Gevaarlijk rijgedrag zonder rijbewijs

Zwolle – Op zondagavond 20 juni kreeg de politie een melding dat een automobilist op de Rijnlaan met hoge snelheid over het wandelpad zou rijden. Op de Waallaan kregen politiemedewerkers de bestuurder in het oog, die er met hoge snelheid vandoor ging en het stopteken negeerde.

 politie_logo_4.jpg

Op de Amer kon de 21-jarige Zwollenaar tot stilstand worden gebracht. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Doet me denken aan de figuur die ik laatst bij Wegmisbruikers zag. Politiewagen was wat onhandig aan het keren en bijdehand figuur spuugt naar de politiewagen, omdat ie niet door kon rijden.

  Politieagent doet raampje open en zegt niet gediend te zijn van dat gedrag. Krijgt grote bek. Ok…uitstappen…laat het rijbewijs maar eens zien! Blijkt die pipo niet eens een rijbewijs te hebben!!!! (Ook niet thuis laten liggen of zo.)
  Zo iemand moeten ze toch gewoon direct meenemen?!?

 2. Plantje hoe dom kun je dan zijn toch?

  Juist per direct meenemen en zo iemand zal niet meer in aanmerking mogen komen voor een rijbewijs de komende 10 jaar, als je het mij vraagt.

 3. ooggetuige: hij ging zelfs met tegenzin in de politiewagen. Een agent moest hem met zijn onderarm tegen zijn hals aan gedrukt in bedwang houden op de achterbank tijdens het wegrijden.

 4. Voor de zoveelste keer hoorde we weer eens politie.
  Tot mn zoontje van 5 ons riep dat ze hier in de straat stonden.
  Gelukkig was hij net een 15minuten binnen.
  Vlak daarvoor fietste hij nog vrolijk rond op het pleintje waar de man is staande gehouden.
  Moet er niet aan denken dat er wat was gebeurt.
  Zoiezo gelukkig dat er op dat moment niemand meer liep/speelde of wat dan ook.

Reageer