Rowwen Hèze en Kabaal naar Zwolle

Zwolle – De Limburgse formatie Rowwen Hèze is dit jaar vijfentwintig jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld. De band gaat dit groots vieren met nieuw werk en een speciale jubileumshow. Op vrijdag 1 oktober is deze show met support act Kabaal te zien in IJsselhallen Zwolle.

veb_14.jpg

De jubileumtour bestaat uit vijfentwintig speciaal geselecteerde optredens door het hele land met een setlist van vijfentwintig nummers uit de afgelopen vijfentwintig jaar. Uiteraard zal de veelzijdigheid van de band naar voren komen, maar ook de interactie met het publiek. Er zal een mooi feestje gebouwd worden waarbij klassiekers als ‘’t Is een kwestie van geduld’, ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ uiteraard niet zullen ontbreken.

Kabaal in voorprogramma
Het publiek wordt door de rock-cover band Kabaal al in een feeststemming gebracht.
Het repertoire van deze band kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Hèze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Kortom: Een veelbelovende muzikale avond in IJsselhallen Zwolle waarbij de voeten onvermijdelijk van de vloer zullen gaan.

Voorverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service ® via: 0900 300 1250 (45 cpm), de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de Bekende Voorverkoop Adressen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de V.V.V winkels in Zwolle, Kampen, Ommen, Hardenberg, Steenwijk en Giethoorn. 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Er zal een mooi feestje gebouwd worden waarbij klassiekers als ??’t Is een kwestie van geduld’, ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ uiteraard niet zullen ontbreken.

  Welk licht kan me het verschil uitleggen tussen “’t is een kwestie van geduld” en “Limburg”? 😉

 2. Misschien konden ze te weinig hits noemen en dachten ze: we noemen er wel 1 dubbel 😮 Ga je heen? Met je getrouwde broer? Zwolle-promotietour….hoort zegt ut voort en neemt ut mee naar ’t bronsgroeneikenhout?

 3. Nou, dan heb ik er nog wel een paar voor ze:
  Loep noar d’n tap toe Lei
  Henk is enne lollige vent
  Veur de kerk op ’t plein
  November
  De burg
  Station America

  Ik ga er wellicht wel heen. Maar mijn broer gaat echt niet voor Rowwen H?ze naar Zwolle 🙂 Hij heeft al een paar keer bij Rowwen H?ze in het voorprogramma gestaan en kent ze zo onderhand wel.

Reageer