Oranjes laatste groepswedstrijd te zien in Supporterscafé

Zwolle – Aanstaande donderdag 24 juni speelt Oranje haar laatste groepswedstrijd tegen Kameroen. Zal de Nederlandse leeuw nu wel flink van zich afbijten? Het Jupiler Supporterscafé is tijdens deze wedstrijd geopend voor oranje supporters.

Vanaf 19:00 uur zullen de deuren geopend zijn en kan er naar de wedstrijd gekeken worden op een groot scherm d.m.v. een beamer. Daarnaast zijn er twee 42” LCD schermen die uiteraard ook afgestemd staan op Nederland-Kameroen.

Onder het genot van een biertje, een plakje kaas en worst kan men Oranje aanmoedigen. Bovendien zal er bij elk 2e doelpunt van Oranje een gratis biertje door de Supportersclub worden getapt.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Tip voor de organisatoren: vermeld ook waar het is (adres of andere aanduiding). Er zijn immers veel supporters van veel clubs en veel cafés!

  2. @ Henry D. Jupiler….we gaan waarschijnlijk vrijdagmiddag stappen. Beginnen bij de Keizer. Op weg naar huis net, kon ik het toch niet laten daar naar de bekende weg te vragen…”Jullie hebben geen alternatief voor hetzelfde geld voor Jupiler he”? Nee, nou ja bij zoiets (stappen) gelden de meeste stemmen. Laten we daar maar mooi beginnen. Vind dat terras van 4 jaargetijden toffer. En ze zaten net nog op ’t terras bij dat Tappaz-ding….onder dekens allemaal. Ja mensen, kerels ook 😮

Reageer