verandering die je in de wereld wil zien.
  – Liefde is geen zelfstandig naamwoord maar een spreekwoord.

  =====
  Hoor hier trouwens ook, dat ze in de Peruaanse gevangenis heel blij zijn: “Er is Hollandse nieuwe”

 47. @Natascha ; wat maakt deze dag zo somber, of heb ik weer wat gemist…

  allen:
  De vrouw die Rutte gaat veroveren (denk hier maar even over na)

 48. Gevonden mogelijkheid:

  Mark Rutte heeft steeds gezegd dat hij voor 1 juli een nieuw kabinet wil hebben. En opeens begrijpen wij waarom. Rutte is een soort zeilmeisje Laura. Hij gaat voor het record van jongste premier ooit. En dan dringt de tijd??

  De kandidaat-premier is 43. Hij is van 14 februari 1967. Dat betekent dat hij nog twee maanden de tijd heeft om zijn record te vestigen.

  Op 11 augustus is Rutte namelijk precies even oud als de jongste premier die we tot nu toe hebben gehad. Ruud Lubbers telde 43 jaar, vijf maanden en 28 dagen toen hij in 1982 het torentje betrad.

  De gemiddelde formatie duurt 87 dagen, maar dat is dus te lang voor de VVD-voorman. Dan staat het kabinet-Rutte op 6 september op het bordes en is het fotomoment n?t iets minder feestelijk.

  —-

  Pas op: bevat kersvers feitenmateriaal voor scorebord-machtsgeilers

 49. dick
  Bericht door dick, op 18 juni 2010 om 09:22
  @ Tim, zeg maar tegen Hein dat ie een laml*l is dat ie geen rekening met het Nederlands Elftal houdt smilies/shocked.gif

  Hein is er nooit op zaterdag. Heb hem al ruim 6 maanden niet gezien 😉 😉 😉

  Hopelijk via internet even kijken, weet niet of mijn collega voetbalfan is, en of hij het goed vind.. Ik vind het wel goed. Zometeen even naar de blokkerT om te kijken of ze daar zo’n draadloos brak radiootje hebben met eurduppies. We zullen zien. Ik zou sowieso liever radio gaan luisteren dan naar die spleetogen kijken 😉

  ===
  WIJ mogen geen bavariababes in het stadion hebben omdat er een ander biermerk sponsor is maar de JAPPERS Mogen wél HONDA in het veld hebben terwijl KIA de hoofdsponsor is :O… Vreemd?!

 50. Met deze zin

  Ik zou sowieso liever radio gaan luisteren dan naar die spleetogen kijken smilies/wink.gif

  bedoel ik dat ik liever naar de radio voetbal zou luisteren dan op tv voetbal kijken 😉
  Kom d’r maar in Jack!

 51. Da’s beter Tim…niet zien. Maar Oranje wel meekrijgen. Radio commentaar is goed bij de NOS.
  Vind Tros-glij em er eens in-hoofd Sjek niet de beste, wel de meest overdreven skreeuwert. Tijdens het EK’88 skreeuwde hij expres zo om het later op casetttebandje te verkopen.
  Ach ik kijk ook niet naar de voetbal voor de mooie kerels.

  Honda: protest…van ’t veld halen en tenu laten uittrekken. Nee, hoef het niet te zien.

  —-

  Oeps, opschieten naar Meppel…later en succes bij de BlokkerT!

 52. @Tim

  Wat zou je zeggen van al die verschillende sportmerkten, nike adidas puma etc die spelen allemaal op 1 toernooi, SCHANDE!!;D:P

 53. Bericht door Natascha, op 18 juni 2010 om 10:55
  @Tim

  Wat zou je zeggen van al die verschillende sportmerkten, nike adidas puma etc die spelen allemaal op 1 toernooi, SCHANDE!!smilies/grin.gifsmilies/tongue.gif

  Ik vindted ook niet kunnen hoor :O ;)…

 54. Ik vind dat ze ook iets moeten doen aan die beeldmerken van de individuele stervoetballers op het WK. Graag zo min mogelijk in beeld…..

 55. Bericht door drama123, op 18 juni 2010 om 11:01
  Ik vind dat ze ook iets moeten doen aan die beeldmerken van de individuele stervoetballers op het WK. Graag zo min mogelijk in beeld…..

  Zoiets als ronaldo?

 56. Het is weer vakantie- tijd… kat weggeworpen gevonden…in shock en onderkoeld, ergens anders op een vuilnisbelt een doos dwergkonijntjes.

  Mense, mense…is het nou zo moeilijk om GEWOON met dieren om te gaan?
  zucht, zucht en nog eens zucht.

 57. @ Natascha, toen de eerste wedstrijd van hun begon dacht ik , hoeveel zullen er hebben bedacht, grijp mijn kans na dit WK, geen Noord Korea meer voor mij. En zie hier nog voor de 1e wedstrijd begon waren ze er al vandoor.
  Triest, dat het zo moet, maar als ik geen gezin zou hebben dat ik achter liet, zou ik waarschijnlijk hetzelfde doen.>:(

 58. “We staren allemaal in dezelfde poel, die “het leven” heet. De één haalt er wat uit….de ander piest er alleen maar in”.

  Bron: Eric Corton in goed interview in Varagids.

 59. Jullie krijgen de groetjes van Derk. Het is er erg warm, maar zo te horen vermaakt hij zich daar wel. Kijk al uit naar mijn Mama vakantie in september! :D:D:D

 60. Groet’n terug Erica, over “vermaak” heb ik geen seconde getwijfeld. Wel jammer voor ze, dat het geen 4 maar 3 weken duurt. Maar je kunt niet alles hebben. Vertel over de Mama vakantie in sextember?

 61. Komt Derk nog online trouwens, of heeft ie geen tijd 😮

  PS het was idd de enige spits in Duitse dienst…Klose
  Zou betekenen:

  Duitsland 3 uit 2
  Servië 3 uit 2
  Ghana 3 uit 1
  Aussies 0 uit 1 Ghana-Australië morgen (na Ned-Japan) 16:00 uur

 62. Oh Dick daar mag je alles over weten. Wij gaan met 3 vriendinnen lekker naar Haïti ons laten verwennen met drank, eten en wat er nog meer bij komt. :D:D:D

 63. Heftig zeg! 3 meiden die zich laten verwennen…Verwennerij!
  Ook 3 weken?

  Nog 2 Genemuidense vriendinnen?
  —-
  Wel benieuwd wat je aantreft: Zou het daar al wel weer een vakantieland zijn? Begreep dat de hulpverlening na de aardbeving (van januari dit jaar) nog steeds niet goed verloopt.

 64. Nee zijn vriendinnen die hier niet vandaan komen. Hebben elkaar leren kennen bij een uitgaans gelegenheid. Als ik op de webcam van ons resort kijk ziet het er prachtig uit hoor en het reisburo zei ook dat het goed was dus… Wij gaan gewoon lekker genieten.

 65. Groot gelijk Erica, laat Derk dan maar met de kids gaan shoppen. Er zou sowieso eigenlijk meer genoten moeten worden. Dat zure gezever en beren op de weg zoeken.

 66. Job zou wel gek zijn als ie over zich heen liet lopen door VVD-kloon D’66. Pechtold en Femke schurken sowieso, behalve tegen elkaar, ook nogal tegen VVD aan.

  VVD zal nu de belofte van “groen rechts” waar moeten maken. Tot nu toe waren ze de asfalt- en betonpartij. VVD zal het h-woord niet willen laten vallen maar verandert er HELEMAAL nixxx op de woningmarkt? Hoe zit het met de verregaande marktwerking etc etc.

  Weet je nog VVD slechts 1 zeteltje meer dan de 30 van PvdA. D’66 & GL 2×10. Zie 8:52

  @ Eva oepsakehhhhh (6:39). Dan meer bij iemand uit zijn mogelijk nieuwe kabinet Paars+? Kereltje Pechtold dan zeker, of is hij al voorzien? Tjonge hij heeft al wel weer een hele grote broek aan:
  – Paars+ kan alleen slagen als:
  * PvdA zich aanpast op dat vage begrip
  * VVD zich aanpast op dat vage begrip

  Nixxx over zijn eigen graag regerende alle kanten meedraaiende, vorige keer veel belastinggeld met verloren kroonjuwelen verspelende club. Tja. Pvda + VVD hebben samen 31+30 = 61 zetels. Kereltje heeft er 10 samen met zijn vriendin Femke. Enige bescheidenheid…..

  Kereltje orakelt nu op de radio dat ie binnen een paar weken klaar kan zijn.

  Job kiest terecht niet voor VVD-PvdA-CDA

  —–
  Vreemde stuiptrekking van JP:

  Kabinet weigert motie ‘inhuren externen’ uit te voeren
  SP wil dat premier Balkenende daarover verantwoording komt afleggen
  De SP wil dat demissionair premier Balkenende zich in de kamer komt verantwoorden over de weigering een kamermotie uit te voeren, waarin de regering wordt opgeroepen om de inhuur van adviseurs, interim-managers en andere dure externe krachten bij ministeries te beperken tot 10 procent van de totale personeelskosten. De SP-motie werd indertijd kamerbreed aangenomen.

  Op de website van de SP verbaast Emile Roemer zich hier hooglijk over:

  De politieke partijen onderhandelen nu over een nieuwe regering, die de komende jaren flink moet bezuinigen. Over één bezuiniging zijn alle partijen in de Tweede Kamer het echter eens: de ministeries moeten minder uitgeven aan dure externe medewerkers. De regering weigert nu echter mijn voorstel uit te voeren en zegt dat een volgende regering hier maar over moet beslissen. Flauwekul, dit is de meest onomstreden bezuiniging, hier heeft de Tweede Kamer al over beslist. De premier moet niet de Tweede Kamer schofferen, maar een Kamerbreed aanvaard voorstel gewoon uitvoeren.

  Dit zijn de oplossingzoekers QM, de bruggenbouwers:

  Maar overeenkomsten zijn er volgens Cohen ook. ‘We vinden veiligheid een buitengewoon belangrijk punt. We hechten aan de rechtstaat, zoals de balans tussen privacy en veiligheid.’ Cohen zei dat hij de afgelopen dagen vrijwel geen contact had gehad met VVD-leider Mark Rutte, maar wel had gesproken met Alexander Pechtold (D66) en Femke Halsema (GroenLinks).

 67. Bruggenbouwers??? Hier is eerder sprake van gemakzucht.:o

  Als er één ding is waar we met z’n allen niet op zitten te wachten is alwéér een kabinet dat steggelt en alle beslissingen voor zich uitschuift…hetgeen hoe dan ook bij Cohen en Halsema te verwachten valt, helaas.Ze hebben allerlei kwaliteiten maar missen leiderschap en daadkracht…

 68. @ QM gemakzucht? Weet je wel wie het initiatief heeft? Vind je het niet gemakkelijk om te zeggen dat ze niemand uitsluiten…vervolgens een week de natie laten wachten, weigeren mee te praten en vandaag

  CDA-fractievoorzitter Verhagen heeft in zijn gesprek met Rosenthal geen voorkeuren aangegeven. De grootste partij, de VVD is nu aan zet.

  . Mag ik je er aan herinneren dat de onderhandelingen voor Job nog niet eens begonnen zijn? Zie jij het CDA liever wel in de regering na 4 regeringen in 8 jaar? Misschien komt Christelijk Nederland er nu ook wel achter dat ze echt niet op een Christelijke partij MOETEN stemmen?

 69. QM, wel lezen! Vlak boven je hoofd. Over daadkracht gesproken:

  Vreemde stuiptrekking van JP:

  Kabinet weigert motie ‘inhuren externen’ uit te voeren
  SP wil dat premier Balkenende daarover verantwoording komt afleggen
  De SP wil dat demissionair premier Balkenende zich in de kamer komt verantwoorden over de weigering een kamermotie uit te voeren, waarin de regering wordt opgeroepen om de inhuur van adviseurs, interim-managers en andere dure externe krachten bij ministeries te beperken tot 10 procent van de totale personeelskosten. De SP-motie werd indertijd kamerbreed aangenomen.

  Op de website van de SP verbaast Emile Roemer zich hier hooglijk over:

  De politieke partijen onderhandelen nu over een nieuwe regering, die de komende jaren flink moet bezuinigen. Over één bezuiniging zijn alle partijen in de Tweede Kamer het echter eens: de ministeries moeten minder uitgeven aan dure externe medewerkers. De regering weigert nu echter mijn voorstel uit te voeren en zegt dat een volgende regering hier maar over moet beslissen. Flauwekul, dit is de meest onomstreden bezuiniging, hier heeft de Tweede Kamer al over beslist. De premier moet niet de Tweede Kamer schofferen, maar een Kamerbreed aanvaard voorstel gewoon uitvoeren.

  Denk dat Job juist wel heel daadkrachtig is. Hij is internationaal, in NL en in Mokum zwaar gewaardeerd als Burgemeester. Maar kom er gerust in met de daadkrachtigste politici van NL.

 70. Ja, de spanning in deze poule is weer helemaal terug. Zo zie jij maar dat zelfs in het Duitse team mensen zitten die fouten maken. Domme overtreding van Klose waardoor hij 2e gele kaart krijgt. En dan een penalty missen.

 71. Denk dat Verhagen wel een punt heeft als ie Rutte “gebrek aan leiderschap” verwijt….het is nu 2,5 week later en Mark heeft nog steeds geen favoriete coalitie genoemd. Gaat ie straks toch hopelijk wel doen bij Rosenthal?!

 72. VVD-leider Mark Rutte wil nu aansturen op een grote coalitie van VVD, PvdA en CDA. Hij zal dat later vrijdag voorstellen aan informateur Uri Rosenthal, zo melden…

  Tuurlijk; Mark ziet met Paars+ rechtse stemmentrekkerts van hem (CDA en Geert) in de leunstoelen van de oppositie.

 73. Goed beleid zeg!:

  Bijna geen daklozen meer in grote steden

  Persoonlijk hulptraject werkt, meldt Trimbos Instituut. Ook overlast afgenomen. Nu nog tussen 35 en 40 duizend daklozen in Nederland
  In de vier grote steden zijn er nog nauwelijks dak- en thuislozen die dag en nacht op straat verblijven en geen vaste slaapplaats hebben. Dat blijkt uit een tweetal rapportages van het Trimbos Instituut. De daling is in 2007 ingezet en het instituut spreekt door de doorzettende afname van een trendbreuk.

  De daling van het aantal daklozen komt volgens het Trimbos Instituut onder meer doordat zij een persoonlijk hulptraject krijgen. Dat meldt

  Trouw vrijdag….link daar!

  Bijna tienduizend daklozen zitten in zo’n individueel traject. Ook zijn er tientallen nieuwe woonvoorzieningen gekomen en is er meer geregeld voor de dagbesteding en schuldhulpverlening.

  Hoeveel daklozen er precies in Nederland zijn is door verschillende meetmethodes per gemeente moeilijk aan te geven. Het aantal zou tussen de 35 duizend en 40 duizend liggen. Vorig jaar meldde de politie dat ook het straatbeeld in de vier grote steden is veranderd en dat er ook minder overlastmeldingen zijn in verband met dak- en thuislozen.

 74. BeeldBuisBode:

  Het Gesprek (vanaf 16:00)
  -Spectacle: Elvis is Costello is dit keer zelf te gast en wordt geïnterviewd door actrice Mary-Louise Parker (22:00)
  – The late show van David Letterman: met nieuwslezeres Katie Couric en muziek van Devo (22:45)

  EénVandaag (N1, 18:04)
  – Nederlandse bedrijven helpen om de olieramp in de Golf van Mexico te bestrijden
  – Gezamenlijk campagne van het Trimbos-instituut en STIVORO roept ouders op hun kinderen te waarschuwen voor de gevaren van roken en drinken
  – Het allereerste Nationale Werelderfgoed Weekend
  – Wat is er met pleegjongetje Felipe gebeurd?

  Netwerk (N2, 20:30)
  – Pioniers in de polder: oud-voetballer en coach Wiel Coerver (1924)

  Nova (N2, 22:45)
  – PvdA wil een progressieve coalitie. Gaat dat lukken?
  – CDA likt de wonden in zaaltje naast Madurodam
  – Experiment in Amersfoort: bar met goedkoop bier houdt dakloze alcoholisten van de straat
  – Oud-premier en voormalig minister Dominique de Villepin gaat eigen partij oprichten. Een gesprek

  Friday night with Jonathan Ross (BBC1, 23:35)
  – Soulzanger Al Green
  – Zangeres en actrice Amber Riley
  – Zanger en acteur Chris Colfer
  – Acteur Tom Hardy
  – Optreden van Scissor Sisters

  FESTIVAL: Opium op Oerol (N2, 19:25)
  Gewoon aan een tafel is Opium al leuk, maar nu de hele boel ook nog eens over de duinen van Terschelling dartelt, helemaal. Dit keer met
  presentatrice Clairy Polak, de acteurs Jack Wouterse en John Buijsman en singer-songwriter Tim Knol.

  FILM: The Big Chill (RTL8, 20:30)
  Re?niefilm (groep school-/studievrienden komt weer bijeen, en iedereen blijkt veranderd) zoals je er in de 80 wel meer had; Diner (1982, Barry Levinson), St. Elmo’s Fire (1985, Joel Schumacher) enzovoort. Maar deze uit 1983 van Lawrence Kasdan (later regisseur van French Kiss) is wel heel geslaagd, aldus de gids. Met Glenn Close, Kevin Kline en Jeff Goldblum.

  SPORT: WK Voetbal: Nederland – Japan
  (morgen, N1, 12:30)
  De Japanse bondscoach Takeshi Okada laat zijn spelers zuustofmaskers dragen ter voorbereiding op de wedstrijden. Maar of het zal helpen tegen Oranje? Japan en Nederland troffen elkaar eerder tijdens een oefenduel in 2009 en toen won Oranje met 3 – 0.

  Voetbal International Oranje (RTL7, 17:50)
  – Oud-voetballer en trainer Rob Jacobs
  – Voormalig voetballer Regi Blinker
  – Oud-voetballer en trainer Ton du Chatinier
  – Media-ondernemer John de Mol

  Studio Sport WK Voetbal: Engeland – Algerije (N1, 20:00)
  Voorbeschouwing met om 20:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd
  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  Nabeschouwing van het WK met bondscoach van Hongarije Erwin Koeman, voetbaltrainer Gertjan Verbeek en sportverslaggever Evert ten Napel

  Sportjournaal (N1, 23:35)
  – Voetbal: WK, Oranje in Zuid-Afrika
  – Basketbal: NBA, LA Lakers – Boston Celtics
  – Wielrennen: Ronde van Zwitserland
  – Tennis: Unicef Open in Rosmalen
  – Golf: US Open
  – Paardensport: CHIO landenwedstrijd in Rotterdam

  Studio Sport WK Voetbal: Nederland – Japan (morgen, N1, 12:30)
  Voorbeschouwing met om 13:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Ghana – Australië (morgen, N1, 15:25)
  Voorbeschouwing met om 15:50 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd
  ————–
  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Hans Beerekamp van NRC Handelsblad is niet blij met de zomer. ??Nu zijn de zomermaanden in het algemeen, en deze bij uitstek, het tijdvak waarin ik het minst het gevoel heb dat mijn verhaal verteld wordt. Ik zie alleen maar voetballen (WK Voetbal: Frankrijk ?? Mexico, donderdag, Nederland1, 20:00 uur, 2.746.000 kijkers) en kletsen over voetbal (Studio Sportzomer, donderdag, Nederland 1, 22:30 uur, 1.407.000 kijkers) op het ene net, herhalingen van KRO-detectives (Dalziel and Pascoe, donderdag, Nederland 2, 21:00 uur, 693.000 kijkers) op het andere. Talkshows en achtergrondprogramma??s zijn met vakantie.??

  (zie ook de voorbeschouwing, eerder op de dag)
  😉

 75. Dank je Ingrid! Gelukkig gaat Takens niet door, maar er blijven er wel weer 2 logeren hier. Ach, beetje leven in de brouwerij is ook niet verkeerd.

  Kijk vanavond maar eens naar Amerika…volgens mij werd dat doelpunt onterecht afgekeurd! 😮

 76. Hé TopsportTopfotograaf; Manke Nelis? Nou ja op dat tijdstip kan ik het toch niet zien. Eens kijken wanneer ze het nog eens uitzenden. Bedankt voor de tip.

 77. Ok, ga om 19.00 uur kijken. Gezellig toch 2 meiden erbij. Mis dat soms wel eens meiden. Vind het daarom gezellig als de vriendin van mijn oudste er is. Soms zijn er dingen t.o.v. de mannen in huis waarover we het helemaal met elkaar eens zijn. En zij dus absoluut niet. LOL

 78. Dick, denk dat ik het met je eens ben, afkeuring doelpunt. Maar aangezien er geen camera op die lijn stond zie je het nooit goed genoeg. Ben er overigens wel blij mee, dattie is afgekeurd: ik vind amerikanen niet zo leuk (overal de beste in willen zijn enz enz)

 79. Zo te zien heeft onze nieuwe wethouder altijd dezelfde kleding aan. Zwart (voor de dikke kont) met een redelijk laag decolleté namelijk!

 80. Bericht door Plantje, op 18 juni 2010 om 06:47
  Kom je met je slaaphoofd net uit bed….is Eva al met woorden als geil aan het gooien!

  Haha

  Bericht door erica, op 18 juni 2010 om 07:26
  @Plantje seks in de morgen is niets mis mee hoor.

  Kijk, dat vind ik nou ook!

 81. Ik denk dat die goal terecht is afgekeurd. Als ik het goed zag dan werd een Sloveen in de houdgreep genomen door een Amerikaan.

 82. @ Tim; vertel…. over de meisjes op ’t internaat?

  Bericht door Tim, op 18 juni 2010 om 19:39
  Dick, denk dat ik het met je eens ben, afkeuring doelpunt. Maar aangezien er geen camera op die lijn stond zie je het nooit goed genoeg. Ben er overigens wel blij mee, dattie is afgekeurd: ik vind amerikanen niet zo leuk (overal de beste in willen zijn enz enz)

  Super streberig, opportunistisch en zwaar overdreven vaak ja. Maar wel vechters, daar hou ik dan wel weer van.

 83. @ Assendorper, wat ik me nog kan herinneren was het (zoals wel vaker) vrij worstelen voor de goal bij een corner. Dan moet je als scheids niet jezelf het belangrijkst willen vinden. Gewoon door laten spelen. Sowieso zo weinig mogelijk zichtbaar aanwezig graag.

 84. Mooi Eva & Erica, morgen nieuw topic?

  Bericht door Eva, op 18 juni 2010 om 19:59
  Bericht door Plantje, op 18 juni 2010 om 06:47
  Kom je met je slaaphoofd net uit bed….is Eva al met woorden als geil aan het gooien!

  Haha

  Bericht door erica, op 18 juni 2010 om 07:26
  @Plantje seks in de morgen is niets mis mee hoor.

  Kijk, dat vind ik nou ook!

  Heb amper wat gemist geloof ik bij de Engelsen :o:o:o Ze zullen de laatste pot moeten winnen 8)

 85. Studio Sport nu…100% doelpunt bij de Yanks, vanaf elke positie. Tafel is het eens. Misschien vindt Johan-3 wat anders in zijn onmetelijke sarcastische wijsheid op RTL-7?

 86. @ Linda, 19:39,

  Zo te zien heeft onze nieuwe wethouder altijd dezelfde kleding aan. Zwart (voor de dikke kont) met een redelijk laag decolleté namelijk!

  Agut, dat zwart staat haar goed toch? Wedden dat je hier had zitten janken als ze zich teruggetrokken had tussen de 2 bijeenkomsten om héél wat anders aan te trekken?
  – Owwww die 2 uur in de baas z’n tijd!
  – declareert ze die verschillende kleding ook?

  Sommige mensen janken altijd. En vrouw he…dus zit hier vast een dieper liggende jaloerse gedachte achter: ontevredenheid met eigen lichaam?

 87. @ assendorper, volgens mij werden bij dat doelpunt alleen maar Amerikanen vastgehouden.
  @ Dick, Zumba de rage van dit moment, ach zoalng ze het maar leuk vind.

 88. @Dick Jij krijgt morgen je topic hoor of moet ik je nu alvast wat opwarmen? Eva doe je mee?

  Hoor ik nu een uitnodiging? Moet het morgen weer over sex gaan? Ach, ik ben overal wel voor in? 🙂
  Doen we!

 89. Oh, ik heb nu al zin in morgen! Ik drink bijna nooit, maar we hebben nu voor het verjaardags/voetbalfeestje van mijn man o.a. 6 Duveltjes koud staan… Mmmmmmm.
  Ik zou toch spontaan…..
  Oh nee, we zouden het morgen pas over sex hebben… 😮

 90. Nee, wordt vervolgd…:)
  Morgen meer. Er moet wat te wensen blijven ;):o
  Ik duik lekker mn bed in. Morgen wordt die uk van mij gewoon weer om 7 uur wakker waarschijnlijk…

 91. Erica, neem lekker een wijntje, geniet er lekker van. Mooi plaatje opzetten en inspiratie opdoen voor morgen…
  Gaan we morgen een cursus rode oortjes geven, whahaha.

 92. … en hij was dinsdag jarig, h?. Alleen morgen de vrienden, zondag de familie en dan kunnen alle niet-oranje slingers weer in de kast.

 93. Trusten dames en de rest…. Genoten net van de discussie tussen Johan-3 (behoorlijk gefrustreerd) en Sjon (make-over gezicht) de Mol. De laatste nam het voor Studio Sport op! Nu nog vette geldschieterT van AJAX worden :D:D:D

 94. @Eva welterusten ik ga ook zo want die kleine van mij zijn er ook vroeg bij. Maar ik zie het al voor me hoor lekker met elkaar op de bank aan de Duveltjes Daar moet je duivelste gedachten bij kunnen krijgen. Ja Dick je moest ens weten twee vrouwen bij elkaar die aan de drank gaan. 😀 Truste iedereen

 95. @ Erica…oeps over 2 of meer vrouwen bij elkaar aan de drank hoef je me niet heel veel te vertellen. Als het tenminste altijd zo gaat als ik hoor 😉

  Trusten alvast!!!

 96. Evert ten Napel, wat een lieve man is dat toch! (ken je em Simone C., van RTV Twente Oost? Oh, Zwollenaar Erwin K. natuurlijk wel maar die post hier (nog) niet, collega Harry zou em hier attent op kunnen maken 😉

  Net in de Studio Sport-herhaling, 2x, zwaar-opzichtig op belangrijke momenten hands van de Serviëres. Je zou de link met die gok-maffia kunnen leggen :o:o:o Temeer omdat er geruchten in die richting gaan in Azië waar zijn zoon verblijft en/of werkt. Ondertussen geeft Sjek Troshoofd nog een voorbeeld uit Nederland. De trainert is inmiddels al opgestapt. Maar het zou toch wat zijn…………………………………..

  De gokmaffia bij het WK betrokken >:(>:(>:(

  Het laatse woord van Evert? “uit”

  Harry B. & Erwin K. let op, quote van Evert: “Ik zeg altijd: een commentator is helemaal niet belangrijk joh!” Hmmm niet helemaal met hem eens. Theo Koomen: Onevenaarbaar, Frans Snoeks is ook goed, te weinig goeien. Hoewel, op Langs de Lijn wel.

  Evert: “Ik ga net zo lief naar NAC-WII als naar een wedstrijd op het WK”.

  Batiston-trap/Schumacher heerlijk nuchter becommentarieerd.

  En wat gaat ie heeeeeeeeeeeeerlijk uit zijn plaat bij v.Basten in het Volkspark tegen de Duitsers’88. (Ook geen kinderachtig moment trouwens in de Ned. voetbalgeschiedenis en wat gaaaaaaaaaaaf dat ik erbij mocht zijn!!!)

  En bij een Bergkamp (vergelijking met artiest Phill Collins).

  Formidabele vrije trap van Brancooooooooo.

  PATRICK KLUIVERT SCOORT hohohoho wat een moment!!!.

  Van Persie…………, Sneyder…sneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer cést passe voor de Fransen!!!

  Het wonder van Geneve

  Obasi wat een kans wat een kans Obasi toch!!!!

  We zullen em missen de Drent die nog scheids is bij Ermelo…..nu ontroerd bij Sjek glij em er eens in. In elk geval een goed mens!

  (Terug te zien op Studio Sportzomer-laat dd 18 juni. Wordt vannacht vast ook nog eens herhaald).

  Evert; bedankt!

 97. Hé Eva, we zitten in ’t zelfde skuitje. Ega(a) pit al…prima toch! Ff rustig televisiën en kijken of er nog wat op t www te beleven is. Morgen wordt het (standaard gelukkig) een heerlijk latertje voor mij op de zaterdag en zondagochtend. Zeker als er geen voetbal is 😉

 98. Tweet van de dag
  vr 18 juni 2010
  Heeft de ‘linkse kerk’ al de schuld gekregen van het mislukken van formatie rechts kabinet, of komt het door de islamisering?

  Ewoud Butter

 99. Zwolle Marketing etc.; Waarom staat ZWOLLE HIER

  nog niet tusse? Lijkt me wel lachen zo met elkaar. Mooi weer. Sapje en hapje erbij….kun je daarna het feest mooi elders (aan 1 van onze mooie plassen bijvoorbeeld, of in een kraakpand ;)) voortzetten? Nogal budget-neutraal lijkt me?

 100. Leuk stukje, zo voor Ned-Japan:

  Het WK gaat aan kinderen niet voorbij

  Een willekeurig schoolplein in Amsterdam. De kleuters spelen buiten. Een willekeurig schoolplein in Amsterdam. De kleuters spelen buiten. Ze hebben oranje T-shirts aan en rood-wit-blauwe schminkstrepen op hun toeten. Ze blazen op oranje toeters. Alle kleuters? Nee. ?én klein meisje biedt moedig weerstand aan de oranje indoctrinatie en zit stilletjes in de zandbak in een lila jurk.

  Vanmiddag mogen de kleuters niet lezen, matjesvlechten of buitenspelen. Om half twee worden ze met zijn honderden in de gymzaal voor een groot scherm gezet om het WKvoetbal te kijken. Ook het meisje in de lila jurk. Anderhalfuur lang.

  Ook de plaatselijke middenstand maakt de kinderen dol met alle oranjeparafernalia; om alle bungels, beessies en sparretjes in de wacht te slepen moeten we minstens drie weken aanhoudend panpizzas en cola consumeren (‘ Nee mevrouw, u krijgt ze alleen bij speciale artikelen’).

  Via commercie en media heeft het oranje monster zich meester gemaakt van alle lagen van de bevolking. Kroonprins Willem-Alexanders voornaamste impressie van van het vaderland van zijn echtgenote is een WK-match in 1974.

  Duizenden uren televisie en miljoenen euro’s belastinggeld worden eraan besteedDe demissionair premier spreekt bij voorkeur in voetbalmetaforen. De voorpagina van De Telegraaf toont een man met een oranje staalhelm en dito toeter, betreurenswaardig beeld van een collectieve waan zoals we die sinds
  de jaren van het nationaal- socialisme niet meer hebben meegemaakt.

  Duizenden uren televisie en miljoenen euro’s belastinggeld worden eraan besteed. De FIFA heeft aan de uitzendrechten alleen al 2.1 miljard euro verdiend. We betalen. Eurocrisis, kabinetsformatie volkerenmoord, het is allemaal niet meer belangrijk. Na afloop van het WK zal Hare Majesteit de spelers ongetwijfeld een vette onderscheiding op hun gespierde bast spelden.

  Waarom wordt in het hele land zo veel geld, nieuwsvoorziening, leerplicht en broodnodig relativerend vermogen overboord gezet voor deze mannenhobby? Waarom worden we van kinds af aan gek gemaakt voor voetbal, maar niet voorbijvoorbeeld een luchtgitaar-, stijldans- of schaakkampioenschap? Oranjekoorts. ‘Het is de schuld van Erica Terpstra’, brom ik, terwijl ik de sleutel in het slot steek. Ik stap de gang in en maak een rotsmak.

  Rotbeessie.

  Sabine Gieben is schrijver

 101. BREAKING-Op nieuws, verder nog nergens gezien, dus ff zelf uittypen…..

  Kwade `supporter` van Engeland dringt de kleedkamer van zijn helden binnen. Roept Beckhamm ter verantwoording over het slechte voetbal… ?s kijken welke straf hij krijgt in relatie tot de BierBases.

  Echt toedels nu…
  Admin, gun het volgende log maar aan 1 van de bijzonder aardige dames hier! Met de mededeling dat DE ZWOLSE SANNE HANS nu door Giel gebeld word…..maar helaas niet oppakt…..ze heeft de megahit:D:D:D

  Toedels alvast 😉

 102. Dick; hoe krijg je het voor elkaar; ruim 2,5 uur in je eentje een log vullen. Volgens mij verdient dit ook een of andere medaille. 🙂 dit is vast een record.

 103. Goedemorgen! Dit is echt een ochtend om met je eega lekker in bed te blijven liggen met een spelletje (al dan niet met een spelletjesbord).
  Maar, helaas. Plicht dochtertje roept, is nu lekker aan het badderen.

 104. Ook goedemorgen Eva! Tijden veranderen; over een aantal jaren roep jij je dochter op deze tijd en dan kun je haar het bed niet uit te krijgen…
  Ik spreek uit ervaring; onze oudste was altijd rond 6 wakker en dan moesten wij ook aan de bak, nu is ie 15 en als hij de kans krijgt ligt hij om 12.00u nog in bed.

 105. Appie, ik klaag ook zeker niet, hoor. Een half jaar geleden was het nog 5 uur!!!! En nu schommelt het ergens tussen 7 en 8 uur.
  Tegenwoordig mag ik dus ook flink uitslapen!

 106. Mogguh, Haha Appie 2,5 uur hier ach er was nog zoveel te zien (tv) en te lezen. Maar uh….als je René nog eens ziet, vraag em maar eens naar het 3mteam-forum van WVF-3 (later 4) Heb ik toch lekker vol kunnnen kladderen een aantal jaren achter elkaar;) Ter herinnering aan die mooie tijd, hangt er nog een mooi bordje in de gezellige WVF-kantine 😀 Er was ook nog lang iemand van bestuurlijk WVF hier. De in Zwolse voetbalkringen bekende Ja(n)Pi(eterman).

 107. Mogguh Eva, klopt, in bed lig ochtend, maar helaas moet de sanitaire stop af en toe ook. Ben koffie en thee aan t zetten voor naar boven. Dan wil ik (sinds lange tijden) ook weer ff onder de zonnebank. Bedoel, t is al 19 juni en kijk eens naar buiten. A. (=vrouw dick) wil nog wat (oh ja vaderdagkado) bij de Gamma halen. Dan nog wat eten regelen voor alle 7 monden hier en dan is t ook al zo weer 12.30 :D:D:D

 108. Appie…treffend 8:19….toen ik tegen 2.45 oid naar bed ging, kwamen dochter en logeetje doodleuk drinken halen. Ze deden of ze naar bed wilden, maar toen ik al doorliep hoorde ik ze in bed nog lol hebben. Prima toch….’t is weeeeeeeeeeeeeeekend.

 109. Van mij mogen ze ook uitslapen hoor in het weekend (kan nu makkelijk omdat voetbalseizoen er op zit), maar ik vind het opvallend hoe ze in een paar jaar tijd kunnen veranderen.

  Enne René zie ik vanmiddag nog; afscheidsfeestje :'(

  Maar eerst gaan we vanochtend nog even samen een verjaardagscadeau uitzoeken. Ik krijg morgen weer een kaarsje erbij op de verjaardagstaart en daar hoort een cadeautje bij.:D

 110. @ Appie, da’s waar ook; hij (R) wilde vanmiddag nog ff langskomen. Als ik er niet ben heeft ie pech gehad. Ga misschien (als ’t weer meezit) ook nog ff naar Twinlife of hoe heet dat nu. Veel plezier!

  :D:D:D Appie…3 kaarsjes al.

 111. Goedemorgen-Konichiwa: 2-1;)

  Vanmorgen in park weezenlanden: daar stond ie weer, i.v.m. veteranendag: “m’n” YP408. Na 35 jaar was een flits in een ooghoek weer genoeg om dit voertuig te herkennen. Tevens “Dikke Daf”, Web, halftrack enz.

 112. Dick ; de voertuigen stonden nog op opleggers. Een rupsvoertuig werd er afgereden, en de tracks verticuteerden de grasmat ietwat overdreven… ’t was nog wat vroeg voor foto’s (nog geen veteraan te zien), maar ik hoop/verwacht idd nog wel wat aandacht op dit log.

 113. @ Drama; Haha er zou meer overdreven geverticuleerd moeten worden 😉 Hoop/verwacht met je mee. De organisatie zal natuurlijk dit onvolprezen log op hun aanwezigheid moeten attenderen…Daar gaan we maar vanuit.

 114. Interessant NRC-tje (Youp nog niet ontwaard):

  Schrok u toen u uw stembiljet uitvouwde en maarliefst zeventien keuzes bleek te hebben? Het is de schuld van de media dat u niet goed geïnformeerd bent over de kleinere partijen, vindt hoogleraar organisatiekunde Matthieu Weggeman.

  Weggeman stond zelf op de kandidatenlijst van Partij Eén en verwijt de kranten van de gevestigde orde en de praatprogramma??s van de publieke omroepen dat ze steeds weer dezelfde politici een podium gaven. Met desastreuze gevolgen, aldus de wetenschapper, want 25 procent van de kiesgerechtigde Nederlanders is helemaal niet geïnspireerd geraakt door Cohen, Rutte, Wilders of Balkenende. Weggeman denkt dat deze thuisblijvers mogelijk wel waren gaan stemmen als ze wisten wat de zeven onbekende kleintjes te bieden hadden.

  ⤽Ik hoor van kiesgerechtigde studenten dat zij top-debat-onderwerpen als de hypotheekrenteaftrek en de AOW-leeftijd volstrekt irrelevant vinden. De jonge generatie wordt warm van thema??s als people planet profit, informatievrijheid en kennisdeling, de kracht van diversiteit en verbinding en spiritualiteit. In de programma??s van de meeste van de 7 jonge, nieuwe partijen staan die thema??s centraal.⤝ (lees hier het volledige opiniestuk)

  Wat is de schade? Volgens de Kiesraad hebben er 50.354 mensen een stem uitgebracht op Nieuw Nederland, Partij voor Mens en Spirit, Heel NL, Partij Eén, lijst 17, Piratenpartij en de Evangelische Partij Nederland. Die stemmen zijn goed voor 0,8 zetel. Met Trots op Nederland meegerekend gaat het om 103.291 stemmen die 1,65 zetel vertegenwoordigen. Het zijn verloren stemmen; want geen enkele kleine partij heeft in zijn eentje een zetel kunnen bemachtigen.

  —–wat je nou van die kleine partijen vindt, is minder interessant. Feit lijkt idd dat ze bijzonder weinig media aandacht kregen. Bij meer aandacht zou den er meer mensen gestemd kunnen hebben. Doen ze overigens allen met subsidie mee? Volgens mij wel, dan zijn de zichzelf respecterende media toch haast verplicht meer aandacht te genereren? Het gaat om ons belastinggeld.

 115. Hier ben ik Dick, sorry dat ik zo laat ben maar moest de kinderen naar oma brengen met een verschrikkelijke kater. Weet iemand een oplossing hiervoor?

 116. @ Mogguh Erica, hebben die kinderen nu al een kater en oma ook?

  Oplossing? Water, veel water en goeie muziek opzetten; sterkte.

 117. Bakker Bart zorgt om 12.15 voor warme broodjes. Wat een assortiment trouwens 😮 Weet Stadshagen dat ze daar vanaf week 33 ook ….vlaaien gaan verkopen én bezorgen :D:D:D

  >:(>:(>:( Wat is het toch met “planning”, dat ie altijd aangepast moet worden 😮

 118. @ Erica, maar een flessie of 1,5 wit kun je toch wel hebben 😮 Te weinig/nixxx erbij gegeten misschien? Nou ja, zorg maar dat je snel weer de oude bent, als je vanavond alweer een feessie hebt. En je wilt toch ook wel wat van “Onze Jongens” zien straks? Hoort eigenlijk ook bij de opvoeding, hoe klein ze ook zijn 😮

  Toedelssss, ff Youp lezen en dan toch echt maar eens douchen en aankleden.

 119. YOUPIEEEEEE :D:D:D Wederom…elke letter goed![/url]

  We moeten van de Humorloze Huigazijnerig Heineken af mensen :D:D:D

  Zo, daar komen we de week wel weer mee door.

 120. Wat een spanning wat een sfeer mensen. Nog 20 minuten. Zelfde opstelling. Geen Robben en geen (licht) geblesseerde Elia….MOELUKKE zou QM zeggen. De potten staan goed koud hier, de deur naar het balkon staat open. Ben nu alleen maar straks met 8,9 of 10….Veel plezier!

 121. Iemand nog wat, zo tijdens de reclame, strak veur ons volkslied? Kom na de pot terug op Muys….waarom? jaaaaa, bang voor concurrentie 😉

 122. Heb meer gezien van de invallers, dan van menig speler die de hele wedstrijd hebben mee gedaan.
  Maar 2 jaar terug tegen Frankrijk en Italië dachten we al dat we zou EK kampien zouden worden. En gingen we in de 1e knock out wedstrijd eruit. Misschien groeien we nu verder in het toernooi.

 123. @ingrid ; eens wat betreft invallers. Die van Persie heeft nog helemaal niets laten zien. Ben benieuwd of van Marwijk ‘m weer in de basis zet voor de 3e wedstrijd. Wat mij betreft kan die op de bank beginnen. Van der Vaart ook op de bank. Affelai en Elia in de basis.
  Zes punten + Kameroen: wie doet ons wat.

 124. Turbo Elia, ongelooflijk idd Drama dat ie daar niet eerder mee kwam :o:o:o Oeps die 91e minuut nog. Mijn buurman was in vertrouwen piss’n…..skreeuwt die kloothannes van een commentatorT “Pengel” tegen NL….Nou sorry, het was gewoon geel voor die JapannerT…..geen herhaling gezien; “Oeistermee Sjek Troshoofd” en maten????

  Tjonge, waar is Evert ten Napel???? Oeps, mijn directrice wil al dit bier niet opruimen >:( Nou ja, nog ff doortypen, ruim ik hetzelf op en heb ik vanavond weer wat krediet 😀

 125. Saai hier! Tim toch wel uitgewerkt? Drama & Ingrid thuis? (T)ja hangt niet buis aan de bar bij ’t strandhuis? AssendorperT toch al wel terug in the chruch? Eva, verjaardag is toch vanavond pas? Erica, kater nu toch al wel verwerkt? Bedoel Aussies-Ghana nu op tv 😮

 126. BeeldBuisBode:

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – 1V-United: Tamray, een drugsverleden
  – Elia, de nieuwe held van Oranje
  – De Week van…Gerdi Verbeet

  Nova (N2, 22:15)
  – Exclusief: interview met Til Gardeniers (CDA)
  – Turkije en het Westen
  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – The Killers, Florence & The Machine en Chairlift treden op Abbey Road (21:00)
  – Elvis Costello is zelf de gast en wordt geïnterviewd door Mary-Louise Parker (23:30)

  SERIE: Blauw bloed extra (N2, 18:55)
  De Zweedse kroonprinses Victoria stapt in het huwelijksbootje met Daniel Westling. U ziet de balkonscéne van het pasgetrouwde paar en Blauw bloed hoopt op ‘de eerste kus als man en vrouw’. Jeroen Snel doet live verslag

  MUZIEK: Festival Classique: Hofvijverconvert (N2, 20:25)
  Klassieke meestwerken door het Residentie Orkest onder leiding van Andrew Grams gecombineerd met spectaculaire optredens van onder meer streetdancegroep Dutch don’t dance. Presetatie door oud-lama Tijl Beckand

  FILM: De Edukators (N3, 22:45)
  Enerverend politiek drama over drie jonge activisten (onder wie Daniel Br?hl uit Good bye Lenin!) die Duitse rijkelui proberen wakker te schudden door in de breken in villa’s. Niet om te stelen, maar om de hele boel overhoop te gooien

  WK journaal (N1, 18:55)
  – Aandacht voor het actuele WK-nieuws, met onder meer wedstrijdbeelden, commentaren en analyses
  – Reacties op de tweede groepswedstrijd Nederland-Japan
  – Samenvatting van de groepswedstrijd Ghana-Australië
  WK: Kameroen – Denemarken (N1, 20:00)
  Rechtstreeks verslag met om 20:20 de eerste helft en om 21:25 de tweede helft. Met voor- en nabeschouwing

  Voetbal international oranje (RTL7, 22:20)
  Samenvattingen van de gespeelde WK-wedstrijden
  – Gasten: onbekend
  Studio sportzomer (N1, 22:30)
  Presentatie: Jack van Gelder
  – Gertjan Verbeek
  – Ron Jans
  – Ronald de Boer
  ———————————————————————————
  BeeldBuisBode…Bonus:
  De kijkcijfers top 5 van vrijdag 18 juni.

  1 Voetbal WK: ENG-DZA 2.937.000
  2 Journaal 6 uur 1.679.000
  3 Journaal 8 uur 1.620.000 4 Voetbal WK SVN – USA 1.585.000
  4 Voetbal WK SVN – USA 1.585.000
  5 Voetbal WK DEU-SRB 1.374.000

 127. Ook Nederland zegt FIFA verbod op reclamestunts toe in ruil voor WK
  Tweede Kamer hekelt verre gaande bevoegdheden die voetbalbond zijn toegezegd
  Onverwachte reclameacties zoals die van Bavaria in Zuid-Afrika zullen bij een eventueel WK Voetbal in Nederland en België in 2018 wettelijk verboden zijn. Dat heeft de Nederlandse overheid de wereldvoetbalbond FIFA schriftelijk toegezegd. Dit soort ambush marketing is nu niet specifiek verboden. Dat schrijft de Volkskrant zaterdag.

  Volgens de Volkskrant staat de toezegging in een van de acht schriftelijke garanties ?? government garantees ?? in de bieding die Nederland en België de vorige maand bij de FIFA hebben ingediend om het WK Voetbal van 2018 of 2022 te mogen organiseren. De kwestie is actueel geworden doordat tijdens het WK in Zuid-Afrika twee Nederlandse vrouwen werden gearresteerd vanwege “het ontplooien van commerciële activiteiten in een voetbalstadion”: ze droegen oranje jurkjes van bierbrouwer Bavaria, terwijl Budweiser de officiële sponsor is van de FIFA.
  Het optreden van de FIFA in deze zaak leidde tot onrust over de vraag wat Nederland de voetbalbond beloofd heeft. Volgens minister Klink (Sport) is er geen sprake van dat de autonomie uit handen wordt gegeven. Ook zijn er geen toezeggingen gedaan aan de FIFA dat wetten worden aangepast.

  De toezeggingen van het kabinet aan de FIFA zijn dit voorjaar goedgekeurd door de Tweede Kamer. Diverse politici hekelden de afgelopen dagen de vergaande bevoegdheden van de voetbalbond.
  —-
  Hele artikel? gelinkt op de digitale JOOP

 128. Haha Rana B. had bovenstaande post ook gevonden 😉 Maaruh: buurvrouw dacht dat het rustig zou zijn bij aldi, dat dachten alle andere vrouwen ook…

  Verklaar je nader? Had jou niet zo 1,2,3 bij die Duitse grootgrutter verwacht die zijn personeel asociaal behandelt?

 129. Tjonge, hoe lang is die muts nu al zijn moeder? Misschien had e.e.a. voorkomen kunnen worden als pappie de rechterT en “moeders de hand boven het hoofd houdster” ….. hem hadden laten opnemen?

 130. 😉 Nuttige info Timmy? Dacht, “laat ik ff aan zwoegert Tim denken en hem op de hoogte houden”. Je wenste t=nog iets meer humor, iets meer pikant, iets minder grijs, minder serieus? Zeg ut maar, bedoel: zit hier ook al vanaf de 2e bak koffie aan de potten. Hard gewerkt? Ned.elftal goed meegekregen?

 131. Eens over pengel/rood….donders jammer dag Ghana niet won overigens. Mofjes gaan nu in elk geval verder >:( Vanavond lijkt me een overwinning voor de sympatieke Denen wel leuk. Hoe dan ook: laat de Jappen maar naar huis gaan.

 132. Idd (T)ja morgen de belangrijkste dag van ’t jaar. De Patras familias in ’t zunnegie :D:D:D Verwacht er veel van 😉 Ze zijn zeker mmmmmmm. Koste net nogal wat moeite om de legen in de kratten te hangen en een nieuwe voorraad koud te leggen. Wa’s ’t leem toch mooi he 😀

  Waar heb jij gekeken?

 133. Bericht door dick, op 19 juni 2010 om 18:34
  @ Ingrid, zou niet verkeerd zijn: morgen sexondag! Vandaag lieten Eva & Erica het anders aardig afweten

  Lees ik een klacht?;)

 134. Mag je gerust als officiële klacht registreren Eva >:( Soms is de voorpret immers nog gezelliger dan de daad zelf ….. ok héél soms. Maar potverdorie nu RTL 5, is dat reclame van de kledinglijn van PABO.nl? 😮 Eerst ff eten…..eetze!

 135. Zo ik heb me heerlijk vermaakt met mijn date aan de Millingerplas. Nu ga het er hier eens flink van nemen.

  Bij Pabo hoef je niets te kopen Dick is allemaal shit, die lingegrie is verschrikkelijk qua qualiteit nee dan zijn er in Zwolle betere zaken.

 136. Dank je Eva, en dat was de heerlijk gefrituurde hap met veul pikant fleisch 😛 Zelf geen ruimte meer voor de zoute met ui. Die mag vanavond zwemmen.

  Ingrid: wist ik niet 😮 moekunne toch

  ”val dood, ho*renzoon”

  tegen je trainert 😮

 137. Hé Erica, schijnbaar eerder hersteld dan verwacht? Mooi!
  Geweldig te lezen dat er nog mensen zijn die schijnbaar niet naar het NL-team hebben gekeken/geluisterd 😀 Blijft een strak plekkie: Milligerplaya, weer of geen weer. Ga je op tijd naar het feest vanavond of neem het het/hem er eerst nog van?

  Dank voor de Pabo-tip maar was ook niet van plan er wat te kopen. Zeker geen kleding. Ben ook niet zo’n lafaard die voor een fibro niet naar de winkel durft. Sterker nog, heb er eens 1 alleen samen met een vriendin gekocht in Mokum….vanzelfsprekend na “ons” van voor tot achter te hebben laten voorlichten 😉

  En het beloofde praatje (o.a. erica, 11:11)? Schiet dat er verdeurie weer bij in 😮 Straks heb je morgen weer een kater en daarna is ’t weekend voorbij….over naar de tucht van de arbeid >:(

 138. Triest volk zijn wij soms….na de voorspelbare 6 punten in 2 voorronde wedstrijden in de VOORRONDE van een WK: Ongeregeldheden met ME inzet en 6 arrestaties (minstens) op meerdere plaatsen in NL 😮 Oa in Hoogeveen en….(let op QM): De Haag!!! Zucht, diepe zucht. Dit nieuws zal wel niet uitgelicht worden, hier zal wel niet gejankt worden over de etnische samenstelling van de (ongetwijfeld) groep/kudde. Afgang mensen! Zuip dan niet als je er niet tegen kunt :'(

 139. Yes:D Gisteravond Hollandse Nieuwe van M. WC_zuid. Als gods woord in een ouderling.
  Zo’n winkel missen we nog in Assendorp.:(

 140. Interessante keuze voor de dames uit post 11:22

  – schuld bekennen en naar huis OF
  – de principiële route (vrijheid van kleding) kunnen ze eindelijk aantonen dat de FIFA-wet niet boven de nationale wet staat! Misschien wel wat langer verplicht in Z.Afrika blijven én het zal een paar cent voor procedure kosten. Maar er zijn toch wel belanghebbenden en/of Bavaria/Heineken te vinden die dit willen betalen? Oh wat zou het mooi zijn als die arrogante heerschappen eens een toontje lager bliezen!!

 141. @ (J)tja, da’s ook nog niet zo’n gek plekkie he; buizen voor de eigen buis. Gelukkig hebben we 2 jaar geleden (oid) al een bijzonder goed en grote, skerpe, platte beeldbuis aangeschaft 😀 Maandag kwam een buurjongen van school net op het moment dat er geschoord werd. Hij skreeuwde dankbaar dat hij nu deze goal had meegekregen 😉

  Idd (T)ja het leven is vaak hartstikke mooi!

  Van Harte Gefeliciteerd met de nationale WLZ-ontmaagding van de Nieuwste Hollandsche Haring 2010….of er moet zich nog een snellere jelle melden voor middernacht :P8) Anders :D:D:D

 142. @ Drama: keuze….als ze niet heul veul te lang in Z. Afrika waren én ze zouden het er zelf ook voor over hebben……

  Pak dan die unieke kans om de FIFA eens terug te fluiten…..please (geloof dat dat geld wel goed komt, 1 van de mediageile advocaten doet het vast en zeker graag gratis).

 143. @ Drama, als ze niet heel erg te lang onder niet al te slechte omstandingheden in Z.Afrika zouden moeten blijven. En ze hadden het er zelf ook voor over…..Asjeblieft pak dan die unieke kans om de FIFA terug te fluiten!

  Weet zeker dat de financiën wel goed zouden komen. Er is vast wel een mediag*ile advocaat te vinden die het GRAAG voor nop doet. Andere kosten kunnen bijvoorbeeld gesponsord worden. Er zijn volgens mij erg veel belanghebbenden bij een proces.

 144. Het was vanmiddag in café de Pierik heel gezellig na de overwinning van Oranje. Ik heb niet kunnen ontdekken wie de Assendörper was maar hij zal er wel zijn geweest neem ik aan.:D:D

 145. Hier staat één of andere RTL-reclamezenderT al weer ingelust; alsof er verdeurie geen VOETBAL op tv is….och kijk, Roberto ten Brink. Ff ergens anders zitten.

 146. Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet op dat gelul achteraf over beide potjes in Neerland’s poule zit te wachten. Kam-Den was gewoon veel leuker. Waarom? Daar gebeurde WEL vanalles. Nee, over goed voetbal heb ik het dan niet. Er is wel een vrees bijgekomen….Rommendahl: Doe niet dom AJAX gewoon eerst een jaartje bijtekenen en dan wel weer zien.
  Hij wil zelf ook zo graag en iedereen heeft kunnen zien dat ie meer kan dan loeihard rennen. Met de positieve groet’n uit Zwolle: Welkom terug in Mokum, Dennis :D:D:D

 147. Wilders wekt woede stichting De Ruyter

  PVV-voorman verkleedde zich voor Veronica Magazine als de roemruchte admiraal. Een duidelijk gevalletje hoogmoed, zo meent de stichting
  De Stichting M.A. De Ruyter, die de nagedachtenis aan admiraal Michiel de Ruyter in ere wil houden, is boos op PVV-voorman Geert Wilders. Een woordvoerder van de stichting heeft een bericht daarover in het Veronica Magazine zaterdag bevestigd.

  Wilders liet zich in de week van de Tweede Kamerverkiezingen in Veronica Magazine afbeelden als Michiel de Ruyter, naar zijn zeggen “één van de grootste helden uit de Nederlandse geschiedenis”, zo meldt de Volkskrant zaterdagavond.

  Een duidelijk gevalletje hoogmoed, zo meent de stichting.

  “Wilders is wel de laatste persoon die zich met De Ruyter kan en mag vergelijken”, stelt een zegsman van de organisatie. “De Ruyter was, zoals elke goede militair, volstrekt a-politiek. Hij heeft zich nooit bemoeid met alle heftige politieke tegenstellingen van zijn tijd.”

  Michiel de Ruyter (1637-1676) is één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis.

  Geschiedvervalsing dus

  En we hebben beeld

 148. Drama, kun je wat meer vertellen over de VPRO-gids? De enige gids die ik anders zou nemen. Tjonge wat een strijd (;)) en overredingskracht (dat wel) heeft het gekost om bovengenoemde Veronica-nep hip-sjoobizz-roddelgids de deur uit te krijgen!!!

  Bijzonder tevreden met de VARAgids :-*:-*:-* Maar was/ben altijd al benieuwd wat de uitzenderts van Waldolalah (of was dat VARA?), Koot & Bie, Jiskefet, alles van (de bij leven al legendarische) Wim T. Schippers
  etc.etc. er van maakten. Vond vooral de afkortingen Vrijzinnig Protestant in hun naam erg intrigerend. Want bij ons mocht ie thuis nooit aan….ach, wat nieweetniewatniedeertnie 😉

 149. Hier staat één of andere RTL-reclamezenderT al weer ingelust; alsof er verdeurie geen VOETBAL op tv is….och kijk, Roberto ten Brink. Ff ergens anders zitten.

  Je hebt eigenlijk thuis niets te vertellen Dick. Vandaar dat je hier zo vaak aan het woord bent? LOL

 150. Hehe eindelijk reden om weer in te lussen 😀 Er hapt iemand, waarop ik met genoegen ook weer hap.

  Tuurlijk heeft mijn directice de broek aan. Ben 1 van de weinige kerels die dat toegeeft. Adviesje: mede-kerels, probeer zoveel mogelijk te geven en te nemen. De dames hebben een belangrijk wapen, maar wij ook. Wie koopt er wat voor strijd? Berusting, mannen, daar moeten we naar streven. Alleen zo is het leven draaglijk 😉

  Maaruh…Publieke tv-zenderts van NL: wanneer gaan we eindelijk eens een redelijke gezinsprogrammering afleveren op zaterdag?

 151. Bij ons staat sport op. De direkteur zit op de bank. Vraagt met wie ben je nu weer aan het kletsen. Snapt niet wat we onderling steeds te vertellen/zeuren hebben naar elkaar.

 152. Asjeblieft, daar moet ik ook echt niet meer aan denken hoor. Als ik nog achter de tv ga zitten. Goed mogelijk na dit flauwegedoe waar 60% kids en de directrice naar kijken (o heaven met Hansie Kraay jr…de jongen waar sr. zich de ogen uit de kassen voor schaamt)….dan is het een mooie film. Goed mogelijk ook met terugkijktv en videoland op ’t KPN-abo.

  Goed ingeschat trouwens Ingrid: computeren is absoluut geen verslaving oid….het is vaak verveling voor mij. Ff geen zin in lezen. Maar misschien zo wel. Meid ik koester mijn VRJE tijd zo allemachtig, je moest eens weten 😀

 153. De Volkskrant had vandaag nog meer te melden. Zie mijn bericht van 12.50 uur.
  @ingrid, het kan wel zijn dat dick thuis niets te vertellen heeft maar heeft ie dat hier wel dan?

 154. He Assie, tuurlijk gezien. Oud nieuws…tjonge dat je je daar druk over maakt. Geen geduld om gewoon de uitslag van ’t onderzoek af te wachten? PLOP…ik neem d’r nog maar weer IENE op 😉

 155. Ja, assendörper vind ik van wel, kan om zijn domme ge OH, met ons meestal wel lachen. Hij vult dit algemeen log met zin en onzin.
  Lees wat ik wil lezen, en soms pas ik even, maar dat geld niet alleen voor de reacttie’s van Dick.

 156. Ik leg over weinig dingen verantwoording af Dick, soms overleg ik iets, of vertel iets. Maar heb als vervelende eigenschap (voor mijn omgeveing dan) dat ik heel eigenwijs ben.

 157. Wilde overigens ook passen bij Assies anti-PvdA campagne Ingrid. Maar ik vind het zo sneu in de communicatie als je een zender (van een boodschap) niet beantwoord. Hoe veelvuldig het onderwerp ook aan alle kanten belicht is.

  As, gaan we hier op door? Vind ut prima, maar eerlijk gezegd ben ik meer benieuwd naar het doorkomen van je dag. Ongetwijfeld bij De Pierik gekeken; gezellig? Er was hier nog iemand die je daar gezocht heeft 😮

 158. Hallo dickie, had dat even eerder gemeld dan had ik dat niet hoeven te doen. Ik maak me nergens druk over, dat mag jij doen:)

  Proost nog op het restantweekend dat ons nog te wachten staat.

 159. @ Ingrid: 1000x beter: overleg ipv verantwoording afleggen. Immer volgens mij? Ken je Nederlanders (zeg maar het Oer-Nederlansche spul roomwit en uit de klei getrokken) die NIET eigenwijs zijn?

 160. Prut Assie, maak je geen zorgen. Maak me (zeker op ’t moment) nergens druk over.

  Heb je dit nog gelezen?

  As, gaan we hier op door? Vind ut prima, maar eerlijk gezegd ben ik meer benieuwd naar het doorkomen van je dag. Ongetwijfeld bij De Pierik gekeken; gezellig? Er was hier nog iemand die je daar gezocht heeft

 161. Inderdaad bij de Pierik geweest. Het was daar een dolle boel. Alles in het oranje en ik in het blauw. Maar het schijnt lastig te zijn om er achter te komen wie nu de echte Assendörper is. 😀

 162. Zou Erica al terug zijn van ’t feestje? En Eva…nog aan het zingen

  We zijn er weer bij en dat is prie-hie-ma, vi va hollandia

  :D:D:D Ondertussen vanalles beloven….zucht; ’t is wat met die vrouwen. Stort me ook maar weer ff op die 2 pittige dametjes hier op de bank. Die jonge-Kraay sjoo is nou toch wel eens afgelopen 😮

 163. Klinkt gezellig Assendorper! Hahahaha geweldig

  Maar het schijnt lastig te zijn om er achter te komen wie nu de echte Assendörper is.

  Houwen zo! En dankbaar….eeuwig dankbaar, dat ik dus 1 van de weinigen ben die het geheim van De Pierik kent :D:D:D

 164. Houwen zo! En dankbaar….eeuwig dankbaar, dat ik dus 1 van de weinigen ben die het geheim van De Pierik kent

  Weet jij wel zeker wie nu de echte Assendörper is?:D:D Ik denk het niet.

 165. De, zichzelf écht noemende, Assendorper heb ik in De Pierik gesproken. We hebben het nog een tijdje over je avator gehad. Deze (drift? neuuuuh) kikker stond ook in pluchevorm op de kassa. Heb toen opgemerkt dat ik de avator eens eerder was tegengekomen in De Pierik, jij wees aan waar. Was volgens mij toen met het veelbesproken gakballen-verhaal. Maar ken geen nep-Assendorpers.

 166. Dan was dat de broer van Koko. Waar is Koko trouwens, jij kent um toch ook? Sta jij nergens op het onvolprezen WeblogZwolle op de foto?

  Maar je werkt wel bij de Belastingdienst…da’s bewezen. Schijnt het 😉

 167. BREAKING BP-baas neemt dagje vrij van olieramp

  Opruimen olie moest worden gestaakt, partner geeft BP volledige schuld voor ramp, maar Tony Hayward gaat naar een luxe bootrace in Engeland
  BP-topman Tony Hayward nam zaterdag even een break van de olieramp in de Golf van Mexico om zijn boot te zien deelnemen aan een luxe jachtenrace. De communicatieafdeling van de oliereus haastte zich op Hayward te verdedigen, het zou zijn eerste vrije dag zijn sinds de ramp.

  Het mocht niet baten. Op sociale netwerksite als Twitter en Facebook stak een storm van verontwaardigde reacties op toen het nieuws van Hayward’s korte vakantie bekend werd. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post. Intussen stromen immers nog altijd onmetelijke hoeveelheden olie de oceaan in.

  Op dezelfde dag dat Hayward even een break nam, moest het opruimen van de olie op zee worden stilgelegd vanwege technische problemen. Ook verklaarde Anadarko Petroleum, een partner van BP in de Golf van Mexico, dat de olieramp geheel te wijten was aan nalatigheid van het olieconcern.

 168. Er waren een aantal vragen:

  – Belastingdienst…
  – broer van Koko en waar is Koko
  – sta je op de foto op dit mooie weblog
  Mag ik er nog 1 aan toevoegen: Dus we hebben elkaar nooit gesproken?

  Maar zoals je zelf ook al wel gemerkt hebt: we zitten beiden nogal anders in elkaar. Probeer altijd zo open en eerlijk mogelijk te zijn. Het lijkt of jij je liever verschuilt? Klopt dat? Geloof jezelf dat je ongrijpbaar bent 😮 Dan plof ik er nog 1 open…de dames zitten nog immer diep in de commersjele bagger, dus wat dat betreft. 😀

 169. Knieschot?

  Trouwens, is er meer bekend over het meer dan skandalige vieren van Nederland’s overwinning? Tientallen arrestanten ME in de Hofstad. Slecht tegen drank kunnende (pre)puberale Hoogeveensche knaapjes. Met z’n allen tegen de pliesie. Tja, vertel mij wat over dat spul uit Hollandscheveld (waar Boer Koekoek de boerenopstand begon) en “geen zak te doen” Hoogeveen.

  Maar uh: Hard aanpakken dat schoftentuig!!!

 170. @dick, ik ben ongrijpbaar.
  Ben geen broer van Koko, werk niet bij de belastingdienst en je hebt mij nog nooit ontmoet. Ik vind het wel leuk om te proosten met jou op deze Log.

 171. 😉 Ongrijpbare. Blijf er zelf in geloven.

  Tjonge wat een aangrijpend stukje net op Sjek’s Studio Sportzomer…die reportage over en met die bejaarde Nederlanders in Zuid-Afrika :o:o:o Wat een racisten! Shame on Holland!!

  De premier van Frankrijk bemoeit zich ook me de Anelka-zaak en er is een verrader. Oh ja, die is ook de dader; tuurlijk Anelka niet. Tja…

 172. Wat mij betreft met alle gezellige mensen uit Assendorp…en dat zijn er veul. Had het toen met Derk over een BBQ oid, maar of daar ooit wat van terecht komt? Ach als ik in de buurt ben wil ik er wel eens voor kort en spontaan aanleggen. Maar sinds mijn favoriete zwagerT/maat niet meer aan de Korenbloemstr woont, kom ik er weinig in de buurt. Tentmuziek, mits mooi weer en goeie muziek is ook een toffe gelegenheid. En ach, soms is de stad kleiner dan het lijkt.

  Denk dat ik dan gelijk de grootste toppert van de “zich assendorpers noemenden” ken 😮

  Trusten alvast

 173. Goedemorgen allemaal!
  Toen ik gisterenavond nog even keek was ik er zeker van dat de Webmaster midden in de nacht weer naar een volgend log zou gaan…
  Tot mijn verbazing is dat nog niet zo…
  Ach, kunnen we allemaal weer vechten om de 1e plek. Leuk!
  Over sex zullen Erica en ik nog wel genoeg praten, maak je geen zorgen hoor, Dick. Komt echt helemaal goed. Niet meer zo mopperen, hoor…

 174. Goede morgen iedereen,

  Inderdaar Eva daar zullen we het vaak zat over hebben want ik mis Derk nu al. Dus Dick niet mopperen zoals Eva al zegt hier heb jij een dikke
  Beantwoorden

 175. Mogguh allen, radio op 3fm…wat een kado. De dienstdoende vrouwelijk dj: dé vaderdagplaat: “That’s what I like about you….” :D:D:D

  Uitstekende keus, een dag kan minder beginnen.

  Trouwens vanochtend ook al genoten van “De Wandeling” wat is die precentatrice goed!!

 176. Ik ben wel benieuwd naar jouw fetisch Dick of je fantasie. 😛 Wij zijn nu ruim 10 jaar bij elkaar en nog steeds verleggen we onze grenzen.

 177. Kickert & Wichert zeker! Misschien kunnen de Kickert & Wichert er ff voor de gelegenheid inkomen. Oeps Freddy ook!

  Hier weer een kadootje van 3fm voor ons: ANOUK Are you kiddin me.

  Ja, ik heb wel babbels want mijn directrice is op ’t moment in ’t mooie Westenholte 😉

 178. Grenzen verleggen probeer ik voortdurend in het leven. Zoek ze anders wel op, als het me te lang te saai is. Maar op sex-gebied? Neuh, niet echt die behoefte.

 179. Niet Dick? Kan het me haast niet voorstellen altijd maar brood met kaas eten 😉 Als jullie maar gelukkig zijn daar gaat het toch om? Wij zijn zo gelukkig.

 180. Bericht door dick, op 20 juni 2010 om 10:45
  @ erica, op 20 juni 2010 om 10:44; hoe bedoel je?

  Mag jij invullen, zin om vandaag nog wat te drinken, eten bij de Millingerplas?

 181. Gelukkig er zit toch nog leven in het Alg. log.

  Wichert ook voor jou een gave dag toch; Vaderdag 😀
  En verder gaat het over muziek, sex, boeken, hersenen (onderwerp van Boeken, straks) Westenholte wilde ik het eigenlijk ook over hebben. Had al een verwijzing gemaakt. Nou ja en wat verder nog ter tafel komt natuurlijk. Maar voorzichtig! Want Verdieping(1) gluurt mee :o:o:o

 182. Hoi Erica, zin in eten/ drinken? ALTIJD Met jou lijkt me ook beregezellig. Milligerplaya? Voor waar geen verkeerde locatie!
  Maar we gaan vanmiddag naar de opa’s. Oh nee, naar 1; want de ander is lekker op vakantie. We kunnen wel een keer wat drinken na mijn werk? Ik heb Derk’s 06 en mailadres, maar daar kun jij nixxx mee?

 183. Trouwens het 06 wat je hebt van Derk als dat eindigd op 338 heb je nu niets aan, buiten Europa werkt die niet dan heeft die een ander nr. Maar via de mail is die wel te bereiken hoor. Belde hem net maar hij nam niet op, zal het tijdsverschil wel wezen of hij is vaderdag aan het vieren.

 184. Dick Westenholte?? Nou wij hadden gisteren in het Stinspark de jaarlijkse survival,ondanks het slechte weer een prima dag met 193 jongens en meisjes met 40 scheidsrechters en coaches bij 22 teams.Ik mocht de prijzen uitreiken en heb daarbij de organisatoren een groot compliment gemaakt .Slecht weer ,Nederlands elftal op t.v en toch nog zoveel belangstelling.Ik heb nu eens van dichtbij meegemaakt wat een enorme organisatie dat is .Ik was onder de indruk.

 185. Hmmm Erica, heb zijn mailadres ook alleen op ’t werk. Mail er morgen wel ff heen. Hahaha

  of hij is vaderdag aan het vieren

  . Hij mag het wel vieren, want hij is ongetwijfeld een hele goede vader. Maar misschien wilde hij ook daar nog eens inloggen????

 186. @ Wichert, gaaf dat er een geweldige (op ’t oog) opkomst was. Volgens mij is er ook wel eens minder volk op af gekomen. 100% Westenholtense deelname of ook nog wat uit Stadshagen?

  Idd, bij dit soort evenementen komt heel veel kijken. Petje af voor de bikkels die dit soms tig jaren achter elkaar doen in de wijken. Heb jij daar het NL-elftal nog een beetje kunnen meekrijgen? Of via de radio of zo?

 187. Wat een boel inwoners uit Westenholte op Weblog (me too)…
  Naam veranderen in Weblog Westenholte? Hahaha.

  Kheb trouwens nog een update over een bericht van een tijdje terug, iemand die 80 km/h reed door de Puntmos, met een flinke slok op.
  Het ging om een bewoner van diezelfde Puntmos en hij is zijn rijbewijs een poosje kwijt….
  Goed werk van onze dienders!

 188. @ Eva, Anneke (=directrice) komt net terug uit ’t rustieke Westenholte. ‘T was er wel héél rustig nu. Maar beregave wijk, wil je echter nogmaals waarschuwen voor de jongemannen daar 😮 Bedoel, het lijkt allemaal wel aardig/gezellig maar: hou ze altijd in de gaten!

  Anders kom je een keer met Wichert, Kickert, Freddy en mij een biertje/wijntje/sapje drinken in onze beregezellige WVF-kantine. Echt…het komt niet zo over (ok) maar je bent dan lang niet de enige vrouw….sterker nog: we hebben een beeldschone hele aardige artiest voortgebracht. Naam? Gewoon…Manon (=topperT) :D:D:D

 189. Over Westenholte gesproken…had Saan/de witte god, al een tijd niet gezien. Sprak hem een tijd bij het geweldige Bevrijdingsfestival. Maar hij is al weer in Afganistan nu denk ik 😀

  Misschien na vanmiddag ook meer Buf-nieuws. Voor zover iemand daar op zit te wachten 😉 Geintje Buf 😮

 190. @ Wichert; slot Westenholte/WVF-nieuws (wil dit verhaal over Israël ook ff goed zien); A1 heeft zich (maar ternauwernood) goed gedragen bij de NL-elftal/afscheids BBQ bij de trainerT in Berkum. 😮

 191. Ik in de kantine van de Wvf? Hihi…
  Tot nu toe 1x een voetbalwedstrijd daar gezien (zoon collega speelde) en verder alleen op straatvolleybaltoernooi’s (5x voor ieder jaar dat we nu in Westenholte wonen).
  Maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar jullie allemaal…

 192. De fraudezaak bij de Hogeschool Windesheim in Zwolle is veel omvangrijker dan tot nu toe werd aangenomen. Dat blijkt uit het FIOD-dossier dat RTV Oost in handen kreeg.

  Een voormalig directeur heeft veel meer geld verduisterd dan de 250-duizend euro die door Justitie in oktober vorig jaar bekend is gemaakt. Uit het FIOD-onderzoek komen onthullende feiten naar voren over bijvoorbeeld de werkwijze, de contacten en de houding van de top van de Hogeschool Windesheim. Op radio, televisie en internet besteedt RTV Oost maandag 21 juni ruim aandacht aan deze nieuwe ontwikkelingen in de fraudeaffaire bij Windesheim.

  Bron: rtv oost.

  Dit muisje krijgt nog een lang staartje.

 193. Was weer errugh gezellig bij cafe de Pierik gisteren. Maar uh wie is nou de echte Assendörper? Volgens mij lopen er daar wel 3 rond. Wil de echte Assendörper opstaan.:o

  ————————

  De echte Assendorper is veel te bijzonder om bekend te maken 😉

 194. Best lachen met die Maffioso. Ze knijpen em als een dief in ’t donker dat ze Ollandia tegenkomen. Kom er net in met die pengel…..Ze stonden achter :o:o:o Zul je meemaken dat ze 2e worden en tegen NL moeten….Potverdeurie ….. dat spel ligt ons niet….Heb je in 2000 in Utreg (geloof ik wel gezien) …..Uitgeschakeld tegen 9 donkere zonnebrillen )8)8)8). Nou ja in 2010 is alles anders. Ze kunnen nooit een antwoord op onze BUITENSPELERS hebben. Wat een mogelijkheden ook met Elia, Babel en natuurlijk Robben en Persie. Zou ook een mooie stunt zijn van Bert als ie ineens Kuyt wel weer als spits poseerde met Robben en Persie als onstuitbare BUITENSPELERS. ‘Helaas heeft Bert laten zien dat ie nogal aan zijn 1e keus vasthoudt. Heb er trouwens ALLE vertrouwen in.

 195. Tim haha nee Spitsnieuws is van Spits. Heeft idd wat met de TeleTroepToeTerT. En is geloof ik met de stijllozen gefuseerd. Is niet de 1e keer dat ik daar heen link. Waarom? Vaak origineel nieuws, ook vaak non-nieuws, maar origineel gebracht. MET HUMOR. Zo ook vaak in de reacties.
  Timmy, lief dat je de moete neemt me te beoordelen. Maar laat je oren dan niet naar anderen hangen. Je zou kunnen weten dat ik absoluut niet zo hokjesdenkerig ben als mensen willen doen voorkomen. Zo is HUMOR voor mij veel belangrijker als het hokje waar het vandaan komt. 😉

 196. Laat Derk het niet horen Dick, zijn famillie komt uit Italië. Vandaag heerlijk wat wezen eten en drinken in Heerde, de Vierjaargetijden een aanrader! Nu snel alles hier aan de kant maken want de kids komen zo thuis.

 197. @ Ingrid: walgelijk nieuws zeg!!! Kei- en Keihard aanpakken die oplichterT
  :(>:(>:( Maar lees ik het goed? Meer dan 1 persoon??? De hele top? Mooi dat de FIOD erop zit…..ALLES met boete terug laten betalen!! Dondert niet wat voor gevolgen dat voor de fraudeurs en hun gezinnen heeft. Denk jij echt Ingrid, dat betrokken gezinnen nooit ergens van wisten? Dat ze nooit onraad hebben geroken? Dat ze hun handen in onschuld mochten wassen? >:(>:(>:( Please, laat dit muisje een ENORME STAART krijgen!

 198. @ Eva/Erica, Beniewd hoe The Plantman, morgenochtend waarschijnlijk, reageert als ie leest wat ie hiermee veroorzaakt heeft:

  Bericht door Plantje, op 18 juni 2010 om 06:47
  Kom je met je slaaphoofd net uit bed….is Eva al met woorden als geil aan het gooien!

  :D:D:D

 199. BeeldBuisBode:

  =======
  Kaká versus Drogba
  Zie WK Voetbal: Brazilië-Ivoorkust (N1, 20:00)
  =======

  De zender Het Gesprek (N1, 17:30)
  – In 1 op 1 (21:15) treffen tv-sterren van weleer Jan Lenferink en Peter Jan Rens elkaar onvoorbereid
  Zembla (N2, 21:50)
  – Afl. ‘Ontsporen op een hangplek’, over hoe een groep Brabantse jongeren lange tijd de buurt onveilig maakte

  SPORT: WK Voetbal: Brazilië-Ivoorkust
  (N1, 20:00)
  Een treffen waar de ware voetballiefhebber naar uitkijkt: zowel Brazilië als Ivoorkust hebben wereldtoppers in de gelederen (Kaká, Didier Drogba) en bovendien worden er vanavond achtste finale-plekken verdeeld: Brazilië heeft al drie punten en Ivoorkust één punt

  DOCU: Van Dis in Afrika (N2, 20:15)
  Sinds vorige week wordt de prachtserie van Adriaan van Dis herhaald, en in aflevering twee bezoekt hij ondermeer een Zulu-themapark in KwaZulu-Natal alwaar Van Dis zijn sarcasme maar moeilijk kan onderdrukken: kunnen Afrikaanse tradities behouden worden in een snel moderniserende samenleving?

  FILM: Mickey Blue Eyes (RTL5, 20:30)
  Romantische komedie (1999, Kelly Makin) waarin een keurige veilingmeester (Hugh Grant) verliefd wordt op de dochter (Jeanne Tripplehorn) van een maffiabaas. De romkom overtuigt niet volledig, maar heeft zeker zo zijn momenten, bijv. wanneer Grant wordt geleerd te praten met een zwaar Italiaans accent

  VI Oranje (RTL7, 17:50)
  – Gerald Vanenburg, oud-voetballer
  – Ivo Niehe, presentator
  Studio sport (N1, 18:15)
  – Golf: de US Open
  – Hippische sport: de CHIO in Rotterdam
  – Turnen: het NK in Heerenveen
  – Volleybal: de World Leauge, Nederland-Bulgarije (mannen) in Apeldoorn
  – Wielrennen: de Ronde van Zwitserland
  – Motorsport: de GP in Silverstone

  WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst
  WK Voetbal: Brazilië-Ivoorkust (N1, 20:00)
  Met om 20:20 uur een rechtstreeks verslag vanuit poule G

  VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Gerald Vanenburg, oud-voetballer
  – Ivo Niehe, presentator

  Studio sportzomer (N1, 22:30)
  – Dick Advocaat
  – Leo Beenhakker
  – Ronald de Boer

  WK Voetbal: Portugal-Noord-Korea
  (morgen, N1, 13:00)
  Met om 13:20 uur een rechtstreeks verslag vanuit poule G

  WK Voetbal: Chili-Zwitserland
  (morgen, N1, 15:30)
  Met om 15:50 uur een rechtstreeks verslag vanuit groep H

  —————————————————————

  BeeldBuisBodeBeschouwing:

  Kijkcijfer
  Volgens Stichting Kijkonderzoek werd Nederland-Japan (N1, 13:21 uur) gistermiddag bekeken door 5.707.000 Nederlanders. Het gaat bij dit onderzoek wel om thuiskijkers, morgen zullen ook andere onderzoeksbureaus hun kijkcijfers presenteren, waarin meer rekening is gehouden met de mensen die buitenshuis hebben gekeken.

 200. Zo kinderen naar bed. Rust! Nee Fredric dat waren zijn Opa en Oma.

  @Tim, moet je hem vragen. Zaakjes waar die af en toe mee bezig is gaan niet geheel volgens de regels.

 201. @Dick (16:49) Ja ik wil het graag weten. Heb het idee dat ik vorige week een rondleiding in de kerk heb gehad van een NEP Assendörper.>:(

 202. Bizar: Camiel Eurlings regelt als demissionair minister even een baantje voor zichzelf bij de KLM-top.
  Bericht

  Dit lijkt me nu precies niet wat het CDA er nog eens bij kan gebruiken.

 203. Italië als volgende tegenstander, en dan zeker ook zo’n penalty mee krijgens als vandaag. Hoop dat de scheidsrechter die dan de wedstrijd mot fluiten, de beelden van vandaag goed bekijkt.
  Wat een aanstellers die Italianen.

  @ Dick ik hoop inderdaad dat die affaire op Windesheim tot op de bodem word uitgezocht.

 204. Ik ben er ook weer!
  Ein-de-lijk… de verjaardagschaos is nu afgelopen! Morgen kunnen de slingers weer de kast in! Ik ben wel bek af, nu!
  Het hele huis weer vol visite gehad (en dan was ik nog niet bijgekomen van de visite van gisteren…).
  Ik heb mn schoenen uitgeschopt, blote zere pootjes op de bank.
  Hubbie ligt uitgeteld op de bank te maffen.
  Kan ik iemand van jullie verleiden tot een voetmassage?

 205. 16-00 uur niet zo leuke tijd hé ingrid

  maar zit wel klaar hoor8) moet je werken dan om die tijd?

  nog een week om te ruilen met collega,s:o ja die zijn er ook niet te vinden natuurlijk:'(

  nog effe weer voetbal na voetbal kijk ik op rtl 7
  weinig met voetbal te maken maar ja , wel lachen;););)

 206. Eva ik ben wel bekend met tantra massage. Daar spelen de zenuwen van de voeten ook een groot belang in. Maare ik dat dat je Dick even moet vragen 😉

 207. Ja-tja moet dan inderdaad werken, en ik weet ook niet of ze dan iets regelen om te kijken aan het eind van de dag. En tussen 16.00 en 17.00 uur zit ik op maandag altijd alleen, ik heb dan de “late”dienst.

 208. Bericht door Verdieping1, op 20 juni 2010 om 09:32
  Dick wil wel graag alles weten. jammer dat ik die interesse andersom niet heb.

  @Verdieping ik hoef net als jou ook niet alles te weten. Heeft helemaal niets te maken met desinteresse. Ik geloof best (en weet zeker) dat Dick een goeie jongen is. Wat mij wel verbaast, is dat hij volgens eigen zeggen helemaal niets met de Teletroeptoetert heeft maar als ik zijn reacties hier lees dan kan Henk van der Meijden daar nog heel wat van leren.

 209. Ik vond Henk van der Meijden een goed journalist. Het genre waar hij uit putte was niet altijd mijn ding. Maar verder was er niet mis mee.

 210. Bericht door JanD, op 20 juni 2010 om 19:24
  @Dick (16:49) Ja ik wil het graag weten. Heb het idee dat ik vorige week een rondleiding in de kerk heb gehad van een NEP Assendörper.

  Sorry JanD
  Af en toe heb ik het te druk en dan laat ik het door één van mijn buren doen. Je hebt toch wel een biertje van hem gehad? 😀

Reageer