Henk Klompenmaker & friends op festival Zwart

Zwolle – Op zondagmiddag 13.00 uur geeft Henk Klompenmaker & Friends een brunch-concert op festival Zwart, Grote kerkplein. Op het repertoire staan de nodige evergreens en easy-listening music; precies wat je op zondagmiddag kan verwachten en het liefst zou willen; onderuitgezakt met een drankje en een hapje..

Het bijzondere terras van festival ZwArt maakt dat allemaal mogelijk; Liza van de Sfeerkar zorgt voor die hapjes en drankjes. Kortom, een perfecte manier om de zondag te beginnen; en daarna is er nog volop de gelegenheid om verschillende kunstroutes en voorstellingen te bezoeken alvorens het eindconcert van Bertolf te volgen. De zon schijnt; de zon blijft schijnen.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Nou, het zou ook wel eens tijd worden dat het repertoir onder handen wordt genomen. Al sinds jaar en dag komen klompenmaker en friends met dezelfde zenuwslopende krakers op de proppen.
  grijsgedraaide evergreens van bv greedence etc etc, ik heb mensen met tientallen tegelijk de zaal uitzien lopen.
  Ik moet zeggen, ik ben heel benieuwd. teven ook zeer nieuwsgierig of het flamboyante imago van klompenmaker zelf nog gemetamorfeerd is.

 2. Henk en friends hebben een vaste aanhang voor hun muziek,laat nou eens iedereen in zijn waarde.Elke dag Harm Wolters ???prima hoor .Lekkere rustige luistermuziek op de zondag is toch prima.Henk ga lekker door met je friends

 3. Volgens mij is Henk&Fr. tegenwoordig muzikaal aan het “croonen” (songs van Crosby, Sinatra etc. ) en zal er ongetwijfeld ook wel een nederlandse evergreen tussendoor doen.

 4. Hmmmm Drama, het zonnetje staat er zo goed als zeker op….
  Schitterende locatie.
  Henk is een aardige vent

  Misschien maar eens kijken…wel vroeg.

  zondagmiddag 13.00 uur geeft Henk Klompenmaker & Friends een brunch-concert op festival Zwart, Grote kerkplein. Op het repertoire staan de nodige evergreens en easy-listening music; precies wat je op zondagmiddag kan verwachten en het liefst zou willen; onderuitgezakt met een drankje en een hapje..

 5. ik ben het helemaal eens met verdieping1. T wordt tijd dat ze ermee kappen. Wat een ellende om aan te horen, niet te geleuve,
  Dick is nog steeds paraat op dit forum!

Reageer