Een droom komt uit!

Zwolle – Dinsdag 22 juni ging Ellen haar droom in vervulling. Ellen heeft tijdens een thema-avond in het Onthaastcafé voor mensen met een verstandelijke beperking haar droom op papier gezet. Ellen wilde zo graag eens in een bruidsjapon verschijnen en dat aan andere mensen laten zien.

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_3.jpg

Vandaag dinsdag 22 juni was het zover, om half twaalf werd ze door een mooie auto opgehaald, om dan naar de bruidswinkel Dynasty te gaan die belangeloos een bruidsjurk tijdelijk ter beschikking stelde. Daarna naar Locatie Oostergo om opgemaakt te worden en samen met haar ouders en vrijwilliger van het Onthaastcafé maakten zij een boottocht door de gracht met een sloep van Henny en Rob de Groot. Na dat tochtje koffie en gebak in Locatie Oostergo waar vrijwilligers van het Onthaastcafé de stralende bruid opwachtten om af te sluiten met koffie en gebak.

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_2.jpg

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_1.jpg

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_6.jpg

Meer foto’s bij ‘lees verder’…

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_4.jpg

22-06-2010_ellens_wens_komt_uit_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 16
 1. In één word geweldig. Dat zoveel mensen zich inzetten om voor haar een droom werkelijkheid te laten worden. Wat kan de wereld toch mooi zijn. 🙂

 2. Eens met elke letter Ingrid. Gelukkig zijn er nog veel mensen die belangenloos wat over hebben voor een ander! En wat is het resultaat blijvend mooi voor Ellen!

 3. Ellen is onze dochter het was een prachtige dag voor haar in één wo ord geweldig Yvonne en haar team vrijwilligers van het onthaast café Oostergo BEDANKT namens Ellen:)

 4. Heb gisteren vanaf een balkon alles kunnen aanschouwen en heb de fotosessie in de mooie tuin vol met bloemen kunnen volgen.

  Zelfs het soepele instappen in de sloep van fotograaf H.ten Klooster was een plaatje:D.

  Wens Ellen veel geluk toe,ze was een prachtig bruidje.

 5. GEWELDIG! Wat straalt Ellen! Een echte bruid. En, zoals Yvonne zo treffend kan zeggen: “het leven is te mooi om alleen met een man door te brengen….”. Yvonne: Je bent een kanjer! Martini: Goed gedaan!

 6. He Ellen,

  Prachtige foto’s. Je was een prachtig bruidje. Alle vrijwilligers bedankt voor alle inzet voor Ellen!

  Groetjes Big brother

 7. Wat fantastisch dat jou droomwens is uitgekomen.
  Geweldig mooie foto’s, wij hebben er erg van genoten.

  José en Theo

 8. ellen je was een prachtige bruid ik hoop dat je er van genoten hebt en je had het ook nog getroffen met het weer je was een toppie tot maandag in oostergo

Reageer