Mishandeling en vernieling

Zwolle – Op woensdagmiddag 16 juni zou een 15-jarig meisje uit Zwolle aan de Gouwe door een man zijn mishandeld. Het meisje had al eerder ruzie met de man gehad en dit was nu geëscaleerd waarbij zij was mishandeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Dezelfde middag kreeg de politie een melding van onenigheid aan de Abel Tasmanstraat. Een 7-jarige jongen zou aan vlaggetjes hebben gezeten die van een 74-jarige man uit Zwolle waren. Hierop zou de man de jongen hebben geslagen. De ouders van het jongetje gingen hierop verhaal halen waarbij de vader van het jongetje, een 33-jarige Zwollenaar uit boosheid een ruit kapot sloeg. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ik ben benieuwd wat de politie wil onderzoeken hier bij ons in de abel tasmanstraat…..

    Ik denk Natascha, waarom deze man zo uit zijn plaat ging. Word hij al langer getreiterd? Waarom is ij niet naar de ouders van dit jongetje gegaan i.pv. eigen rechter spelen.

  2. Er valt nog wel wat te onderzoeken in de abel tasmanstraat. Als ik zo lees wat voor bont gezelschap kleurrijke mensen daar wonen. Maar de pliesie, neuh die is daarbij niet nodig lijkt me.

Reageer