Grote namen voor jury Nederpopprijs

Zwolle – De juryleden voor de finale van de Nederpopprijs 2010 zijn bekend. Ben Cramer, Fer Abrahams en René Dekker zullen de vijf finalisten op 3 juli aanstaande gaan beoordelen op de kwaliteiten die zij op het hoofdpodium van Festival Van Eigen Bodem gaan laten zien. Dit jaar voor het eerst zullen de vijf finalisten strijden op het hoofdpodium van het gelijknamige festival.

VEB.jpg

Ben Cramer, bekend van de hits als ‘de Clown’, ‘ZaiZaiZaiZai’ en vele musicals waaronder ‘Evita’ en ‘Chicago’, Fer Abrahams, een gevestigde naam op Nederlands muziekgebied van o.a. ‘Muziekkrant OOR’, Grote Prijs van Nederland en de NCRV, en René Dekker, eigenaar van ABC Entertainment zullen al hun vakkennis gebruiken om de vijf finalisten professioneel te beoordelen.

Op zaterdag 3 juli aanstaande beginnen de vijf finalisten (Liedje van de Wind, Vera de Bree en band, Reinard, Ruis en Vlucht13) om drie uur ’s middags aan hun strijd. De prijsuitreiking zal plaats vinden rond zes uur.

’s Avonds zal het programma verder gaan met onder andere Ben Cramer, Def P, de Opposites, de Kast en Van Dik Hout. Het festival duurt tot 01:00 uur. De toegang is gratis.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het beloofd dan een zeer gezellig druk weekend te worden vanaf vrijdagavond…..maar als ’t ff kan wil ik dit toch niet missen:

    ??s Avonds zal het programma verder gaan met afsluitend Van Dik Hout :D:D:D Het festival duurt tot 01:00 uur. De toegang is gratis.

    Op het Rode Torenplein toch, waar een uitstekend plekkie voor zoiets is geboetseerd…

    Dit is overigens ook ……RAAK!!!!

Reageer