Negatief record Ballonspektakel Zwolle

Zwolle – Het Ballonspektakel in Zwolle heeft een negatief record geboekt. Het was de eerste keer dat alle dagen van het festival dat op Park de Wezenlanden de heteluchtballonnen niet de lucht in gingen.

Harde wind was de grote spelbreker deze dagen. Elke dag had de organisatie hoop dat het evenement door kon gaan, maar elke keer moest men een bittere pil slikken. Zo ook vrijdagavond, de afsluitende avond van het ballonfestival. De netwerkavonden in de VIP-tent gingen nog wel door. Daar werden goede gesprekken gevoerd en (nieuwe-) contacten gelegd. Een schrale troost voor deze 18e editie van het Ballonspektakel.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. jammer he maar als het goed is en het weer blijft goed gaat vananond onze buurman wel met een luchtballon mee rond 8 uur is de bedoeling dus…..alles afwachten maar.

  2. Was idd wel erg jammer. Ook wel positief: om met de brandweer ladderwagen de lucht in te gaan hoefde je niet zo lang te wachten.. 🙂
    Ook die automatische noodstop bij de Volvo was leuk om te proberen. Hoewel ik het doodeng vond om zelf NIET te remmen, maar dat aan een systeem over te laten…
    Maar goed, dat is toch een beetje het risico van een openlucht-festival helaas.

  3. Ja zeker jammer.En mensen maar laten wachten en weer doen alsof ze een ballon gingen opblazen, en weer wachten op de flightdirector.Vond het echt schandelijk.ze wisten heus wel dat het bleef waaien.Al die kinderen die stonden te wachten.

  4. @ Ik, je had ook zelf kunnen bedenken dat de kans dat de balonnen onder deze weersomstandigheden omhoog zouden gaan vrijwel nihil was. En dat werd ook hier op het weblog vermeld.

    Dit had je aan de kinderen uit kunnen leggen. En of je dan wel of niet gaat kijken met je kinderen, blijft je iegen beslissing. Die je niet bij de organisatie neer moet leggen.

Reageer