Reacties 88
 1. @Carola, idd iets met touw zou goed kunnen. 🙂
  @RodeParaplu, fiets eens buiten de stadsgrachten.
  @Janneke, helaas geen woning aan de buitenkant.
  @Ren, de Peperbus is ook niet goed.
  @Jora, ook de Sassenpoorterbrug klopt helaas niet.

 2. Tim, je moet er even een huisnummer bijzetten en eventuele bijzondere kenmerken (aan de schuur, op de stoep) anders is Thorbeckegracht wel heel algemeen.

  Heb je het echt daar gezien? scheelt straks weer fietsen 🙁

 3. Uh Marleen, de frustratie die ik toen mondeling met je deelde geldt eens te meer, dus zet um maar op st.Juttemus. Er komt toevalligerwijs net een Zwollenaar (tegenwoordig wannabee Zwollenaar) binnen, die weldegelijk van de observatie is!!! Ook
  hij kan er nixxx mee. Jan v.V. doet overigens wel weer de groet'n aan Harry t.K.

 4. Dick spreekt met twee tongen. Eerst vol ongeloof z-a-t-e-r-d-a-g intypen en daarna Tim beschuldigen van ongeduld. Natuurlijk zijn we allemaal ongeduldig. Een raadspelletje maakt ons nieuwsgierig en als we weten wanneer er een hint komt…
  Misschien vanavond als we richting de stad gaan om het voetbal te kijken nog maar eens een stukje extra rondfietsen.

 5. Ik ben misschien wat laat maar het betreffende fot is genomen aan de Elsbeek in de Aa-landen. Deze plaquette zit in de zijgevel van nummer 34. Dit blok steekt wat naar voren en is vanaf de tuin van nummer 32 goed te zien.

 6. @ Eva, dat is niet toevallig. Als ik de plaquette in m'n eigen huis niet zou herkennen………….. Hoewel, deze is alleen vanuit de tuin van de buren goed zichtbaar vandaar dat ik de eerste foto absoluut niet herkende. Ik denk dat admin nu aan het kijken is op streetview; daar is deze plaquette ook zichtbaar.

 7. Tja op de Streetview zie ik inderdaad op de zijgevel iets wat er wel wat op lijkt…
  Ank 'klikt' wel vaak in de Aalanden of niet?
  Ik vraag me af hoe een mens uit Zwolle-Zuid zo ooit miljonair moet worden…
  Ank kom je ook 's naar Zuid???

 8. @ Carola: deze plaquette zit er vanaf de bouw in. Ik ben niet de eerste bewoner dus helemaal zeker weet ik het niet. Waarschijnlijk heeft het te maken met het bouwbedrijf dat de huizen in 1976 heeft gebouwd. Dat was Van Egteren uit Hasselt vandaar dat dit ook wel Vaneg woningen genoemd worden.

 9. Afaik zit er naast de al genoemde steen in de Elsbeek er ook eentje vlakbij, en wel op de Regelaan Nr 10. Met Streetview is het moeilijk te zien, maar als kind kwam ik er elke dag langs 😉

  http://bit.ly/a4QWJr

  Ben echter bang dat die steen door de hele Aalanden veel voorkomt, zeker in de beken.

 10. 😀 GEFELICITEERD ROLAND!!
  @Admin; Ik vind het zo zielig voor Marco, want hij had het eigenlijk 'ook' goed! Als ik het me goed herinner, komt het wel eens vaker voor dat een hotspot op meerdere plaatsen gekiekt zou kunnen zijn. Is het niet een idee om hier vanaf te stappen? Alleen unieke hotspots???

Reageer