Algemeen Log 129

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 130 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

.

Artikel delen:
Reacties 392
 1. Die Assendörper schijnt hier in de buurt wel eens rond te lopen 8)
  Hij zal geheid mijn huis passeren wanneer hij naar de Pierik loopt. Ben alleen niet zo op de hoogte van zijn kroeg-tijden;)

 2. Ik had nog een ontgrendeld Log. Samen met Tim er nog 501 van gemaakt:D

  MariekeII: Ja, het hele weekend hadden verjaardag. Gisteren tijdens lunch begonnen en om 23 uur afgelopen. Vandaag ook weer tijdens lunch begonnen en met 19 uur afgelopen.

 3. @Eva: gefeliciteerd met de 500ste reactie 😀 Dat komt niet vaak voor.
  Heerlijk, je mag nu met de beentjes omhoog? Of ligt er nog een puinhoop op je te wachten?

 4. En vanmiddag hadden we 3 kleine meiden over de vloer (2,5 jaar, 3,5 jaar en 6,5 jaar) en dat was megadruk! Dat samen met nog 8 volwassenen. Kippenhok!

 5. Geen idee waar je woont Marieke 2. Ik heb geen regelmatige kroegtijden.:). Alles wordt dan zo voorspelbaar en daar hou ik niet van.

 6. Puinhoop gelukkig opgeruimd, schoentjes uitgeschopt, beentjes op de bank. Mijn hubbie inmiddels ontwaakt van een tukkie op de bank, maar die heeft het nu alweer over naar bed gaan…

 7. Kinderverjaardagen, vertel mij wat 😉 Eind augustus en begin september hebben wij ze voor de boeg. Meestal is het dan redelijk goed weer en kunnen we de boel (met zachte hand) naar buiten gooien 😀

 8. Nee, geen kinderfeestje, mn hubbie is (afgelopen dinsdag) 38 jaar geworden. Maar wij zitten nu in de burgerlijke leeftijd dat steeds meer vrienden kinderen hebben (en wij ook 1). Dus dan is het wel zo leuk, om ook een beetje rekening met de kids te houden.
  Helaas was het weer er niet naar om lekker buiten in de tuin te spelen, dus werd het bijzonder druk en warm in onze bescheiden woonkamer.

 9. Tjonge, door Papa val ben ik aan het rondstruinen op diverse fora over koffie en espressomachines e.d. Maar ’t maakt de keus er niet makkelijker op:(

 10. Bericht door Eva, op 20 juni 2010 om 20:50
  Ik had nog een ontgrendeld Log. Samen met Tim er nog 501 van gemaaktsmilies/cheesy.gif

  Lof en hulde 😉

 11. marieke de tweede: niet te duur, niet te goedkoop. Ik prefereer er eentje waar je zelf de koffiebonen in gooit. Lekkerste koffie krijg je dan. Niet een waar je surrogaatkoffie in moet doen (lees niet gemalen, maar senseo, nespresso of een andere cup-automaat)…

  Tja dan denk je wat weet die Tim er vanaf… Maar Tim is koffieliefhebber vanaf.. ehm… lang 😉

 12. eva, ik houd van hot stones. Je kunt er heeeerlijke bratwursten op gooien of spiesjes als sjasliek… Mjam.

  **ik geloof dat ik het over een andere soort hot stones heb 😉

 13. Tim, in mijn ogen is iedereen een beetje bi.
  Maar jij trans? Geen idee, zou ik je toch eerst van top tot (s)teen moeten bekijken…

 14. @marieke 2 en binnen die soort niet de duurste kopen… Ook niet een aldimodelletje meenemen (niets tegen aldi hoor…). Zou wel van een gerennomeerd merk nemen. dit ivm conventionaliteit.

 15. Bericht door Eva, op 20 juni 2010 om 21:08
  Tim, kan je misschien beter een koffiemaler kopen en een gewoon koffiezetapparaat? Dan heb je wel de aller-lekkerste koffie!

  Als je verse bonen in die machine gooit maalt hij het waarna direct de koffie wordt gezet. Dus nóg verser 😉 En nóg lekkerder.

 16. Blijft admin vanavond even wakker tot een uurtje of 22/23? dan is het denk ik tijd veur de vulgende.

  —————–

  Helaas, admin moet om 6 uur morgen weer opstaan 😉

 17. Assendorper… ik kneep um even, wist niet helemaal zeker of je mn opmerking wel zou kunnen waarderen…
  Maar, ik meen het wel, ik vind dat iedereen een beetje bi is.

 18. @Tim: het gaat om de Nivona Design Filterkoffiemachine 410 met ingeb. molen en kost 249,-. Maar er zijn d’r meer. Er schijnt ook een “Domo” te zijn, is iets goedkoper, maar blinkt volgens mij niet uit in kwaliteit. Ik meende me te herinneren dat er van Quickmill ook zo iets moet zijn (maar pin (-up) me er niet op vast).

 19. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  De enige echte ongrijpbare Assendörper met z’n ? Gouden Plak,
  (juiste stand volgt i.v.m. dislocatie van de dienst)

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 19: Dick

  :D:D:D

 20. @Eva
  Je hoeft je voor mij niet te knijpen. Ik kan heel veel hebben. Misschien is iedereen wel een beetje bi maar ik bedoelde dat ik soms bijzonder goed bi (bijdehand) ben.

 21. Marieke2: mooi apparaatje, lekker verse koffie. Zit er een timer op? Das ook fijn 🙂 Valt niet op in de keuken, dat ding. Je hebt er ook van die enorme apparaten, dit is goed genoeg voor een doorsnee keuken.

 22. Na het zetten van een paar kopjes koffie kunnen we het plafond in de keuken nat afnemen als gevolg van nogal wat stoomontwikkeling. Ook na het diverse keren ontkalken (filter-koffiezetapparaat). “t kreng is nog geen jaar oud. Senseo vinden we geen koffiedrinken.

  Wat te doen. Iemand hier goede ervaringen met een ” weinig stoom, en wel lekker koffie” apparaat?

 23. Ik heb een Senseo Latte Select. Erg blij mee. Een flinke stoommachine, maar hij zet heerlijke cappucchino’s!
  En ik ben thuis zo’n beetje de enige koffiedrinker. Dus Senseo is voor mij ideaal.

 24. @Assendörper: “vele malen schonk zij op, de nederlandse huisvrouw” : die tijden liggen ver achter ons, en oploskoffie: yek.

 25. @drama: dan doel je op de Nivona die ik net noemde? Ga voor de lol eens lezen op koffiepraat.nl en dan ben je nog wel even bezig om je te verdiepen in de wereld van koffie, espresso en aanverwante zaken.

  Op dit moment zetten we koffie in de thermos met een filterhouder er bovenop. Maar er vindt op dit moment een warenonderzoek plaats door ondergetekende 😉 En tja, het is een beetje de gulden middenweg; manlief blieft liever geen espresso-apparaat maar liever een “gewone koffie” en ik wel. Waarschijnlijk wordt ’t een volautomaat. Maar deze zijn kwetsbaarder dan de halfautomaten. We zoeken rustig verder.

 26. Weet niet of dit past in een algemeen Log over koffie en weekendperikelen, maar waar is het verslag van de interland Nederland – Noorwegen van zaterdag 19 juni vanuit het stadion van FC Zwolle.
  Geen verslag, jammer, gemiste kans voor weblog. (waarvan ik altijd vind dat ze zo compleet zijn over het Zwolse nieuws)
  Namelijk een prima wedstrijd, prima sfeer en beter voetbal dan afgelopen week vanuit Zuid Afrika.
  En vanaf volgend jaar iedere 14 dagen in Zwolle : eredivisie voetbal van vrouwen!

 27. Erica met alle respect maar een echte nederlandse huisvrouw heeft geen ingebouwde Miele. Die maalt de koffiebonen zelf en dat is pas lekkere koffie.

 28. @Erica; wat nou, als je ingebouwde koffiezetter stuk is? Die neem je niet zomaar even mee onder de arm naar de winkel om um te laten repareren….

 29. Drama we hebben hier wel met een bijzonder soort vrouwen te maken. Daar kunnen we niet tegen op. Ik neem nog een wijntje en trek me terug. Die koffie kan me gestolen worden. Welterusten.

 30. Als je er niet tegen kan, dat vrouwen soms elkaar vinden om mee te communiceren, regel dan een Log waarbij je weet dat er alleen vrouwenvolk zal reageren…
  Maar liever niet, want ik vind het zelf erg leuk om met ALLE volk te communiceren!

 31. @Ongrijpbare ; ik heb het hier al eerder gezegd: hoe meer vrouwen op het log hoe mooier het wordt. Ook welteprutsen.

  Erica ; bij gelegenheid doen we dat. hoe wastookweer, over ’t pontje rechts?

 32. Erica; Dat bakkie doen klinkt goed!
  Eerst maar eens een date treffen in de binnenstad, dan hoeven we online geen gegevens uit te wisselen!

 33. Doen we Eva ik zal morgen een profiel hier aanmaken kun je me mailen.

  Voor iedereen truste ik ga slapen morgen gaat de wekker om 6.30

 34. Het zijn alleen maar vrouwen die mij onder de tafel kunnen krijgen. Dat is nog geen enkele man gelukt. 🙂

  Ik kap ermee want ik moet nog even een wasje draaien na dit weekendje Zandvoort. Trusten allemaal.

 35. @ingrid

  okee, had ik moeten weten.
  met alle plezier een verslag van de wedstrijd Nederland-Noorwegen afgeleverd.
  ik vind weblog altijd met mooie foto’s, dus had me verheugd op verslag en foto’s. In al het WK geweld te weinig aandacht voor deze interland. Helaas.

 36. Assie van harte jongen GOUD :D:D:D

  Heb me erg vermaakt bij/met de Brazilianen. Wederom met gezellige visite. Lachen om de ultra-domheid van Kaka 🙂

  Maar oi foi foi, wat was Adriaan van Dis ook goed tot nog na de 1-0. Maar eens terugkijken op terugkijk-tv. Trusten alvast :-*

 37. @ Jolan, probeer het nog even, en wanneer je van plan bent om naar de wedstrijden van FC Zwolle dames te gaan. Je iets kunt afspreken met FCZ en weblog. Hoe meer aandacht voor dames voetbal in Zwolle des te beter toch.

 38. Giel leest net op de stijllozen….hahaha ze zouden die mini-pistoolskutter vrijpleiten…..Maar, de zelfde stijlloze onbezonnen volgers van Marck Buruma….hebben de mini-pistoolskuttert een paar dagen geleden gedemoniseerd. Tja, geen principes = idd stijlloos :o:o:o

 39. Oeps zit mijn post vast. Mag vandaag s*kkels niet meer?

  —————————————————-

  er was vast wat anders aan de hand, maar zo mopperen hoeft misschien niet 😉

 40. @ Erica en Derk,

  Ik ben gister met mijn man naar Love Me Tender geweest. Het was in een woord geweldig, wat een fantastische show!!! Nogmaals mijn hartelijke dank voor jullie sportiviteit om mij de kaarten te gunnen!!!

  mvg Monique

 41. Zo. Dat was de laatste Engels toets dit schooljaar. Pff morgen Duits mondeling, en theoretisch én wiskunde… Maar eerst ontspanninggg. Laterrr

 42. Stijlloze-anekdote is nu niet te lezen (post is bij admin blijven hangen). Ff kort:

  Geenstijl naait eerst de hele boel op over een mannetje met een klein pistool in Rotjeknor. Ze demoniseren hem en maken hem belachelijk (tuurlijk om de sensatie)…..
  1 dag later: Wordt ie in bescherming genomen en is hij slachtoffer.

  Tja, “T kan verkeren” zei Bredero. Maar je weet nu waar je de stijllozen mee moet nemen: een berg zout en een liter azijn 😉

 43. Twitterophef: ‘Eurlings wordt topman bij KLM’

  [Update] Camiel Eurlings ontkent… Demissionair minister van Verkeer en Waterstaat zou voor luchtvaartmaatschappij gaan lobbyen in Den Haag en Brussel… Boze reacties op Twitter zetten vraagtekens bij integriteit..
  GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren bereidt Kamervragen voor

  Het staat vrijwel vast dat demissionair minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings toetreedt tot de KLM-directie. Een ander lid van de KLM-top, naar verluidt Jan Ernst de Groot, maakt plaats voor de huidige bewindsman. Dat meldt de website Luchtvaartnieuws.nl.

  De opzienbarende benoeming is vernomen in kringen rond de directie van Air France-KLM in Frankrijk en Nederland, zo meldt Luchtvaart.nl. Camiel Eurlings, demissionair minister van Verkeer en Waterstaat, vertrouwde zijn nieuwe baan bij KLM ook toe aan enkele vertrouwelingen. Eerdere geruchten daarover zijn officieel nooit tegengesproken.
  Eurlings gaat zich bij de luchtvaartmaatschappij onder andere bezighouden met externe betrekkingen, waaronder de politieke lobby in zowel Den Haag als bij de EU in Brussel.

  [Update] Eurlings zelf ontkent dat hij naar de vliegmaatschappij gaat. RTL-journalist Frits Wester laat via Twitter weten dat hij de demissionair minister heeft gesproken:

  Er gaan wat geruchten over internet en twitter dat Camiel Eurlings naar KLM zou gaan. Hij liet me net desgevraagd weten dat het onzin is.

  Volgens Eurlings gaat hij geen gesprekken aan over zijn toekomst met bedrijven en instellingen zolang hij nog minister is.”

  Ondanks de ontkenning van Eurlings, wekt het gerucht dat hij naar KLM zou gaan boze reactie op Twitter. Er worden grote vraagtekens geplaatst bij de integriteit van de minister GroenLinks-Kamerlid Liebeth van Tongeren zegt zelfs Kamervragen voor te bereiden.

  Van Tongeren: Als een minister besluiten heeft genomen die een bedrijf bevoordelen en hij gaat daar direct werken is het niet integer.

  Femke Halsema, fractievoorzitter GroenLinks: Minister moet altijd onafhankelijk zijn: geen sollicitaties in de sector waarvoor je verantwoordelijk bent (als het waar is).
  *****

  Tweet van de dag
  za 19 juni 2010
  Onderwijl stroomt meer olie de golf van Mexico in. Nog een tijdje en we gaan het gewoon vinden #oilspill #hoelangblijfteenrampeenramp

  Toine Heijmans

  *****

  Sigmund in extreme vorm:

  Burn-out[/url] :D:D:D

 44. @ jolan, op 20 juni 2010 om 22:23; ik miste het ook. Wat donders jammer dat ze nu niet geplaatst zijn. Maar ik heb altijd begrepen dat het onvolprezen weblogZwolle met vrijwilligers werkt. Als je wat geplaatst wilt hebben, moet je ZELF tekst aanleveren. In overleg kan er dan ook (misschien) een fotograaf komen.

  * Admin, als het anders is graag verbeteren.

 45. M?gge…

  Heb ik nog dingen gemist? 😀

  Wat een feest, wat een feest vrijdag! Mijn versie van Hendrik Haverkamp was volledig onverwacht en werd zeer op prijs gesteld.

  Nu weer terug naar de harde realiteit van het werk waar ik nog een aardige inhaalslag te maken heb!

 46. Open repetitie Jubal Zwolle

  Jubal Zwolle houdt op woensdag 23 juni vanaf 19.30 uur een open repetitie voor iedereen die geïnteresseerd is in muziek en show. Deze vindt plaats in het Jubal gebouw, Geert Grootestraat 1. Jubal heeft voor deze avond een speciaal programma opgesteld. Het programma ziet er als volgt uit:

  19.30: inloop met koffie en thee??

  20.00 ?? 21.00 uur: showrepetitie met de brass, percussion en colorguards??

  21.00 uur: pauze??

  21:15 uur ?? 22.00 uur: gezamenlijke muzikale repetitie

  Het idee dat mensen hebben over muziekkorpsen is verouderd. Jubal Zwolle staat voor frisse en bekende nummers, show, grootse en stoere uitstraling, variatie, guards en interactie met het publiek. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je graag op woensdagavond 23 juni in het Jubal Gebouw.

 47. Ehhh, Gezellig… ik wil niet de pret bederven maar het gezang is wel errug vals:(
  dick heeft zich inmiddels bekeerd tot ‘Boh Foi Toch’ (ook op YouTube)… dat is een achterhoekse aanrader.

 48. O, ja, vooraleer ik weer aan het werk ga…twee tips van YouTube;
  Front Porch Country Band met ‘here we go again’.
  Niet van die saaaaie US country van 1000 in een stuk maar heel erg leuke vrolijke muziek.To chill up your day!

  En – uiteraard- hoort en zegt het voort;
  de NIEUWE Ozzy Osbourne …’Let me hear you scream’
  GE_ WEL_DIG !!! speciaal aandacht voor het promofilmpje van ‘let me hear you scream’ van Ozzy bij madame tussaud in London…echt heel erg leuk!

 49. Wij hadden vrijdag ook gewoon Rammstein, Linkin’ Park, Beat it (in de Fall out boy versie), Metallica en natuurlijk Highway to hell. Dat was namelijk het nummer van het bruidspaar.

 50. QM, ik heb echt wel eerst geluisterd voor ik commentaar gaf ;):D

  Pfff plantje, ik zou dan gillend gek worden maar ja wens van bruidspaar he:P

 51. Gezellig ckus, Freeman’s Pick-Up – Traveler 😀 Wie is die bakfietsfietsert avec witte hoed?

  Hoorde net bij Stenders:
  We no speak American van iets met Jolanda…zal zo eens zoeken: KEIGAAF
  Helemaal goed deze schijf! DE ZOMERPLAAT 2010

  Miss Montreal/Miss Zwolle met Swinging the night away
  :D:D:D

  En Shakira

  —–
  Soms zit het mee….en soms zit het tegen…
  We gaan met Oranje alleen voor de zegen!
  —–

 52. dick; maar dan zonder kindermegafoon met ‘olee olee olee olee, we are the champions, we are the champions’ (non-stop) want die hebben we dit weekend veel te veel gehoord, door een kindje wat er mee naar buiten gestuurd was…aaaarrrghhh.

 53. @ Plantje: Geweldig, Rammstein, Metallica, de snelweg naar de hel is een waarschuwing aan het bruidspaar?

  Wij hadden vrijdag ook gewoon Rammstein, Linkin’ Park, Beat it (in de Fall out boy versie), Metallica en natuurlijk Highway to hell. Dat was namelijk het nummer van het bruidspaar

  😮

  Waren er veel ouderen op die bruiloft? Niemand klaagde over de kwaliteit van de muziek of over het volume?

  Tankte net (af) en had de deur open met de radio hard. Gaaf dat de lachen-ouwere man daarover begon: Hij was na een half uur weggelopen van een feestje: Muziek te hard. Van t’weekend feestje: Muziek te hard. Vorig jaar had zijn zoon hem gewaarschuwd: “Blief moar thuus pa want die muziek is nixxx veur oe”. We namen afscheid met “tja, ieder zijn ding en als de organisatoren het goed vinden is ’t prima. Maar het is wel lekker als je nog kunt praten zonder te hoeven skreeuwen”. :D:D:D

 54. QM: idd Geweldige schijf: ‘yolando be cool ‘ met ‘we no speak americano’

  ZEKER alleen in de auto 😀

  Zwolse bandje? die link van Gezellig? Vrij saaiig: te rustig.

  __________________

  Heb je mijn post overigens niet gelezen over die maten van Henk en Vree die het na 2 baggerpotjes (ok wel 6 punt) van oranje, nodig vonden om de belastingbetaler op hoge ME-kosten en enorme onrust te trakteren? Allemaal (bijna) roomblanke menschen he!

  Miss Montreal dan uit ZWOLLE?

  Miss Montreal/Sanne Hans Swinging the night away = goed streven!

  Nog gezien vorige week op Oerol (wel eens geweest: heel gaaf)….Muppetstuff & een deel van Opgezwolle& Typhoon
  Zie ook: FakkelBRIGADE!!!

  Da’s OOK Zwolle QM :D:D:D Erwin Nijhoff = ook zo verschrikkelijk goed!
  Tellen we gewoon mee als Zwollenaar. Met oe wi’k ut doen. Kan helaas zijn verschrikkelijk goede optreden tijden de nieuwjaarsreceptie van de gemeente (2010) niet terugvinden >:(>:(>:(

  Bovendien hebben we Árm momenteel afgevaardigd naar Afrika. Doet geloof ik wat…..voor de TROS welliswaar maar HIJ IS ERBIJ EN DAT IS PRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMA

  De Zwolse Hazes; Henri v.Velzen (vorig jaar nog op de bruiloft van een maat van me; ook altijd op Stadshagenfestival) kan zeer goed mee voor look-a-like

  Last but not least QM….eigen WVF-kweek: Gewoon Manon 😀

  Zit er wat bij van uw gading?

  * Nijhoff zeker? Zaterdag over een week IN ZWOLLE…Van Eigen Bodem met………… Dan heb ik ze gewoon alle 3 in een half jaar live in ZWOLLE gezien QM 😀 De Dijk; Blof en Vandikhout. Oooozo Stil 😉

 55. Hmmm Wichert: Fractieleiders Paars Plus samen in ‘snuffelgesprek’

  Job Cohen, Mark Rutte, Femke Halsema en Alexander Pechtold zijn gezamenlijk aangeschoven bij informateur Uri Rosenthal voor wat Mark Rutte ‘een snuffelgesprek’ noemt. Ze onderzoeken de mogelijkheid om tot een coalitie te komen van VVD, PvdA, GroenLinks en D66, ofwel Paars Plus

  En een bijzonder gezellige foto! Maar die mag hier niet, want komt van joop. Ok: “o” ipv “*” http://www.jo*p.nl/uploads/pics/ANP-PaarsPlus_bij_Rosenthal850.jpg

  De fractieleiders Rutte (VVD), Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Halsema (GL) zijn gezamenlijk aangeschoven bij informateur Uri Rosenthal. Ze zullen spreken over de mogelijkheden om te onderhandelen over een Paars Pluscoalitie met de vier partijen.

  VVD-leider Rutte gaf eerder aan dat hij deze optie niets vindt, omdat er dan een te links kabinet zou komen. Zijn voorkeur gaat uit naar een combinatie VVD, CDA en PvdA. Maar daar wil Job Cohen (PvdA) nu niets van weten: Cohen wil dat deze Paars-plusvariant serieus wordt onderzocht. Dat meldt Trouw zondag.

  Ook Alexander Pechtold (D66) en Femke Halsema (GroenLinks) hebben zich uitgesproken voor deze mogelijkheid.
  —-
  Radio vanmorgen: Alex twittert Femke: neem je je luchpakketje mee?
  Femke: Ja en mijn tentje.

  Beetje flauw maar ach. Trouwens: TIJDENS VERGADERINGEN, HANDEN AF VAN DE GSM! Met wie communiceer je nu dan >:(>:(>:(
  —-
  Dus nu de experts (zo hoort het natuurlijk ook!):

  Experts schuiven aan bij informatiegesprek
  De formatiebesprekingen voor een coalitie van Paars-plus zijn begonnen
  De formatiebesprekingen voor een coalitie van Paars-plus zijn begonnen
  ANP Update: maandag 21 jun 2010, 14:09

  Vanmiddag schuiven een aantal deskundigen op financieel-economisch terrein aan bij informateur Rosenthal en de vier fractievoorzitters die voor informatiegesprekken zijn verzameld in Den Haag. Het gaat onder meer om de directeur van het Centraal Planbureau (CPB) Teulings, een topambtenaar van Financiën – de thesaurier-generaal Gerritse – en een directeur van De Nederlandsche Bank.

  Ze zullen praten met de fractieleiders van VVD, PvdA, D66 en GroenLinks, die om tien uur vanochtend begonnen met hun gesprek met informateur Rosenthal. Er wordt gesproken over de mogelijkheid van een Paars-plus-kabinet. Het gaat om een oriënterend gesprek naar de levensvatbaarheid van deze coalitie.

  Rond het middaguur werden broodjes gebracht om de gesprekken niet te hoeven afbreken. De lunchpauze werd gebruikt voor een wandeling rond de Hofvijfer.

  Snuffelronde
  VVD-leider Rutte, de grootste partij, zei Paars-plus “heel serieus onderzoeken” te willen onderzoeken, al gaf hij eerder aan de voorkeur te hebben voor een midden-kabinet met het CDA en de PvdA.

  “Deze snuffelronde is bedoeld om te kijken of je perspectief krijgt om zinvol te onderhandelen,” aldus Rutte. “De verschillen zijn enorm.”

  PvdA-leider Cohen wil zo snel mogelijk duidelijkheid of de VVD serieus werk wil maken van die coalitie. Vanmorgen wilde hij weinig kwijt. “Alles wat ik nu zeg, is niet bevorderlijk voor het gesprek”, aldus Cohen.

  Benieuwd
  Halsema zegt “reuze benieuwd” te zijn en wil haast maken. “Het land moet bestuurd worden”, aldus Halsema voor ze naar binnen ging.

  Rutte zei vrijdag, na de mislukking van onderhandelingen over een rechtse coalitie, dat zijn voorkeur uitgaat naar de middenvariant met het CDA en de PvdA. Binnen de VVD zijn grote aarzelingen om aan te schuiven in een links kabinet.

  Tornen
  Ook de inhoudelijke verschillen zijn groot. De VVD wil het meest bezuinigen, ook op ontwikkelingssamenwerking en op Europa. De partij wil ook niet tornen aan de hypotheekrenteatrek, zoals de PvdA, D66 en GroenLinks wel willen. De VVD wil geen kilometerheffing, de andere partijen wel.

  Rosenthal maakte vrijdag na afloop van de afzonderlijke gesprekken bekend dat hij een “tussenstap” gaat maken door te kijken of het zinvol is om te gaan onderhandelen over Paars-plus.

  Zondag heeft hij koningin Beatrix bijgepraat over de voortgang van de vorming van het nieuwe kabinet.

  ****

  Zou Mark het goed doen: kan ie achteraf zeggen: Wij hebben wél onze verantwoordelijkheid genomen in het landsbelang. Want het was ZEKER niet mijn eerste keus.
  CDA en PVV blijven liever janken vanuit het comfortabele opossitie-pluche! Lekker makkelijk.

 56. @ Wilbert…Nu doet voorkomen of het over 1 gore, gemene geldfreak gaat die de hogeschool der Communicatie zwaar dupeert?

  Gister ging het hier over de hele top?

  Wat zegt de SensatorT?

  Wat mij betreft mogen die witte (door geld verblinde, nooit genoeg) witte boorden-graaiende criminelen een knieschot hebben. 😉 En terugbetalen met vette boete natuurlijk!

 57. Hoi Hoi :D:D:D
  Kleine jongen is nog maar 10 minuten in huis en het is al een ravage daar gaat mijn werk van vandaag.

  Woensdag lekker naar De Zwaluwhoeve een heerlijk verwen arrangement gekozen. Ja Mama dag dus!

 58. Dick een mooi verslag.Rutte zal bij de hypotheekaftrek water bij de wijn doen en de andere partijen bij de kilometerheffing,wat die bezuinigingen betreft fifti-fifti.Ze nemen nog een broodje en een glaasje melk.Ze gaan terug naar hun partij en niemand is zogenaamd tevreden,maar het land moet bestuurd worden en ze zijn allemal zo goed dat het landsbelang voor gaat.Toch zal met deze combinatie waar ik zelf wel voor ben De VVD achterban het minst blij zijn.Het is zo 1 Juli.Dan nemen ze weer een broodje en dan een glas champagne.PROOST op een leefbaar Nederland

 59. Proost Wichert; ben het ook eens met deze coalitie. En met deze mooie zin

  niemand is zogenaamd tevreden

  . Denk dat vooral geachte afgevaardige Pechtold….glimt van Trots (ja ook Op Nederland). Nou ja, wij zijn tenminste nog te regeren, die Belgen konden echt wel eens richting afscheiding sturen 😮

 60. dick, dat is echt erg van wonen in de achterhoek; op je autoradio ‘verdwijnen’ 3fm en qmusic om plaats te maken voor …WDR3 of iets dergelijks.
  Trouwen of niet, het is hier dus duitstalig troef, echt vies.

 61. @Erica; Morgen ga ik voor het eerst NAAR mn nieuwe baan, vandaag heb ik als een gek zitten blokken om 3 toegangstoetsen tot een goed einde te brengen, wat overigens inmiddels ook gelukt is (2 minuten geleden klaar).
  Maar morgen dus naar mn nieuwe werkplek. Best wel knikkende knietjes…

 62. Waren er veel ouderen op die bruiloft? Niemand klaagde over de kwaliteit van de muziek of over het volume?

  Viel wel mee. Oma is wel wat gewend ondertussen en die heb ik rond half 1 naar bed gebracht.

  Het stond ook niet zo gek hard, maar was wel vrij harde muziek. En de kwaliteit was ERG goed!

  De vader van de bruid zei wel:”Het lijkt wel of ik bij een concert ben!” Maar hij heeft ook plezier gehad. En hij vond het hun feestje.

  Bericht door QuestionMaster, op 21 juni 2010 om 16:21
  dick, dat is echt erg van wonen in de achterhoek; op je autoradio ‘verdwijnen’ 3fm en qmusic om plaats te maken voor …WDR3 of iets dergelijks.
  Trouwen of niet, het is hier dus duitstalig troef, echt vies.

  In (Zuid-)Limburg heb je ook van die figuren die thuis en op hun werk de hele dag Duitse radiozenders aan hebben staan. Niets voor mij! >:(

 63. @ wichert, op 21 juni 2010 om 16:06; Friesland? Denk dat J?n S. die vrijheidsstrijd gaat voorkomen…Heeft teveel belangen in Damwoude.

  @ QM, bloedirritant idd….een weglopende radiozendert >:(>:(>:( Heb je mijn links van 13:59 en 14:25 nog beluisterd?

  @ Eva; Toe laat haar goedgetoetst worden! Knikkende knieën? Man, dat spul daar weet nog niet half hoe blij ze met zo’n vrolijke opgeruimde meid gaan worden! Mooi van the father of the bride

  @ Plantje; gaaf dat oma niet wegloopt voor heftige muziek 😀

  ook plezier gehad. En hij vond het hun feestje.

  Daar gaat het om!

  Plantje heb je de berichten (laatste keer) als benoemd in niet teruggelezen? En of je wat gemist/veroorzaakt hebt schijnbaar:

  door dick, op 21 juni 2010 om 13:52
  GEMIST PLANTMAN? Nee, weldegelijk wat veroorzaakt (met die opmerking over ’s ochtends en g*il)

 64. Ik weet niet of ze het expres doen maar als je zaterdags wel eens langs duitse tv zapt zie je precies dezelfde muziekshows als 30 jaar geleden, andy borg…dennie christian, het lijkt wel alsof ze het eeuwige leven hebben.

  maargoed, zo zitten wij hier met corrie konings en f. bauer opgescheept, dat geluid is net zo rot.

 65. Haha Plantje, kan alleen voor mezelf spreken: Moest verschrikkelijk lachen 😀

  QM: Die Erwin Nijhoff is idd verschrikkelijk goed! Mooi omschreven 😀
  Deze Zwolse is overigens ook verschrikkelijk goed…Esther Groenenberg Ook al eens in het zeer goede “Kopspijkers” geweest. Zaterdags van 12:00-14:00!

  Portugal zet Noord-Korea te kijk; 7-0 in stromende regen!

  Na Snoop Dog mag ook bienieman oid niet op Parkpop komen: anti-hom*

  BeeldBuisBode:

  De zender Het Gesprek
  – The Leaders. Te gast: Bart Brecht, CEO Reckitt Benckiser (20:45)
  – The late show met David Letterman. Te gast: John Goodman, Emeril Lagasse (22:45)

  EénVandaag (N1, 18:o4)
  – Bolkestein en Vermeend over Paars-plus
  – Frans elftal in de mis?re
  – Patrick Moore, een van de oprichters van Greenpeace, pleit voor kernenergie
  – Pensioengerechtigden vogelvrij na akkoord

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Joden bedreigd en uitgescholden op straat
  – Pioniers in de polder: immunoloog Jon van Rood

  Nova (N2, 22:45)
  – Informatie naar ‘Paars-plus’
  – Indiërs bereiden zich voor op werk in Nederland
  – ‘Joran-gate’ in de Verenigde Staten

  Films etc.:

  FILM: Cypher (RTL7, 20:30)
  Stijlvol en volledig door het plot gedreven futuristisch thrillermysterie over werkeloze accountant (Jeremy Northam) die bij een groot IT bedrijf aan de slag kan als bedrijfsspion. Een steeds opnieuw terugkerende femme fatale (Lucy Liu) beweert dat zijn nieuwe werkgever hem hersenspoelt. Wie moet hij geloven?

  SPORT: Today at Wimbledon (BBC2, 21:00)
  Wimbledon, het klassiekste tennistoernooi der tennistoernooien is weer begonnen. Bij de BBC de hele middag en avond een rechtstreeks verslag en om 21:00 een samenvatting van de dag. Dagelijks ook vanaf 13:00 te volgen op Net5

  FILM: Ik omhels je met duizend armen (N3, 22:35)
  Sterke cast in deze wellicht ietwat overvolle verfilming van het gelijknamige boek van Ronald Giphart over schrijver (Tijn Docter) die worstelt met de zelfverkozen dood van zijn moeder, het schrijversschap, zijn relatie met een fotomodel (Carice van Houten) en de oppervlakkigheid van zijn vrienden

  VI Oranje (RTL7, 17:50)
  – Alfons Groenendijk, trainer
  – Bas Muijs, acteur
  – Bram Lomans, oud-hockeyer

  WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst

  WK Voetbal: Spanje – Honduras (N1, 20:00)
  Met om 20:20 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule H

  VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Alfons Groenendijk, trainer
  – Bas Muijs, acteur
  – Bram Lomans, oud-hockeyer

  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  – Jan van Halst, oud-voetballer
  – Boudewijn Zenden, voetballer

  Tennis: Wimbledon (morgen, Net5, 13:o0)
  Rechtstreeks verslag

  WK Voetbal: Frankrijk – Zuid-Afrika (morgen, N1, 15:30)
  Met om 15:50 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule A

  WK Voetbal: Mexico – Uruguay (morgen, N2, 15:50)
  Rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule A

  ***

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  In De 5W??s gaan drie zogenoemde ??lokjoden?? met een verborgen camera op zoek naar antisemitisme. Het resultaat: scheldpartijen en een Hitlergroet.

  Kijkcijfer
  ??Koude, regenachtige zaterdagmiddagen?? zijn voor Willem Pekelder (Trouw) ideaal om naar Nederland ?? Japan (Nederland 1, 13:20, 5.707.000 kijkers) en het huwelijk van kroonprinses Victora van Zweden (Nederland 2, 15:15, 1.392.000 kijkers) te kijken. ??Wesley Sneijder scoorde zaterdag in de 52ste minuut. Dat verlossende doelpunt liet aanzienlijk langer op zich wachten dan de ringenuitwisseling in de Lutherse kathedraal van Stockholm. Dat gebeurde al in de zeventiende minuut. De huwelijkssluiting van de kroonprinses met haar fitnesstrainer had het tempo van een hardloopwedstrijd. In veertig minuten was alles voorbij. Een kerkelijk huwelijk zonder schriftlezing, het is uniek, en het gebeurde in Stockholm.??

  Marcel Peereboom Voller (de Telegraaf) had medelijden met ex-lama Tijl Beckand die het Festival classique Hofvijferconcert (Nederland 2, 20:25, 548.000 kijkers) presenteerde. ??De melige humor van Beckand sloeg volledig dood, net als de simpele grappen van collega Nicolai die triangel mocht spelen. (…) Ik kan me niet voorstellen dat de omroep er achteraf gezien blij mee is en ik kan me ook niet voorstellen dat de lama??s er altijd al van droomden om hun carri?re te laten afzinken in de Haagse Hofvijfer, bij de AVRO.??

  ====
  Heb Drama overigens gemist vandaag!
  ====

  Toedels!

 66. @ Eva, lees het net terug morgen beginnen aan je nieuwe baan.
  En tegelijk web-log Zwolle afkicken.
  Hoeveel uur ga je werken.
  Veel plezier.

 67. Tja, klink weer aan het bezuinigen, 18 tot 21 jarigen mogen de tanden laten rotten…en het bezit van een paar krukken of een rollator word voor velen een luxe…

  nog meer stemmen naar wilders, stomme klink.>:(

 68. Eens QM. Nog steeds goed zitten mensen, in Sally :D:D:D

  ff genoeg kleren voor een jaar gekocht bij mijn favo-zaak: bloedgezellig en superklantvriendelijk….mooi snel klaar ivm deskundige bediening:

  Lake Side 😀

  vrouw-Dick ook nog tevreden 8)

 69. Goedemorgen allemaal…
  Straks aan de slag! 32 Uur per week. En dat zal behoorlijk wennen zijn. Al bijna 3 jaar ben ik gewend om 24 uur, of het afgelopen half jaar helemaal niet, te werken.
  Mn dochtertje 1 dag extra per week naar de creche.
  En ik zal inderdaad moeten afkicken van WLZ…

 70. Les Blues…De Loesje die me hier vanaf de muur zou kunnen bijten. Klein afgedrukt maar veerzeggend:

  “HAANTJESGEDRAG—
  Alsof het egkraai compenseert dat ze geen eieren kunnen leggen!?”

  :D:D:D

  Doeeiiiiiiii Frans Nationaal team, dag dag en veel sterkte met elkaar!
  Ben ook benieuwd wat die Domineque (oid) hierna gaat doen :o:o:o

 71. Nee, in de binnenstad Natas. Kom ik al toen het nog Snuffel heette. Met eigenaar Karel (met de babbels) die nu met zijn broer een zaak in authentieke meubels oid heeft aan de v.karnebeekstraat.

  Was er eens met een leuke vrouwelijke collega….hebben ze de hele tijd gedacht dat we getrouwd waren. Want hij kwam er daarna weer op terug 😉

  Heb zo’n bloedhekel aan wachten….hun hebben koopmaandagen tot 21:00 uur. Ben je (bijna) alleen en krijg je uitstende hulp. Voor iemand die niet graag winkelt en nixxx van mode enzo weet en hoeft te weten….ernstig handig tot noodzakelijk. Was er nog mooi tijd om 2 schuimers te happen bij Benny (Schuman?) en tijdens de beelden van Spanje op groot scherm. Tja….Elles H. is helaas dicht op maandag 🙁

 72. Mogguh, 😮 onkruid wieden neem ik aan want nog niet lekker genoeg om in de bikini lang uit te gaan toch? Ach ja, in Genemuiden wel natuurlijk daar hebben ze ’t gauw beter ;););)

 73. Nu.nl…; wie niet begraven wil worden, en cremeren iets teveel van het goede vind kan zich in vloeistoffen laten oplossen…cryomeren heet dat.

  Omg waarom krijg ik hier zo een unheimisch maffia gevoel bij, bij zo een bericht…

 74. Geen gif gebruiken he! Komt in ’t grondwater/drink-/oppervlaktewater.

  😉 Nou ja krap ze. Vorige week deze ze het hier met zout…..werkt heel goed 😮

  Geniet van de zon. Oeps (om die ZON) heb ik nog een liedje voor je. Hoorde ik in de auto. Fotootje = Derk en vrouw Derk over een tijdje op hun nieuwe bestemming?

  Van een waaaaaanzinnig goede tekstschrijver:

  Clipje met songtekst

 75. Goedemorgen allen.

  In een hoekje van onze tuin staan floxen te groeien. Eind vorige week ontdekte vrouwdrama dat er een aantal stengels was `afgeknipt`. Hoe dat kwam em wie zou dat gedaan hebben. Gistermorgen zitten we buiten met broodjes en koffie en daar zien wij de dader `den moes`.
  Die krengen klimmen in de plant, en strippen de blaadjes om mee te nemen.
  De vallen zijn weer gevuld met pindakaas….

 76. Mogguh Drama; Méén je niet! Heb je geen plaatje kunnen schieten? Misschien wil Ans eens bij jullie in de tuin komen posten, die is expert. “den moes, tot appelmoes” >:(

  Of is dat ook weer zonde….hmmm dan moet er gekozen worden

  Over flora en fauna gesproken:
  Mail is met foto’s, maar die krijg ik hier niet op—-
  Vrienden en kennissen,

  Het is ongelooflijk dat onder het motto van “volwassen worden ” in een verondersteld fatsoenlijk land als DENEMARKEN dit ritueel gewoon mag plaats vinden.

  Je zou je schamen “mens “te zijn……en blij zijn geen Deen te zijn !!

  Als maar genoeg mensen dit doorsturen, zal het effect niet uit kunnen blijven.

  HELP de dolfijnen !!!!

  svp ondertekenen en aan zoveel mogelijk mensen doorsturen.

  Laat de lijst over heel de hele wereld gaan …. hit vooruit
  Eerst op doorsturen klikken, vervolgens je naam onderaan plaatsen en dan doorsturen naar je contacten. Onderteken dit en stuur door, dit is ernstig.

  Denemarken is betrokken bij een schandelijke praktijk.
  De zee is gekleurd in het rood en momenteel is het niet
  vanwege het klimaat gevolgen van de natuur.
  ****
  Tot slot: Plan om commerciële walvisvaart toe te staan
  Conferentie over walvisvaart in Agadir van start
  In Marokko wordt van 21 tot en met 25 juni geprobeerd afspraken te maken over de walvisvangst.

  Dat meldt Vroege Vogels. Ondanks een internationaal verbod (sinds 1986) vangt Japan honderden walvissen per jaar. Door onder het mom van wel toegestaan wetenschappelijk onderzoek walvissen te vangen, glipt het land tussen de gemaakte afspraken door. Tijdens de IWC wil Japan nu ook formeel toestemming te krijgen om legaal te kunnen jagen.

  Na jaren gesteggel over de walvisjacht hoopt de IWC de patstelling te doorbreken met een compromisvoorstel. In dat plan mag Japan jagen, maar veel minder dan het land zou willen. Volgens de commissie kan dat een tussenstap zijn naar een totale stop op de walvisvangst.

  De EU-landen hebben al aangegeven dat ze het voorstel niet zien zitten. Gerda Verburg, Nederlands demissionair minister, noemde het onaanvaardbaar. Ze beloofde de Tweede Kamer dat ze alleen instemt met afspraken die een stap vooruit zijn in de bescherming van walvissen. Beter geen compromis, dan een slecht compromis, meent zij.

  Het beperkt toestaan van de jacht ondermijnt volgens de EU het ingestelde verbod op de walvisjacht. Alleen lokale gemeenschappen zouden de dieren mogen vangen voor consumptie. Ook Australië en Nieuw-Zeeland zijn faliekant tegen het compromis. Net als Japan trouwens, want dat wil meer. Australië wil woorden en daden en legt een conflict met Japan over de walvisvaart voor aan het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.

  Pavel Klinckhamers van Greenpeace:

  Het kan twee kanten op. Of het voorstel komt uit op het beschermen van de walvissen of het gaat over het beschermen van de jagers. Zoals het nu op tafel ligt, zijn de jagers in het voordeel.

 77. Me neefje wordt per 1 september filiaalmanager bij Lake Side in Zwolle Zuid. Je kent hem wel, R.D, zoon van J.D.

  Het is dat het niet kan met de kinderen Erica maar ik heb net dus de hele zooi ingespoten met onkruidverdelger, met een week is het zo dood als wat en komt het deze zomer niet meer terug (werkte vorig jaar tenminste wel zo)….

 78. Joh! De zoon van Jan al? Die is toch nog niet zo oud? Nou ja. er zit aardig ondernemers/ondernemendbloed in de tak van vrouw-Jan. Denny gaat lekker zo!

  Ze zoeken in de binnenstad nog een eigenaar.

  :):):) Natascha, klasse plat met die hap (geen kruid tegen gewassen onkruid).

 79. Heeft de goegemeente meegekregen dat het inmiddels weer ultra goed gaat met de Zwolsche bedrijven Scania und (daar is het ook niet minder mee gegaan) Wehkamp.nl

  Ook die banket bakkerij die naar de zeer innemende persoonlijkheid Jan Boom is vernoemd loopt volgens mij (maar Wichert, herstel a’s nie so is) goed. Last but nog least omdat ze ook in uitgaand Zwolle van vrogger nog bekend zijn (Benny S.had het er gister nog over). Volgens mij, toen ik er pas wat kocht, lopen de Noordmannetjes nog op rolletjes!

  Tjonge, wat zou je wel niet kunnen verdienen in de commerciële sector 😉

 80. Ja de zoon van Jan, hij heeft altijd al een eigen zaak willen hebben, nu mag hij daar leren en na bepaalde tijd wordt die zaak van hem. Mooi concept wel daar. Is idd nog niet zo oud, bijna 22.

 81. @ Natascha, aardige jongen! Misschien ga ik volgende keer wel naar hem. Op die leeftijd kun je trouwens ook achter Diederik Boer bij de FC proberen 1e keeper te worden. (ok R. is nog een jaartje ouder maar HEEFT ook al wat!).

  @ QM: lachen idd om Sigmund en zijn deftige nieuwe collega van Eva[/url]

 82. Over zwolle gesproken:)…ik heb jááááren terug in de ijsselhallen – dat is toch zwolle;D? – beveiligings examen gedaan.

  werd er nog heenvervoerd in een taxi met zo een doorgezakte passagiersstoel dat je praktisch op de grond zat…zou me niks verwonderen als die taxi nog steeds dienst doet, als een stukje zwolsche folklore zeg maar… zo van je denkt luxe te gaan rijden maar hahaha… het is helemaal prut.

 83. 😮 Daar heeft Diana altijd in gereden schijnt ut QM. Misschien Joop zelf ook wel 8) Joop is nogsteeds de ongekroonde taxikoning van Zwolle. En dé hoeder over mensen die minder mazzel hebben gehad in
  ’t leven.

 84. dick, het zou met niets verbazen… en tja,in amsterdam hebben ze fietstaxi’s maar daar is in zwolle geen beginnen aan, dus hebben ze er zwolsche doorzit taxi’s.
  TCA was maar wat blij dat ze enkele bolides jullie kant op konden sturen, vermoed ik.Zaken zijn zaken en de schoorsteen moet ten slotte roken.

 85. Zaken zijn zaken idd QM, want met die mooie muiter die het daar heeft overgenomen heb ik gevoetbald. Heerlijk zeuren over de VVD etc. maar hij was (is geloof ik) wel een échte ouderwetse tucht und ordnung-werkgever 😮

  Best jong overigens, maar hij weet wel dat ik dat vind.
  Als je dan toch hier komt wonen QM, begin je een Bijzonder Gezellige Zwolse Vervoersclub….Voordeel? Met BGZV kun je gewoon op alle denkbare manieren vervoeren. In het begin rij je zelf ook, man het is allleen al een genot om door onze mooie gevelrijke authentieke binnenstad te rijden. Sinds kort….onder de hoede van een 3,5 meter hoge engel 😀

 86. Haha ik ook niet hoor, maar er staan er tegenwoordig 1 of 2 tegenover de taxi standplaatsen bij het station, van cycloon ofzo…

 87. Vind Anouk GEWELDIG! Gaaf wijf ook (gezien met die dikke (=beste) Jakhals)? Ik kies ff snel voor deze ANOUK-LOST

  Was natuurlijk Black net van Pearl Jam….Hoorde ik nou goed dat ze zaterdag in Nijmegen staan :o:o:o:o

 88. Haha eens en nu bbq-en AVRO alsmede alan clarck en 3 fragmenten-gewauwel…. vertel: 1.FM High Voltage?

  Cityfm zo maar inlussen. God de hele heenweg GENOTEN van eigen cd.

 89. @ Hinrie, mag ik in alle bescheidenheid, en puur als geïnteresseerd inwoner van Zwolle, vragen of je weet wanneer ZOO begint?
  Ben jij ook bij de radiomakers?
  Zit Simone Chappel nog in de aansturing?

 90. @ Plantje, de link heeft tenminste aanloopproblemen >:( Heeft heel veel tijd nodig om de geg. er door te trekken…Network Access Message: The page cannot be displayed

  —-

  @ Allen, Privé gerelateerd nieuws. (Nog onbekend of het in het landsbelang is, maar dat valt achteraf denk ik wel te stellen:)

  Sneijder heeft zich het afgelopen jaar Katholiek laten dopen. Dat is gebeurd in het kapelletje op het complex van zijn club Inter Milan. Inter-collega Javier Zanetti en zijn aanstaande Yolanthe inspireerden hem. Ze (W&Y) bidden dagelijks.

 91. dick… spáár ons tegen die twee, wat voor goeds hebben ze de wereld nou helemaal gebracht, behalve over exposure en inhaligheid…laat ze aub verdwijnen in een of andere obscure sekte, dat zou 99% van nederland niet eens erg vinden.

 92. @ QM, wel eerst het WK afmaken graag. Want hij kan arrogant overkomen…meneer kan wel voetballen! Vind Yolante altijd zo zigeunerig overkomen, jij? En ik vind zigeuners wel intrigerend. Maar die vlek op haar carriere…….Jan Smitje 😮 En uh…die 3 J’s(of G’s)? Wil ’t allemaal niet weten.

  —–
  Komt dit nu uit de krant van 2006?
  * hoeveel bewindslieden hebben ons al hoevaak bezworen dat het goed zou komen? Wie betaalt deze onzin eigenlijk allemaal? JUIST WIJZELF!

  ‘OV-chipkaart is mislukt’

  Noordelijke provincies willen eigen chipkaart invoeren … Ook Rover kritisch

  De ov-chipkaart heeft gefaald, zo stelt reizigersvereniging Rover op basis van alle negatieve reacties die de organisatie de afgelopen maanden van reizigers heeft gehad. Het reizen is duurder en ingewikkelder geworden, aldus Rover.

  Een bericht hierover in Trouw is maandagavond door een woordvoerder van de belangenvereniging bevestigd:

  “De prijzen zijn nog steeds vaak erg onduidelijk en bijna alle ritjes vallen duurder uit. Om over het ongemak van de nieuwe kaart nog maar te zwijgen.”

  Met de huidige ov-chipkaart bepaalt elke vervoerder zijn eigen tarieven met als gevolg dat de reiziger moet uit- en inchecken bij het overstappen naar een ander vervoersmiddel. Het gevolg is dat de prijzen vaak erg onduidelijk zijn en ritjes duurder uitvallen, om nog maar niet te spreken over het ongemak.

  De provincies Groningen, Friesland en Drenthe willen een eigen ov-chipkaart invoeren. ?én die in alle soorten openbaar vervoer werkt en dezelfde tarieven hanteert. Het moet het reizen transparanter en makkelijker maken. De kaart is een initiatief van gedupeerde reiziger Marc Jager.

 93. dick; yolanthe mooi vinden is toch even armoedig als wilders stemmen… kijk wat velen niet zien word strakjes een feit, het is het type wat in no- time gigantisch aan alle kanten uitzakt en nog denkt dat ze er dan goed uitziet…nou ja, is ze altijd nog goed genoeg als leger des heilssoldaat.

 94. Bericht door QuestionMaster, op 22 juni 2010 om 12:47
  dick; yolanthe mooi vinden is toch even armoedig als wilders stemmen…

  Mwoa…ik vind het best te pruimen! Laten we er van genieten zolang ze er nog fatsoenlijk uitziet! 😀

 95. :D:D:D Plantje

  Mwoa…ik vind het best te pruimen! Laten we er van genieten zolang ze er nog fatsoenlijk uitziet!

  Er zou sowieso meer genoten moeten worden 😛

  Natascha, op 22 juni 12:51; Tja je bepaalt nu 1x zelf wat je leest en kijkt. Dit spul komt dagelijks (bewust) niet op mijn pad. VI lees ik ook niet. Kost een paar uur en je ergert je dood over het non-news. Niemand kan of mag praten. Of laat expres het achterste van de tong niet zien.
  Lezenswaardige voetbal(gerelateerde)teksten? Paul van Gageldonk in de VARAgids/Hard Gras (vooral Anna Enquist en Henk Spaan met Matthijs v.N)/Hugo Borst soms in AD.

  Vind de NOS-Studiopresentatie van Thomas E., Dione en Toine trouwens wel goed. Mart ook, maar die mag je of die mag je niet. Vind Bertje M. ook wel vermakelijk. Tenminste lekker luispelserig.
  —-
  ff wat anders….en nogmaals: liep net begeleid door heerlijke muziek door de straten van Steenwijk! Niet te hard niet te zacht. Deze herinner ik me het beste met songtekst; die is nl erg goed en beter dan zijn studentikose hoofd. De Attemse patser Willem Gunneman schreef ook nog wel eens voor hem. Nu vast niet meer. Hoe zou het met WG zijn? Hij heeft nog eens een verslag/stuk van me gelezen. Moest erg lachen om het voor mij nieuwe woord destijds “rukstuk”.
  Volgens mij is het een gesloten circuit met muziek. Maar is dat niet wat voor Zwolle?

  Sterke tekst overigens van GOOGLE.nl: Het leven is een zoektocht 😀

 96. ik lees ook geen VI maar ik (en jij ook, heb je zelf een paar x aangegeven in het verleden) kijk wel naar VI… en dan dat eeuwige gezeik van bromsnor op hoe kuijt de persconferenties geeft, lekker boeiend!

 97. @Dick ; een gesloten circuit met muziek. Ben verschrikkelijk tegen. Muziek moet je niet opgedrongen worden.

  Als er nog geen Partij voor de Stilte zou zijn, dan help ik wel met oprichten.

 98. Ja Drama, da’s h?t argument idd. Opgedrongen muziek krijg je ook al in de supermarkt. Er zijn ook veel mensen die denken dat mensen die graag en veel muziek om zich heen hebben, niet tegen de stilte kunnen.
  Laat ze, voor wat dat betreft maar denken.

  Maar ik loop daar wel extra vrolijk door die straten te stappen in Steenwijk. Zonnetje d’r op, ach dan klinkt elke muziek. Hoef in elk geval niet te horen wat 2 mutsen met elkaar staan te beppen…Kan wel eens zo’n winkelier vragen waarom ze het toch gedaan hebben?

 99. Ondertussen bij de buren….

  Bas & Mr. Lucas Bols leggen Willem vandaag het vuur aardig na aan de schenen. Dat met slechts 1 post.

  Lucas B. is van het originele idee en Bas slaagt er in het hele partijprogram van LWL af te serveren 😮

 100. Het vermakelijke is dat JOhan Derksen vindt dat Yolanthe aandachtsziek is….hij zit zelf urenlang live op televisie. Nico Dijkshoorn is het met hem eens, die spreekt die wanstaltige columns van hem uit in 134 tv-programma’s, zit in 46 radioprogramma’s en schrijft voor 148 bladen. Wat een irritante, vervelende, zure zeurkous is dat.

 101. Hahahahaha :):):):) Vindt Johan-3 dat Droko?

  Straks gaan Jan, overkill, Mu & Peterrrrrr & Patty Brard & Patries dat ook nog roeptoeteren:
  Het vermakelijke is dat JOhan Derksen vindt dat Yolanthe aandachtsziek is….hij zit zelf urenlang live op televisie.

  Van verbittering verzuurde overkill Dijkshoorn ook dus: hypocrieter kunnen ze ook niet meer worden. Ze vreten er allemaal van.

 102. Rutte schiet Paars Plus af

  VVD ziet onvoldoende perspectief voor onderhandelingen … Cohen (PvdA) wil niet praten over coalitie VVD-PvdA-CDA … Halsema (GroenLinks): ‘linkse’ partijen wilden overal over praten

 103. Proost?

  Vriend Marky Mark gaat lekker verantwoordelijk met het belastinggeld om 14 dagen na de verkiezingen wederom terug naar AF. Jankt zelf over 1 juli 😮 Laat het verlamde CDA breken met de PVV…en lult voor de vorm mee over Paars+. Paar stemmen meer op Cohen en de bruggenbouwert had al wel een coalitie gesmeed. Eigenlijk moet hij nu ook de kans krijgen!!! Bijv Pvda, GL, SP, CDA, CU ???? Waarom niet????

 104. Hier hadden jullie het gisteren toch over?

  Slippertje nekt hogeschool-directeur
  ZWOLLE – Door een slippertje zijn de frauduleuze praktijken van de ex-directeur van de Hogeschool Windesheim in Zwolle aan het licht gekomen. Zijn ex-vrouw nam een kijkje op de computer van de man en kwam tot de ontdekking.
  De vrouw kwam achter de buitenechtelijke relatie en besloot de documenten op de computer van haar man te onderzoeken. Ze kwam allerlei duistere zaken tegen, zo meldt RTV Oost. Daarna heeft ze de FIOD ingeschakeld.

  De ex-directeur verduisterde voor meer dan 800.000 euro. Hij gebruikte het geld voornamelijk voor privé-doeleinden. Hij zou onder meer 26.000 euro hebben uitgegeven aan kleding. Dat declareerde hij zonder pardon bij Windesheim.

 105. 😮 Dat van dat slippertje wist ik niet. Wel dat ie een oplichter en fraudeur was. Nu is ie ook nog gelijk aan Communicatievriend-Sjek de Vries.

  Tuurlijk 26 mille voor kleding moet je ALTIJD bij je werkgever declareren. Een bon overhandigen is ook een vorm van Communicatie.

 106. 😮 het Saillant | Wilders is geen politiek leider, maar een sekteleider
  22-06-2010 om 13:20 door Hal Incandenza

  Wilders is geen politiek leider, maar een sekteleider. En wij, weldenkend links kunnen er niet tegen op.

  De Wildersstemmer onderscheidt zich veel meer dan door wat dan ook door volgzaamheid van andere kiezers. Het maakt helemaal niet uit wat Wilders zegt, zijn volgelingen volgen. Of het nu gaat over meer dan 50 miljoen moslims in Europa en het uitzetten van tientallen miljoenen van hen, over het straffen van familieleden van criminelen, het schofferen van een verkrachtingsslachtoffer, of het in de knieën schieten van ongewapende betogers, een kopvoddentaks, het domweg verbieden van hoofddoekjes, afgelopen week nog Jordanië hernoemen naar Palestina en het Midden-Oosten conflict is opgelost, etnische registratie, niets maar dan ook niets is de Wildersstemmer te gek. Dat Wilders ondertussen als een ware hedendaagse Don Quichote ten strijde trekt tegen windmolens, hebben zij niet door.

  Mij doet de blinde adoratie van zijn volgelingen denken aan een ouderwetse persoonlijkheidscultus. Ga maar na wat de kenmerken daarvan zijn. Er staat een leider op die wordt verbonden met revolutionaire maatschappelijke verandering, waarbij hij de gids is en zonder wie deze verandering niet mogelijk zal zijn. Sla commentaren van zijn aanhangers er maar op na, Geert en alleen Geert gaat het allemaal oplossen, de linkse elite uit het centrum van de macht (sic!) verwijderen, de Grondwet aanpassen, specifiek de (zich niet gedragende) moslims eruit kieperen, de macht die nu in Europa ligt terughalen en alles gaat weer crescendo in Nederland.

  Argumenten en feiten hebben minder waarde dan emoties en diskwalificaties en iedereen die het niet met Geert eens is, behoort en tot de Linkse Kerk én is een gutmensch dat de realiteit niet onder ogen wil zien. Kritiek op zijn clubje, dat geen democratische partij is, geen leden heeft, waar geen contributie wordt betaald en niemand behalve hij zeggenschap heeft, is ook uit den boze. Dat ieder dubieus persoon of ieder nog dubieuzer clubje ter wereld de PVV daarom via Paypal kan financieren doet er kennelijk ook niet toe. De hand die u voedt??. En geen PVV-kiezer die erom maalt.

  Zo ook hier op de Sargassale linkse-hobby-bomenknuffel-hangplek werden we met zijn allen vorige week overspoeld door een tsunami van Wildersvolgelingen naar aanleiding van het stuk van Arjan. En later nog een keer door de reactie van Gijs van Meeteren. Tot in den treure werd nog maar weer eens duidelijk dat een discussie onmogelijk is en dat de gemiddelde Wildersstemmer de derde persoon enkelvoud van de tegenwoordige tijd van een werkwoord met een d schrijft. Het narcisme van Wilders samen met de aangenomen slachtofferrol gekoppeld aan een constante stroom hyperbolische retoriek, is precies dat wat de ontevreden, xenofobe kiezer aanspreekt. De allermooiste voorbeelden van Wildersstemmers kwamen me gisteren onder ogen, wonderlijk genoeg schijnt Geert ook in de Baarsjes de grootste te zijn onder Marokkanen: ⤽Hij s?gt gewoon wat wij d?nken⤝. Marokkaanse selbsthaβ?

  Zoals wel vaker loopt Nederland in dezen een jaar of wat achter op de V.S. Ver voordat links in ons land synoniem werd voor alles dat slecht en vuig is, kwam daar het in een parallelle werkelijkheid geschapen ⤽Slouching towards Gomorrah⤝ van Robert H. Bork uit. En die rechtse trein is niet meer gestopt, welbeschouwd staat ons nog waarschijnlijk het één en ander te wachten met Faux News en Glenn Beck-achtige taferelen in het verschiet. En helaas, er is voorlopig niets aan te doen voor ons weldenkende linkse medemensen. Onze intrinsieke redelijkheid dwarsboomt het. We moeten rustig wachten op de monumental fuckups die gestoord rechts vanzelf gaat veroorzaken, want voor links geldt zoals Yeats het zei in het beroemde The Second Coming:

  ⤽The best lack all conviction, while the worst are full of passionate intensity.⤝
  —–
  70% in De Baarsjes stemde op PVV

 107. Suarez 1-0 (43e minuut) tegen Mexico (geen salonremise?)
  Frankrijk 2-0 achter tegen Zuid-Afrika mét rood voor Gourcouff…

  vlak voor rust

  Misschien toch Zuid-Afrika met Uruguay door?

 108. Thuis maar eens verder kijken

  BeeldBuisBode:

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  -In Bij Yerli aan tafel (19:45) spreekt Nilg?n Yerli met schrijver Thomas Verbogt
  – In Dossier BvD (22:00) blikken Theodor Holman en Frits Barend terug op Pim Fortuyn met zijn broers Marten en Simon

  EénVandaag (N1, 18:04)
  – Een portret van VVD-informateur Uri Rosenthal
  – Lerato, van township tot parlement
  – Vrachtwagenchauffeurs bedonderd door werkgever

  Netwerk (N2, 20:25)
  – De Indiase ouders van ‘Rahul’ doen aangifte van kidnapping
  – Oranjetrots of oranjeterreur?

  Nova (N2, 22:45)
  – Paars-plus gaat er niet komen
  – Wetten versus (sport)commercie

  SPORT: WK Voetbal: Griekenland-Argentinië (N1, 20:00)
  Argentinië staat er met zes punten comfortabel voor vanavond in de slotronde van poule B, maar Griekenland en Zuid-Korea staan allebei op drie punten, dus -om in de beste voetbaltermen te spreken- er kan nog van alles gebeuren. Heen en weer zappen is geoorloofd, want Zuid-Korea-Nigeria is tegelijkertijd op Nederland 3 te zien

  FILM: Shanghai Knights (Veronica, 20:30)
  Wederom topvermaak in dit vervolg op (of strikt genomen: de prequel van) Shanghai Noon waarin het zeer geslaagde actieduo Jackie Chan en Owen Wilson eind 19de eeuw naar Londen reist voor een gestolen keizerlijk zegel

  DRAMA: Mad Men (N2, 23:20)
  Problemen bij Sterling Cooper vanavond, vooral bij de tv-afdeling: de horkerige grappenmaker Jimmy Barrett (die een chipsreclame inspreekt) uit zich nogal ongelukkig tegenover de klant. Klant boos, maar waar is Don Draper? Met een verrassende rol van Betty in deze derde aflevering van seizoen 3

  VI Oranje (RTL7, 17:50)
  – Jaap Stam, oud-voetballer
  – Herman Koch, schrijver
  – Henk Westbroek, zanger

  WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst
  WK Voetbal: Griekenland-Argentinië
  (N1, 20:00)
  Met om 20:20 uur een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule B

  WK Voetbal: Nigeria-Zuid-Korea (N3, 20:20)
  Met een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule B

  VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Jaap Stam, oud-voetballer :D:D:D
  – Herman Koch, schrijver :D:D:D
  – Henk Westbroek, zanger

  Studio sportzomer (N1, 22:30)
  – Youri Mulder
  – Leo Beenhakker

  Wimbledon 2010 (morgen, Net5, 13:00)
  Met rechtstreekse verslagen vanaf Wimbledon

  WK Voetbal: Slovenië-Engeland of VS-Algerije (morgen, N1, 15:30)
  Met om 15:50 uur een rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit
  poule C

  WK Voetbal: Slovenië-Engeland of VS-Algerije (morgen, N2, 15:50)
  Met een rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit poule C
  In de eerste wedstrijd van Engeland maakte keeper Robert Green een enorme blunder. Deze bezorgde hem een plaats op de bank en een eeuwige rol als schlemiel. Maar wat als het toch even anders was gegaan?

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) neemt VI Oranje (maandag, RTL 7, 17:50, 384.000 kijkers) niet al te serieus. ??Derksen staat op eenzame hoogte in het Oranjecabaret. Met zijn onafscheidelijke plaksnor, sigaar en ragebol maakt hij vrijwel dagelijks zijn presentator Genee uit voor geföhnde bakvis. Het succesduo ?? voor al uw feesten en partijen ?? heeft inmiddels weer voor twee jaar bijgetekend bij RTL; zo??n hekel hebben de twee aan elkaar.??
  ***
  ??Op veel reclameborden in stadions van het WK Voetbal (Spanje ?? Honduras maandag, Nederland 1, 20:00, 2.849.000 kijkers) in Zuid-Afrika prijkt een naam die me intrigeert. Wie of wat zou Mahindra Satyam toch zijn??? Het antwoord heeft Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) gevonden via Google. ??Het gaat om de nieuwe naam, na de overname door telecombedrijf Mahindra Tech, van Satyam Computer Services, een in Hyderabad gevestigde internationale aanbieder van computerdienstverlening ?? beursgenoteerd in New York en Mumbai, officieel partner van de FIFA. Maar ook een bedrijf waarvan de topman in januari 2009 werd gearresteerd. Hij bekende grootscheepse boekhoudfraude en zit nu in de gevangenis. Satyam mag dan ??waarheid?? betekenen, de firma wordt wel ⤸het Indiase Enron⤝ genoemd.??

  Toedelssssssss

 109. Ff een vraagje; is het terecht dat iemand met fors overgewicht – die twee stoelen in beslag neemt- uit het vliegtuig gezet word???

  Ik heb zelf ooit eens een vlucht van 9 uur uitgezeten in zo een midden rij, tussen twee obesen, en dat was geen pretje…want uiteraard was geen van de twee bereid van plaats te ruilen…bang als ze waren klem tegen elkáár te moeten zitten.

 110. Ja of hij moet er voor twee betalen. Wij hebben dit zelf ook eens mee gemaakt bij de KLM. Die hadden wel de oplossing wij konden eerste klas gaan zitten en kregen nog een drankje erbij.

 111. Bericht door dick, op 22 juni 2010 om 15:05
  Ondertussen bij de buren….

  Bas & Mr. Lucas Bols leggen Willem vandaag het vuur aardig na aan de schenen. Dat met slechts 1 post.

  Lucas B. is van het originele idee en Bas slaagt er in het hele partijprogram van LWL af te serveren

  ————————————————————————————-
  En het antwoord van Willem is weer een grote warboel,waar geen touw aan vast te knopen is.
  Denk dat L.Bols het aardig bij het rechte eind heeft,een carnavaleske vertoning is dat forum.
  Bas heeft er zijn partijprogramma uitgediept en kwam ook tot de conclusie dat het een programma is dat te zot voor woorden is.Net als het antwoord dat Willem hierop geeft.Zo n lijst met vragen is voor Willem te hoog gegrepen, laat staan toelichten en onderbouwen.
  Maar troost je,Willem komt zoals altijd erop terug. 😮

 112. Hallooooooooooooooo!
  Vlak voordat ik mn kleine Rosalie naar bed ga brengen, nog even melden, dat ik het vandaag overleefd heb, hoor.

 113. @erica, ligt eraan…bij us airlines is al het personeel plotsklaps spoorloos als je in zo een geval hulp zoekt…dus dan rest er niets anders dan de vlucht uit te zitten, deels zittend op de grond.
  Begrijpelijk want als je al die mensen met vergevorderd gewicht in het staartgedeelte stopt geeft dat problemen met opstijgen…:o

 114. dick; in de kern van de zaak bedoeld willem het goed hoor, ik denk alleen dat hij zelf veel problemen heeft en – beetje vreemd- middels politiek een uitlaatklep zoekt en tevens een podium wil bieden voor mensen zoals hij.

  Op zich geen punt, ware het niet dat 397 mensen hem hebben wijs gemaakt dat hij charisma heeft en een goede partijleider zou zijn ( “de nieuwe Pim! “) en sindsdien loopt willem met een grote krul in zijn neus naast zijn veel te kleine schoenen.
  Maar het gaat er dus om wat hij NIET zegt…een soort omgekeerde wilders zeg maar.

 115. Ja, nou! Dat was nog best vermoeiend, ja. Wel erg leuk!

  En vol enthousiasme een klim ingezet van de begane naar de 8e verdieping. Helaas gebeurde er toen iets nieuws voor me… ik kreeg een hyperventilatie-aanval(letje).
  Oftewel, het duurde een paar minuutjes, voordat ik mn ademhaling weer onder normale doen had.
  Geneerde me dood! Gelukkig geen paniek, alleen maar veel schaamte!
  Thuis maar eens op internet opgezocht, conclusie hyperventilatie of hartkloppingen.
  De auto maar even een poosje laten staan en voorlopig maar ff met de fiets, Westenholter bult of niet!

 116. oei Eva dus meer gaan bewegen. Tja moest ik ook eigenlijk gaan doen de supermarkt ligt hier 250 meter vandaan en nog pak ik de auto. Wat ik wel doe is als onze zoon naar school is en het is mooi weer een wandeling van ongeveer een uur met de kinderwagen maken.

 117. @ QuestionMaster, USA weet ik niets van moet je bij Derk wezen die kent al die vlieg gebeuren wel. Hij was nu speciaal via Duitsland gegaan omdat die ook beter was, service en luxe en hij kon in een keer door vliegen.

 118. @Eva; hyperventilatie kan. Als je in al je enthousiasme de trap op huppelt (wie doet dat nou naar de 8e verdieping 😮 -lol-) kan je de beheersing over je adem verliezen. Door te veel O2 (geloof ik) snak je meer naar lucht, je gaat door die behoefte sneller ademen en floept als het ware in hyperventilatie.
  Hopelijk heeft het je werkvreugde niet te veel beïnvloedt.

 119. Mooie foto idd Stefan. Maar wat een ellende voor de bewoners. Er blijft volgens mij helemaal niets van dat huis over.

 120. ZWOLLE – Bij een brand aan de Hoogstraat te Zwolle is dinsdagavond een snackbar volledig uitgebrand. De brandweer van Zwolle wist de brand snel te bedwingen, maar kon niet voorkomen dat het pand volledig in de as werd gelegd en instortte.

  Nadere informatie en foto’s volgen.

  Bron: 112Kampen.nl

 121. Niemand HIER wat van meegekregen? Zag het al bij thuiskomst direct bovenaan op 101-teletekst staan:

  Bericht door dick, op 22 juni 2010 om 14:36
  Vanavond is ons wp in het nieuws. Kan en mag er verder nixxx over zeggen. Morgen vast.

  Iets luguberigs dan luguberder……………

  Op de terugweg van het feit heeft de begin twintiger overigens nog (:o!!!) een auto met inzittenden uit een sloot ergens gered. En hij is 3 uu door de politie verhoord. Na verluidt zonder eten. Maar mensen…..de TroepToeTerige Sensantiepers MAG natuurlijk aankloppen bij ons (krijgen ze ook geen koffie) maar komt niet verder >:(

  Het “feit an sich” lijkt mij triest genoeg….

 122. @ Eva….:o De

  Westenholter bult (of niet!)

  is de meest gezellige, onderscheidende (scheiding tussen stad en “dorp”/dé wijk”) en charmante bult die er in verkeerstechnisch Nederland te vinden is :D:D:D

  Mooi dat je eerste dag geslaagd is Eva!

 123. Marieke II, dank voor je uitleg, stelt me nog geruster…
  Ik maakte me al niet echt zorgen (stiekum toch een pietsie), zoiets schijnt heel onschuldig te zijn.
  Maar het was niet helemaal de eerste indruk die ik wilde achterlaten…

 124. Marieke II; Is het niet verschrikkelijk? Idd collega, en hij reageerde nog zo nuchter na dat verhoor van 3 uur en dus het helpen van die auto + inzittenden 😮

 125. Brand heeft gewoedt bij een woning – naast – de snackbar. Volledig uitgebrand en deels ingestort, brand uit maar nog wel nablussen. Snackbar er naast heeft flink wat schade. Foto’s volgen straks. 🙂

 126. Idd erg heftig Dick. Welke onbenul haalt het in zijn hoofd om zoiets vreemds te doen? Zoalsl ik begrijp heeft je collega eerst de vondst gedaan en daarna trof hij nog een auto te water aan. Hopelijk is het een prater…

  @Eva: fijn dat het je iets gerust stelt. Ga maar gewoon uit van een eenmalige gebeurtenis. En lekker die bult op fietsen naar je werk! De bult op is ff ploeteren, maar daarna er vanaf is heeeerlijk. Ik neem ‘m sporadisch; maar met 2 kids op de fiets erbij is het net de Mont Ventoux 😉

 127. @ Marieke, ledematen…welke vroegen ze hier (thuis) natuurlijk ook gelijk. Kan alleen zeggen dat hoofd en romp uh….

  De jongen lijkt mij een redelijke prater. Natuurmens gezien ….. ach nee laat ik nixxx zeggen. Een letter is voor die roddelhufters genoeg immers.

  Man ik zal de situatie vanmiddag al niet eens meer vergeten. Hoe zal het met die jongen gaan!?
  Kreeg een andere collega ook nog een hersenbloeding op ’t werk….pff maar ff aan wat vrolijks denken.

 128. Dick, in de media wordt niet gesproken over een auto te water? Wel over die zak met ledematen…
  Wat verschrikkelijk om zoiets te vinden! Dat beeld gaat niet snel van je netvlies!

 129. @ QM, zat ook te denken Verkerk, Verkerk, maar door jou heb er weer vaag (hoor) beeld bij.

  Deze jongen kan wel wat idd! Heb je gezien (profiel) dat ie pas 19 is?

 130. Wacht even oke ik ben blond maar volgens mij begin ik het nu te begrijpen.
  Gaat het over die lichaamsdelen die in de buurt van Drente gevonden waren?

  Enne Dick nogmaals wat is wp nou?

 131. Eva, soms heb ik wel eens het idee dat iets (expres?) door de politie uit de media (lees persmuskieten/ho*rnalistiek/sensatielusters) wordt gehouden. Lijkt me prima als dat nu ook zo is. Ik weet niet meer van die auto als ik geschreven had en al wist ik het had ik het nog niet opgeschreven.

 132. Hoop ellende vandaag dus gehoord en gezien Dick? Had je mijn moeten zien ploeteren hier in de tuin dan had je een dag gelachen! Stond net nog even met de buren te praten maar nu blijkt dus dat ik een plant als onkruid aangezien heb en dat vonden ze zo zonde want volgens hun was het een dure. Nou kaal geknipt en ligt in de klikko, stond toch in de weg.

 133. 300 alweer? Dan is het toch nog een beetje opgeschoten. Gisterenavond schoot het maar niet op!
  Daar moet op gedronken worden. Wacht, pak ff een …. colaatje….:(

 134. @ Erica; Haha: Had ik graag willen zien, heeft die (andere) (?) gluurbuurman het niet stiekum gefilmd?

  OH ja tuurlijk in Genemuiden: Zonde want Dure…….ZUCHT

  Hoop ellende vandaag idd Erica en dan durft looser Marky Mark het ook allemaal nog niet aan…Stuurt ie aan op wederom kansloze gesprekken terwijl er écht nog genoeg andere mogelijkheden zijn. (Als ze Rat Verhagen maar voor vandaag middernacht tot meewillendoen ja of nee hadden gedwongen >:(>:(>:() rechtser*kkers!

 135. Mee eens, Erica. Samen wat drinken klinkt me ook veel leuker in de oren…
  Hoewel… volgens mij kunnen wij een hoop lol hebben met tuinieren!
  En dat is uniek, want ik heb er een pesthekel aan…

 136. Gleuf het of niet. Vrij recent aangenomen collega uit het mooie Zwolle (gegevens bij Harry Plantinga bekend), opperde om jaja met de fiets te gaan. Dcht: samen ok, misschien 5-6 kwartier (eerst naar S.wijk) maar ach: beetje oh-en…..Toen zag ik in dat je dan S.hagen (hij AA-landen)-S.wijk-Blokzijl-Zwolle moest doen……Ja da’s heftig. Stoer kwam hij met een nog beter idee: Hij neemt dienstbus mee en mikt zijn en mijn fiets achterin. Hoeven we alleen maar terug te fietsen vanaf Blokzijl 😀 Waar we dan weer alle tijd voor hebben, mooi weer ook nog!!!

  Vandaag: hakk’n in de sloot….Tja

  Nou ja, ik drink 2 glazen. En a’s t Amderdammers zijn 1. Die dan met nog meer zorgvuldigheid en liefde achterover moet worden gegoten. Verder denk ik Bitter Lemon, Rivella en/of Tonic…..want ik moet het licht daar natuurlijk wel uitdoen. Alcohol of niet 😉

 137. Oh hier is het wel leuk hoor ligt een hoop kunstgras en tegels dus zo groot is het niet.
  Enne Dick die buurman die kan van mijn de pot op, je moet ze zien als ik hier achter mijn huis topless in bkinibroek ligt te zonnen. Ik heb er schijt aan maar telkens hoor je boven een raam heen en weer gaan. Kan je nog veel leukere dingen vertellen die we meegemaakt hebben maar dat doe ik donderdag wel op een andere manier. Morgen is mijn verwendag Heerlijk !!

 138. dick; ga maar eens kijken bij zo een snuisterijen winkel waar ze ook van die poster rekken hebben, ook opgerold zie je in het rechter onder hoekje ‘verkerk’.

  Ik stoorde me er vroeger enorm aan maar ja, hoe gaat dat… echte affiches waren te duur, die ‘verkerk’ maar 6 gulden …tjee waar blijft de tijd.

 139. Als ik moet rijden (en ik hanteer altijd zero tolerance) drink ik het liefste Rivella light uit een wijnglas. Heb ik toch nog een beetje het idee een wijntje te drinken.
  Die grap heb ik overgehouden aan de zwangerschap. Nooit taai ik naar Filet Americain, Franse Kaas, Alcohol of Koffie (hoewel, die laatste wel). Maar als je het niet mag hebben…. tsja, ik heet blijkbaar niet voor niets Eva…. (appel, slang, je weet wel).

 140. @ Eva

  Rivella light uit een wijnglas

  Jammmmmmie “beetje vreemd, maar wel lekker” grappig die suggestie (beetje het idee een wijntje te drinken).

 141. @ Eva…Filet Americain, Franse Kaas, ook jammmmmmmmmmmieeee

  Eva: geweldige naam toch! Slang verhaal 😉 Welk individu kan nou wel alle verleidingen aan?

  Hoe ging die film ook alweer: Een vrouw als Eva? Wel met verschrikkelijke topperT Reneé Schoutendijk toch?

 142. @ Erica,

  Ik heb gister al gepost in dit log om te zeggen hoe geweldig Love me Tender was zondag. Ik doe het nog maar een keer omdat ik niet zeker weet of je het hebt gelezen.
  Het was echt geweldig een fantastische show!!! Dus nogmaals dank voor jullie sportiviteit!!!

 143. Helaas… ik kan best veel met de computer, maar hacken, Nee.
  Ik heb al moeite om uit te vinden hoe ik een foto op deze site zet!

 144. @Monique, Sorry heb ik dan overheen gelezen. Mooi dat jullie genoten hebben.
  Sportief euh dat zijn we niet jij had hem volgens Derk als eerste gepost dus was het jullie gewoon gegund! En anders graag gedaan! :D:D

 145. Plantje………………………….’t gaat eindelijk weer over naakt en aanverwante zaken. Kom jij hier ff melden dat het wel een duiventil lijkt en weg is ie :o:o:o

 146. Als ik moet rijden (en ik hanteer altijd zero tolerance) drink ik het liefste Rivella light uit een wijnglas. Heb ik toch nog een beetje het idee een wijntje te drinken.
  Die grap heb ik overgehouden aan de zwangerschap

  Haha, dat heb ik ook eens gedaan; dubbelfris in een wijnglas, hoogzwanger tijdens een luxe feestje. Je zag die blikken gewoon priemen “wat doet zij???”. Humor 😀

 147. Da’s ook toevallig Erica, wilde net een steenkoud flesje pakken en de voetbal uitkijken. Om daarna lekker te gaan douchen….wat weer eens veeeeel te lang uitgesteld is. Lekkere avond en geniet van morgen!

 148. Om daarna lekker te gaan douchen….wat weer eens veeeeel te lang uitgesteld is.

  Ik wil je nabije omgeving sterkte wensen 😉

 149. Hoe is het trouwens met wee lucht??? still going strong till de next verkiezingen??? Ik vind toch…zo een partij ‘voor de kleine man’ dat ontbrak er nog maar aan, de meeste partijen zijn tegen de kleine man…saboteren de kleine man.;)

 150. Trouwens over de Bres geen verkeerd woord 🙂 Ik ben er ooit eens geweest voor een muzikaal bezoekje. Er wordt daar goed werk verricht.

 151. Hoe QM (22:14)? Tranentrekkend lachen vaak[/url] Gewoon lachen? Soms, maar merendeels uitlachen.

  22:11 was nog triester en ziek erbij. Doodziek.

  22:17 Suggestie kun je gewoon kwijt op link bovenaand de post :D:D:D

  @ Marieke II, Henk is vast aardig maar is als ex-hooligan graag een soort leiderT voor de plaatselijke PVV. VLAK VOOR de verkiezingen maakte hij echter een reclamespotje voor de VVD. Volgens mij (maar dat weet QM beter) is ie nu weer PVV-er. En paraderend hondenbezittert….dat dan weer ook.

  @QM, maar MET hem lachen? Hij heeft humor en is uiterst vriendelijk in de onderlinge mail. Maar heb je MET hem gelachen?

 152. Nou weer een nieuwtje:
  Eerst presenteert de gemeente met veel bombarie, folders en zelfs een stukkie op het weblog (https://www.weblogzwolle.nl/content/view/15845)
  allerlei bewegingsactiviteiten als peutergym voor kinderen (zie http://www.stadskids.nl).
  Zijn er docenten aangesteld, loopt de boel een beetje, horen we vandaag plots dat de peutergym van zoonlief misschien niet alleen de laatste keer voor de vakantie is, maar misschien wel helemaal de laatste keer…
  Het geld is nl. op en dat hadden ze blijkbaar niet van te voren bedacht…
  (De eigen bijdrage was E 4,- – ik dacht eerst E 4,- per keer, maar nee E 4,- per 6x…)
  Wat een heerlijk ‘structureel’ plan toch weer… (lees het vorige artikel op het weblog ‘structurele impuls’ bla bla)
  En wat met luide trom werd aangekondigd, dreigt nu met stille trom te verdwijnen.
  Ware het niet dat het nu op het weblog staat!

  https://www.weblogzwolle.nl/content/view/15845/#comment-102915:(:(

 153. @Dick; sorry, ik ken Henk niet. Heb alleen een indruk gekregen van de bezoekers op de dag dat ik er was. De organisatie is mij onbekend.

  @Carola: jee, ik ben benieuwd! Jammer dat Stadskids misschien de activiteiten voortijdig moet stoppen?? Ik hoop van niet. Moet je heel eerlijk zeggen dat ik ??4,- per blok (van vakantie tot vakantie) niet heel veel vindt.

 154. Mogguh mensen!

  Vanmiddag Engeland MET John Terry :D:D:D
  Vanavond de mofjes….volgens mij kunnen ze er ernstig lastig uit >:(

  Zeer aaansprekende Opinie:
  Ich Nicht!
  Vond deze overweging oa treffend

  wat had ertoe geleid dat zovelen, die uit zichzelf vast niet de fout waren ingegaan, niet bijtijds hadden durven zeggen: tot hier en niet verder? Zoals Evelien Tonkens 16 juni terecht stelde: morele verloedering gaat sluipend.

 155. goeiemorrege…

  dick, wil je me een plezier doen en dat gebrabbel van T vd drunk ontcijferen, want mijn basiskennis sanskriet is van dien aard…:P kortom er was geen touw aan vast te knopen.Geen idee waar de brave man het over heeft!

 156. 🙂 lwl forum, lol.
  heb even mijn wijsheid doorgegeven, goede raad kan nooit kwaad, en nou maar kijken of het gewaardeerd word, ja toch???
  Meer kunnen we voor willem niet betekenen…8)

 157. ’s morgens QM, we jenzen al weer bijna door de week heen 😮 Het gaat toch verdeurie allemaal veel te hard >:(>:(>:(

  Ben het met je eens dat het te moeilijk geschreven is. Komt natuurlijk ook dat hij doorgeleerd historicus (volgens mij nog geen elite dat zijn mensen als Geert die al bijna 25 jaar in de politiek zitten) is. Voor die mensen is éénzijdige communicatie met het gepeupel lastig (zacht uitgedrukt).
  Een Ronald Plasterk en Maarten van R. kunnen het wel heel goed.

  Had dit uitgeprint en vanmorgen gelezen. Soms 2x …. Wist dat jij geen fan van Thomas bent maar
  Wil je ’t ff proberen te lezen? Het gaat om “ICH NICHT”…..Komt volgens mij de clou (vertaald/populaire versie):

  De kiezer is heilig verklaard. Maar we moeten zijn/haar klachten toch serieus nemen. Aan de andere kant zijn we verplicht bepaalde keuzes als verwerpelijk te betitelen. Leve de discussie!
  We zijn genoemde keuzes normaal gaan vinden, ….komt ie….. omdat te weinigen (tegen de stroom in) durven zeggen dat de keuzes verwerpelijk zijn.
  Door schijnbaar gebrek aan zelfreflectie noemen we de zaken niet bij de naam.

  Komt ie deel-laatst:
  Uit ANGST “het volk” voor het hoofd te stoten.

  “Ich nicht”

  ======

  Die ANGST is, als vele angsten, volslagen ONGEGROND. (deze zin is van mezelf)

 158. Q.M.

  Geef je weinig kans dat je wijsheid indruk maakt op de eigenzinnige leider van de LWL gezien de absurde antwoorden die hij geeft.

  Anderzijds wel vermakelijk dat een 21 jarige (Bas)elk partijstandpunt met de grond gelijk maakt,met een weloverwogen en goed onderbouwd antwoord.

  Kostelijk om het ratjetoe van Willen te lezen met een hoog herhaalmodus gehalte.

  Maak me wel zorgen om Dannenberg die in het klantenbestand van Willem is terecht gekomen.:o

 159. dick, wat een wilders- allure heeft willem toch…als je voor ‘de kleine man’ zegt te zijn moet je toch ook luisteren naar de ‘kleine man’…
  Ik vind dat hij zijn leus maar moet veranderen in ‘naar mij luisterd toch geen hond’…daar kan hij wat mee.

 160. Ja in een eerder warrig veraal gisteren verklaarde Willem dat die om 8 uur een afspraak met een ,,klant,, had nl Dannenberg.:o:o

 161. Klopt QM, hij is ook Geert-adept.

  En mijn vertaling van Thomas???

  De kiezer is heilig verklaard. Maar we moeten zijn/haar klachten toch serieus nemen. Aan de andere kant zijn we verplicht bepaalde keuzes als verwerpelijk te betitelen. Leve de discussie!
  We zijn genoemde keuzes normaal gaan vinden, ….komt ie….. omdat te weinigen (tegen de stroom in) durven zeggen dat de keuzes verwerpelijk zijn.
  Door schijnbaar gebrek aan zelfreflectie noemen we de zaken niet bij de naam.

  Komt ie deel-laatst:
  Uit ANGST “het volk” voor het hoofd te stoten.

  “Ich nicht”

  ======

  Die ANGST is, als vele angsten, volslagen ONGEGROND. (deze zin is van mezelf)

  Verdorie QM daar ben ik zo druk mee geweest 😛

 162. @ Zwolse/QM; Zou Willem aan het netwerken zijn? Berkum is altijd al een CDA-wijk. Ze hoopten daar zo op PVV/CDA/VVD. Zou hij denken, nu CDA landelijk gehalveerd is en hijzelf de PVV-tak voor Zwolle wil worden…..dat er zaken te doen zijn? Wellicht in de toekomst?

 163. O, nee, nou snap ik waarom ze bij het Brés- log zo raar doen over het nieuwsportal…ze kunnen het emotioneel niet aan dat de pvv niks word en samen met willem verword tot een armoedig splinterpartij’tje…willem spiegelt als het ware voor wat er van wilders worden zal…

  jahaa, de waarheid is hard:)

 164. QM, Hoe zou ’t eigenlijk met de coupe en de jeugdafdeling van held Hero zijn?

  Wat bedoelen ze bij Henk dan met

  het nieuwsportal

  Hoeveel zombies reageren daar trouwens nog? Toen jij er weg ging, of ben je alweer terug?

 165. @carola;Maar als er zoveel animo voor peutergym is moet het toch mogenlijk zijn het draaiende te houden, als 4?? per 6 lessen alles is wat ouders voor hun peuter over hebben is dat ook veelzeggend, logisch dat het dan spaak loopt, ouders mogen in dezes ook wel naar zichzelf wijzen.

 166. Opa Beelen speelde vrogger ook rechtsback :D:D:D

  Spreuk van de dag:
  “Met de ontharingscreme van je vrouw kleurt het zakie vanzelf…rood, wit, blauw”
  :D:D:D
  ——
  GEWELDIGE JOS-cartoon :D:D:D
  —–
  Sigmund: Kleren maken de vrouw[/url]:D:D:D
  —–

 167. Landsbelang. @ CDA-Zwolle.

  Lees net: VVD mikt nu op middenkabinet, PvdA [/b]en CDA [/b] niet
  ——-
  CDA wou toch eerst een congres over uberhaupt regeringsdeelname?

  Verhagen eerst: nog geen letter tekst uitgewisseld.
  Tig (ex)partijbonzen riepen maar wat in de media.
  Met JP was er geen regie, maar zou hier de anarchie ook zijn uitgebroken?

  Er zullen toch enkel zware machtswellustelingen willen regeren als je verdeurie gehalveerd bent?
  Zit NL bovendien te wachten op een hernieuwd PvdA-CDA kabinet?

  *** Kan CDA-Zwolle hier niet wat over zeggen op dit onvolprezen blog?
  Als ze wat kwijt willen weten ze het onvolprezen weblogZwolle ook te vinden!

  //////////

  Hele mooie plaat op 3fm: Wind of change!
  Scorpions!

 168. @ QM; wie is ze? Dree en Vree en reinout?

  nieuwsportal,ik bedoelde zwolle blog… waren ze niet echt blij mee

  Gluren ze hier mee :):):) Leuk, laf en angstig. Waarom posten ze niet dan?

  Niet blij? Kunnen we daar wat mee? iedereen is de ene keer wel eens wat minder blij als de andere keer.

  Ze weten toch wel dat ze welkom zijn 😮

  Bedoel uh…..IEDEREEN TELT MEE!

 169. BREAKING! Wilders laat Haagse kiezers in de steek
  PVV-leider stopt als raadslid in Den Haag … Wilders zegt overdaad aan politieke functies niet langer te kunnen combineren
  Geert Wilders heeft woensdag bekendgemaakt dat hij zijn lidmaatschap van de Haagse gemeenteraad neerlegt. Hij heeft zijn ontslag per 1 juli ingediend.

  Wilders stopt met het raadslidmaatschap omdat die werkzaamheden niet te combineren zijn met het leiden van de PVV-fractie in de Tweede Kamer, zo meldt Teletekst. Die is bij de verkiezingen van 9 juni uitgebreid naar 24 Kamerleden.

  Wilders is enigst lid van de PVV en bemoeit zich persoonlijk met alle kandidaatstellingen en sollicitaties voor zijn partij. Voor volgend jaar moet hij alweer op zoeken naar leden voor de Provinciale Staten en de Eerste Kamer.

 170. Weerswattanders:

  bron: Elsevier.nl:
  Verdedigers hebben een hogere opleiding dan aanvallers. Dit blijkt uit een onderzoek dat in opdracht van het weekblad Elsevier is uitgevoerd onder jeugdige voetballers van Feyenoord, Sparta, ADO, FC Dordrecht en Excelsior.

 171. @ Drrama, dat ze slimmer, creatiever, socialer en communicatief sterker waren wist ik. Maar als ik bij mezelf afga (ben dan natuurlijk ook LANG geen prof geweest) valt dat met die opleiding wel mee;)

  Mannen als Keye Molenaar (meerster in de rechten) http://nl.wikipedia.org/wiki/Keje_Molenaar

  Jan van Halst: zie het zo niet staan maar kan niet missen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_Van_Halst

  en Danny Blind….HAVO afgemaakt en debuut op NET 18 jarige leeftijd
  Was in die tijd al heel wat natuurlijk. Behoorlijk bijgestudeerd!
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Danny_Blind

  Tillen het gemiddelde wel omhoog 😀

  In ’t leven ben ik liever aanvallend maar in ’t veld is er geen mooiere positie 😉 Middenvelders? Twijfelkonten 😉

 172. Dick ik denk dat ons een verassing te wachten staat.

  Als mijn nachtmerrie van vannacht uitkomt zul je het zien.de puzzelstukjes vallen op hun plek.

  Met tromgeroffel en de fanfare voorop komt Maxime Verhagen verkleed als hofnar vergezeld van een versierde bananendoos het binnenhof betreden met in zijn ene hand een procolatierol in perkament,zijn andere hand getooid met een vuvuzela die gebruikt gaat worden als microfoon,en het volk gaat toespreken,dat het CDA na een gedegen onderzoek en zeer geheime gesprekken met de afdeling Zwolle (Dannenberg) heeft besloten hun geheime wapen in gaat zetten.

  De spanning is om te snijden en het volk staat te dringen,de versierde bananendoos wordt naar voren geschoven en hofnar Maxine Verhagen knipt de grote groene strik door en roept uitzinnig van geluk het volk toe en kondigt aan, hier komt de redder van Nederland,weer tromgeroffel en hoppa met een wat ongelukkig sprongetje springt uit de versierde banandoos ons aller onomstotelijke Willummmmmm.Het volk is uitzinnig en hele volksfeesten breken uit.Willem wordt bejubeld en wordt getooid in een hermelijnen jas in een draagstoel getoond aan het volk.

  Na dagenlang gefeest te hebben is het volk moe en gaat slapen,en ik schrik wakker ,gelukkig het was maar een droom.:D

Reageer