Ambassadeur van VS bezoekt regio Zwolle

Zwolle – Ambassadeur Fay Hartog Levin brengt vrijdag 18 juni een uitgebreid bezoek aan de regio Zwolle. Mevrouw Hartog Levin is geïnteresseerd in duurzaam en innovatief ondernemerschap in Overijssel.

Bij de ROVA zal ze een bezoek brengen aan de recent in gebruik genomen biogasinstallatie. Aansluitend gaat mevrouw Hartog Levin met 11 vertegenwoordigers van innovatieve en duurzame bedrijven uit de provincie in gesprek. Het werkbezoek van de ambassadeur begint met een bezoek aan Museum de Fundatie. Ambassadeur Hartog Levin bezoekt Overijssel op uitnodiging van Commissaris van de Koningin Jansen.

Ambassadeur Hartog Levin

Fay Hartog Levin is ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland sinds 19 augustus 2009. Voor haar benoeming tot ambassadeur was mevrouw Hartog Levin senior consultant bij de Res Publica Group. Daarvoor was mevrouw Hartog Levin Vice President for External Affairs in Chicago’s Field Museum en was ze werkzaam als advocaat. Mevrouw Hartog Levin studeerde Russische taal en literatuur aan de Northwestern University en rechten aan de Loyola University School of Law. Mevrouw Hartog Levin is van Nederlandse afkomst, maar ze is geboren en opgegroeid in de Verenigde Staten.

Artikel delen:

Reageer