Zwolle heeft er een school bij

Zwolle – Achter de draaitafels in plaats van in de schoolbanken. Wie altijd al heeft gedroomd om het middelpunt van feestvreugde te zijn, kan sinds kort zijn draaikunsten bijschaven op de DJ School Zwolle. Hier leert de liefhebbende plaatsjesdraaier professioneel te mixen. Onder de ervaren auspiciën van DJ’s Joshua Kayn en Roy el Kei komen ook apparatuurkennis en gehoorbescherming aan de orde. Via de DJ School Zwolle zet je de eerste stappen richting een misschien wel glansrijke carrière als gerespecteerd deejay.

Deejayen is een vak , net zoals menig ander beroep dat is. Misschien nog wel ingewikkelder dan pianospelen of gitaartokkelen, gezien de huidige techniek en voorradige knopjes op het mengpaneel. Vraag het maar aan Leroy Konjanan (Roy el Kei) en Jos Baarslag (Joshua Kayn). Beiden zijn al sinds hun tienerjaren verknocht aan de draaitafel en leren nog dagelijks bij.

Vanuit de DJ School en in samenwerking met W&B Showproducties brengen zij hun expertise graag over aan Zwols talent, dat leergierig en ambitieus is. Plaatjesdraaien is één, maar een soepele, opbouwende set in elkaar mixen is heel wat anders. ‘Of je nou beginnend of gevorderd DJ bent, en of je nou house of urban draait, wij bieden privélessen in een echte studio met professionele apparatuur’, vertelt Konjanan. Samen met Baarslag organiseert hij eens per twee maanden het succesvolle technoconcept Deep in de het Zwolse poppodium Hedon. Aangezien er in noord- en oost Nederland geen enkele gerenommeerde DJ-opleiding zetelt, zagen zijn een unieke kans schoon.

De pas 11-jarige DJ Je!!o (Jelle Scholte) werd aan de hand van vader Sjoerd Scholte als eerste verwelkomd op de Zwolse DJ School. ‘Hij wilde al op zijn zesde DJ worden. We dachten dat het vanzelf over zou waaien, maar hij bleef enthousiast.’ Dus betaalde zijn vader de eerste lessen. ‘Wat me gelijk opviel was de voorlichting over mogelijke gehoorbeschadiging. Jelle werd meteen aangeraden goede oordoppen te kopen.’

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom aan de Zwolse DJ School.  Voor beginners verschaft de DJ School Zwolle een speciaal aanbod. Voor de eerste les betaal je slechts 25 euro. Voor meer info: http://www.djschoolzwolle.nl/ of info@djschoolzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Eens, misschien heeft het ook iets met “gunnen” te maken. Zou jij nooit de naam van een zaak noemen?

    Interessant trouwens die djschool. Vond Dick-junior ook 😀

Reageer