Drie spelers verlengen contract bij Landstede Volleybal

Zwolle – Landstede Volleybal heeft in de afgelopen weken de gesprekken afgerond met een aantal spelers voor het nieuwe seizoen. René van der Mark, Jelle Hilarius en Niels van Beek hebben allen hun contract verlengd en zullen dus vanaf september spelen in het nieuwe Landstede Sportcentrum.

img_8935a.jpg

Hiermee krijgt het team van coach Arno van Solkema al aardig vorm, want Joost Kooistra en Thijs Bouwman hebben beiden een doorlopend contract. Landstede Volleybal hoopt op korte termijn de selectie volledig rond te krijgen, want het is momenteel in vergaande onderhandeling met enkele andere spelers. De 12e plek van de selectie zal worden ingevuld door een talent van de vereniging Landstede Volleybal/VCZ of het Centre for Sports & Education.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik vraag me altijd waar zo’n onderwijsinstelling het geld vandaan haalt om twee eredivisie-clubs (volleybal en basketbal) aan zich te binden. Moet dat geld niet besteed worden aan het onderwijs?

    Je leest al zoveel slechte (nieuws-)berichten over het MBO…

  2. Ze zullen er vast een constructie voor hebben, Vincent, maar ik ben het met je eens dat het een belachelijke situatie is. Door een onzinnige bestuurlijke fusie heb ik er tegenwoordig ook mee te maken, maar wij moeten doodleuk bezuinigen (net als alle andere VO-scholen die tegenwoordig onder Landstede vallen) terwijl er ook geld aan dit soort dingen besteed wordt.

Reageer