Huttendorp Stadshagen terug naar de Middeleeuwen

Zwolle – Huttendorp komt er weer aan! Van maandag 16 tot en met donderdag 19 augustus wordt er weer druk getimmerd, gespeeld en gesjouwd. Het thema is in Stadshagen dit jaar "Middeleeuwen". Natuurlijk zijn er naast het bouwen van hutten ook weer de jaarlijkse talentenjacht, creatieve activiteiten, diverse sportactiviteiten en de lunch. En ook het gigantische eindfeest op de laatste dag van Huttendorp – donderdag 19 augustus – zal niet ontbreken.

De prijs voor een los kaartje bedraagt €3,00 per dag(deel) en die van een weekkaart €10,- Wil je zeker weten dat je mee kunt doen aan Huttendorp? Wees er dan snel bij! De voorverkoop van de weekkaarten is op zaterdag 14 augustus van 13.00 tot 19.00 uur en zondag 15 augustus van 11.00 tot 19.00 uur op het veld aan Mannagras.

Om alles in goede banen te leiden zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om in de week van 16 t/m 20 augustus te helpen? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar peter@huttendorpstadshagen.nl of te bellen met Peter Maat 06-53908944 Voor alle informatie en tijden kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.huttendorpstadshagen.nl  

Artikel delen:

Reageer