Start Zwolse Beach Soccer

Zwolle –  Zondag 20 juni start  Pelikaan Beach Soccer Zwolle het seizoen in de KNVB Eredivisie Beach Soccer. Onder de rook van de Martinitoren op de Grote Markt van Groningen zal het debuterende Zwolse team de openingswedstrijd spelen in deze landelijke Eredivisie. 
soccer.jpg

Het team dat deze zomer onder leiding staat van trainer/coach Sillie Dilürü zal op zaterdag 26 juni a.s. vervolgens een thuiswedstrijd in deze Eredivisie spelen op de eigen beachsportlocatie aan de Haersterveerweg in Zwolle. Om 15.00 uur staat de wedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar Beach Soccer Zeeland gepland. Zowel zaterdag 26 juni als zondag 27 juni spelen is er volop Beach
Soccer Eredivisie want naast het Zwolse Pelikaan team spelen ook de overige 11 Eredivisie-ploegen wedstrijden in deze speelronde vanaf 10.00 uur. Het bezoeken van deze wedstrijden is gratis.

De Pelikaan Beach Soccer selectie bestaat deze zomer uit de volgende Zwolse spelers:
Keepers: Folkher Langejans (HTC), Jos de Gram (Be Quick’28) en Jelle Brouwer (’t Harde).
Spelers zijn: Stefan Meijerink, Iljas Baltes, Joris de Wilde, Coen Dunnink en Süleyman Dilürü (allen HTC), Viëleri Justiana (VSCO), Jordi Lemmens (Rohda Raalte), Roy Supér en Jurian Meijntjes (vv Berkum), Stephan Rahantoknam en Nejim el Atiaoui (Be Quick’28), Jeffrey de Nooyer, Koen Hultink, Maiko Alberink, Lodewijk de Vries, Sander Kiers, Savoy Overweel en Iwan van der Vegt (sv Zwolle) en Jeffrey Groeneveld (Alcides Meppel).
Trainer/coach Sillie Dilürü is tevreden met deze selectie. “Het is een goede mix van jonge behendige spelers en spelers met ervaring op het gebied van Beach Soccer. We gaan deze zomer met elkaar voor handhaving maar vooral genieten en ervaring opdoen in de hoogste competitie van Nederland”. Iedere speeldag mag Sillie Dilürü gebruik maken van maximaal 12 spelers terwijl het spel waarin doorlopend gewisseld mag worden, gespeeld wordt met 4 spelers en een keeper.
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Staat genoteerd Diederik. Eigenlijk stond ie gister al in de agenda. Duidelijk topic overigens.
  Oeps 16:00 wel een 1/8 finale. Misschien is er in de HTC-kantine een grote tv beschikbaar om ff tussendoor wat indrukken op te vangen?

  Oh, mooi schot Nieuw-Zeeland! Hadden ze bijna voorgestaan met 2-1 😮

 2. Krijgen we de uitslag hier ook nog te lezen van

  Zondag 20 juni start Pelikaan Beach Soccer Zwolle het seizoen in de KNVB Eredivisie Beach Soccer. Onder de rook van de Martinitoren op de Grote Markt van Groningen zal het debuterende Zwolse team de openingswedstrijd spelen in deze landelijke Eredivisie.

 3. Beste Dick,

  we hebben de eerste wedstrijd tegen BSC Posthouwer Autoschade Utrecht met 8-6 gewonnen. De tweede wedstrijd tegen Augustin-BDU Tiel hebben we met 4-1 verloren maar dat is geen schande met 4 internationals in hun team.

 4. @ Trainer; :D:D:D Goed man! 8-6 sensatie ook 😀
  Jammer van de 4-1 hoe logisch ie ook lijkt. Wat betekend dit nu voor dit:

  zaterdag 26 juni a.s. vervolgens een thuiswedstrijd in deze Eredivisie spelen op de eigen beachsportlocatie aan de Haersterveerweg in Zwolle. Om 15.00 uur staat de wedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar Beach Soccer Zeeland gepland. Zowel zaterdag 26 juni als zondag 27 juni spelen is er volop Beach
  Soccer Eredivisie want naast het Zwolse Pelikaan team spelen ook de overige 11 Eredivisie-ploegen wedstrijden in deze speelronde vanaf 10.00 uur. Het bezoeken van deze wedstrijden is gratis.

  Wat is jullie perspectief?

Reageer