Algemeen Log 130

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 131 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

 

.

Artikel delen:
Reacties 245
 1. @ Questionmaster, je schrijft op het vorige log
  als 4?? per 6 lessen alles is wat ouders voor hun peuter over hebben is dat ook veelzeggend, logisch dat het dan spaak loopt, ouders mogen in dezes ook wel naar zichzelf
  wijzen.

  -> Nu verdraai je de boel. Ik zei juist dat ik dat ook (te) weinig vind. Ik heb er wel meer voor over, maar er wordt niet meer gevraagd!

 2. Windesheim betreurt berichtgeving

  Studenten en personeel van Hogeschool Windesheim in Zwolle hebben een mail gekregen van de top van de onderwijsinstelling waarin de berichtgeving bij RTV Oost over de fraudezaak wordt betreurd.

  Een woordvoerder van het college van Bestuur van Windesheim heeft ook haar ongenoegen uitgesproken bij de hoofdredactie van de regionale zender. Volgens Windesheim schaden de publicaties het imago van de hogeschool. RTV Oost onthulde maandag dat een ex-directeur 800.000 aan onderwijsgelden heeft verduisterd en het geld voor privedoeleinden heeft ingezet. De FIOD startte een onderzoek nadat de ex-vrouw van de oud-directeur de zaak aan het rollen bracht.
  Bron RTV Oost.

 3. Vertragingen na incident met wissel.

  Het treinverkeer rond Amersfoort komt langzaam op gang. Ten noordoosten van het station zijn twee treinen op hetzelfde spoor beland. Dat heeft waarschijnlijk te maken met een kapotte wissel. De Inspectie Verkeer en Waterstaat en de politie zijn bezig met onderzoek. In de stilstaande treinen, een van de NS en een van Connexxion, hebben passagiers meer dan twee uur vastgezeten.

  Reizigers tussen Utrecht Centraal en Apeldoorn of Zwolle moeten rekening houden met vertraging. De NS verwacht dat de sporen rond 10:00 uur weer vrij zijn. Klik hier om de actuele situatie te bekijken.

 4. @ Admin; Schaden en betreuren: logisch!…maar welke zinsnedes/woorden/woord zijn gelogen dan?

  ——————————

  Voornamelijke de slechte naam voor school en leerlingen lijkt mij.

 5. Bericht door Zwolse, op 23 juni 2010 om 11:11
  Dick ik denk dat ons een verassing te wachten staat.

  Als mijn nachtmerrie van vannacht uitkomt zul je het zien.de puzzelstukjes vallen op hun plek.

  Met tromgeroffel en de fanfare voorop komt Maxime Verhagen verkleed als hofnar vergezeld van een versierde bananendoos het binnenhof betreden met in zijn ene hand een procolatierol in perkament,zijn andere hand getooid met een vuvuzela die gebruikt gaat worden als microfoon,en het volk gaat toespreken,dat het CDA na een gedegen onderzoek en zeer geheime gesprekken met de afdeling Zwolle (Dannenberg) heeft besloten hun geheime wapen in gaat zetten.

  De spanning is om te snijden en het volk staat te dringen,de versierde bananendoos wordt naar voren geschoven en hofnar Maxine Verhagen knipt de grote groene strik door en roept uitzinnig van geluk het volk toe en kondigt aan, hier komt de redder van Nederland,weer tromgeroffel en hoppa met een wat ongelukkig sprongetje springt uit de versierde banandoos ons aller onomstotelijke Willummmmmm.Het volk is uitzinnig en hele volksfeesten breken uit.Willem wordt bejubeld en wordt getooid in een hermelijnen jas in een draagstoel getoond aan het volk.

  Na dagenlang gefeest te hebben is het volk moe en gaat slapen,en ik schrik wakker ,gelukkig het was maar een droom.

 6. @Dick… Eva heeft me over het log verteld en ook over jou. Alleen maar goede dingen natuurlijk. 😀

  ——————————————-

  Vast niet 😉

 7. We moesten er maar eens achter zien te komen of Eva altijd eerlijk is 😉

  Red je ’t een beetje in Westenholte Paco, tussen al die bijzondere portretten?

 8. @Dick Haha! Eva is altijd eerlijk. 😉
  Ik woon niet in Westenholte, maar in Dieze West. Ik was wel zaterdag op het feestje bij Eva.

 9. Goeie zaak, de 1e voorwaarde waar een partner aan moet voldoen. 😮 vergeten eerlijk te zijn….

  Ah….feestjes: altijd goed en bij Eva lijkt met SUPERRR.

 10. @carola, ik bedoelde eigenlijk, als je ??4 per 6 weken betaald is het toch niet vreemd dat de boel op de fles gaat… dus er werd te weinig gevraagd en te weinig betaald, tja…
  gewoon opnieuw beginnen, het is idd stom dat dat niet proffesioneel is aangepakt…jammer!!!

 11. carola, dan over traktaties op school; altijd snoep en zakjes chips…is dat het enigste waar ouders op kunnen komen? De desinteresse stráált er vanaf…en er is er niet ééntje bij die denkt; ‘ach ze zijn maar eens in het jaar jarig…laat ik er eens iets leuks van maken’…

  Met de kinderen rond de tafel is het in pakweg een half uurtje gepiept, iets leuks inpakken…maar nee.

  Bij velen bij ons in de buurt is het waarschijnlijk ook vrekkigheid… echt jammer.

 12. Welkom Paco = maat van Eva:D;D

  Pff mensen wat een weertje he? Eva had je niet eerder een baan kunnen krijgen 😛

  Zonder gekheid, hoe bevalt het?

  Dick, deutsland heute abend zuruck nach die heimat?

 13. Deutschland gaat’t zwaar krijgen. Die Einheimischer van zuidafrika supporten nu het enige andere afrikaanse land dat nog over is: Ghana. Und Deutschland spielt gegen…. Ghana!

 14. Gevonden lichaamsdelen van gister?

  Lichaamsdelen gevonden in water bij Steenwijk
  In de media is gisteren en vandaag veel aandacht besteed aan de vondst, gisteren, van menselijke resten in het gebied van Reest en Wieden. Vanuit die veelheid aan berichten een artikel van de site van de Volkskrant.

  23 juni 2010

  Lichaamsdelen gevonden in water bij Steenwijk
  In de Steenwijker Aa bij Eesveen (Overijssel) zijn lichaamsdelen in het water gevonden. Dat meldde de politie dinsdag.

  Een medewerker van waterschap Reest en Wieden vond rond half elf een zak met daarin de lichaamsdelen. De politie weet nog niet of het gaat om delen van een man of van een vrouw. Over hoeveel en wat voor lichaamsdelen er zijn gevonden, doet ze nog geen mededelingen.

  De politie heeft dinsdagmiddag met een boot en een helikopter de omgeving afgespeurd op zoek naar sporen en meer resten. Dat onderzoek heeft volgens een woordvoerder niks opgeleverd. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt hoe lang de lichaamsdelen in het water hebben gelegen. Ook maakt het instituut een DNA-profiel van de vondsten om te kijken of dat een match oplevert met een vermist persoon.

  Alle opties open
  Volgens de woordvoerder van de politie staan alle opties nog open. ??Het is niet zo dat wij al in de richting van een bepaalde zaak denken. We hopen dat het forensisch onderzoek ons antwoorden verschaft op de vele vragen die er inmiddels zijn??, aldus de woordvoerder. Een gebied van zo’n 15 meter lang vlakbij de Steenwijker Aa was dinsdagavond met een lint afgezet. Een bordje van de politie vermeldt dat niemand het gebied mag betreden. De politie is zelf niet meer aanwezig. Buurtbewoners hebben wel politieauto’s gezien, maar zeggen verder van niks te weten. (Bropn: Site De Volkskrant)

 15. @ Natascha, dan zou niet alleen mijn avond niet meer stuk kunnen….maar mijn hele WK was dan al geslaagd. “Wo ist herr Klooooose, wo ist herr Kloooooose?”….

  Duitsland:
  Manuel Neuer, Philipp Lahm, Per Mertesacker, Arne Friedrich, Holger Badstuber, Sami Khedira, Thomas M?ller, Bastian Schweinsteiger, Mesut ?zil, Lukas Podolski en Cacau.

  “Wir zieh’n “kaiser Löw” die lederhose aus” :D:D:D

  Maar ik vrees ’t ergste: groeien in ’t tournooi.

  ======

  AZ verhuurt Waterman aan Graafschap

  Opdam naar Volendam

  Goed stuk van Harry Bouwhuis achterop de Swollenaer over Dominggus!

 16. Herr Dick, Herr Klose arbeitet nicht mehr in Sud Afrika;D:D er geht zuruck nach die Heimat:D;D

  Dick dat zou toch GE-NI-AAL zijn?! Echt ik krijg er nu al spontaan lachbuien van. En die Engelsen, die zijn er ook nog niet.

  @Tim, heel de wereld is vanavod voor Ghana;D Trouwens, hoe is het afgelopen zaterdag gegaan op het werk tijdens de voetbal?

 17. Grappig Tim!

  Hoe doe ik mee?
  Je kan je inschrijven tot 9 juli. Vervolgens selecteert de programmeur van Hedon 10 finalisten. Op deze finalisten kan er dan tot 23 juli 12.00 u ’s middags gestemd worden.

  Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen aan deze contest:
  1 – Je doet mee aan deze contest door je beste track up te loaden
  2 – Je profiel moet dus volledig zijn plus minimaal één mp3; (Heb je geen profiel? Ga naar ‘Registreren’)
  3 – Klik onderaan deze pagina op de link ‘Join Competition’;
  4 – Vink je beste track aan. Deze wordt dan automatisch meegenomen in de selectie

 18. Ajuuuuu ajuuuuuu Doeeeeiiiiiiii Miroslav Klose

  Nee, 2x gelijk. Maar Solvenië moet kunnen lijkt me. Anders verdienen ze het ook niet. Hoop eigenlijk wel een beetje dat die Engelsen het redden….puur voor
  Gerrald & Lampard & Terry voor die keeper is het ook wel gaaf als ie ’t weer goed doet. Na die pot tegen Algerije…hij heeft de NUL nog 😉

 19. @ Admin of Rana; kan deze tekening ook op het onvolprezen weblogZwolle worden gepresenteerd?

  Rana Berends: nu eerst tekening inlijsten die vanmiddag onthuld wordt bij het aanbieden van de GL duurzaamheidsvisie@ErikDannenberg

 20. Zomer in de Kop…het activiteitenkrantje voor NW-Overijssel:

  22e Dicky Woodstock Popfestival 5- 7 aug met slaapmogelijkheid!
  Mannenkoor Karrenspoor treedt weer op!!! :D:D:D

  Voor QM komen Jacques Herb en Ria Valk :D:D:D

  Ook SMOKEY, stone temple pilots tribute, Metallica played by traffic danger: wat voor de Plantman?

  ====

  NU THE POLICE met every little thing she does is magic op 3fm:D:D:D

 21. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst heten welkom en feliciteren :

  Maarten met z’n 1e Gouden Plak,

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 19: Dick

  :D:D:D

 22. @Tim, heel de wereld is vanavod voor Ghanasmilies/grin.gif Trouwens, hoe is het afgelopen zaterdag gegaan op het werk tijdens de voetbal?

  1e helft draadloze radio, 2e helft televisie geregeld 😛

 23. Hoestie? Kom net uit Blokzijl na een pitstopje bij ’t strandhuis (nog behoorlijk vol, net als the playa) thuis. Voor ’t eten……natuurlijk nog ff de

  BeeldBuisBode 😀

  De zender Het Gesprek
  – The late show met David Letterman. Te gast: Larry Miller en Fred Eaglesmith (22:45)

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Waarom is deze formatie zo moeilijk?
  – 1V United: Het verhaal van Wisaal
  – 1V United: Trainen met Foppe de Haan

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Kabinetsformatie verloopt moeizaam
  – Robbert & Rudolf Das: 81-jarige futurologen en pioniers
  Nova (N2, 22:15)
  – Job Cohens ‘regenboogcoalitie’ alweer van de baan
  – Wie wordt de nieuwe burgemeester van Amsterdam?
  – Dierziektes bedreigen mensheid

  REPO: Ghetto champs (N3, 19:00)
  Verslag vanuit de sloppenwijken in Zuid-Afrika. Centraal staan Mildred en Meral die opgroeiden in een getto. Ze gaan er met een camera op uit en kijken met de ogen van de bewoners naar het WK. Meer Zuid-Afrika vanavond in Een kleurrijke worsteling (N2, 23:50), een kijkje achter de schermen bij het ANC

  SPORT: Ghana – Duitsland (N1, 20:20)
  Het is erop of eronder vandaag voor Duitsland. Bij winst op Ghana zijn onze dit toernooi zo sympathiek spelende oosterburen door, met een gelijkspel zijn ze afhankelijk van de andere wedstrijd uit deze poule, Australië – Servië (N3, 20:30). Saillant detail: door een rotschop van Ghanees Kevin-Prince Boateng (broer van de Duitse international Jér?me) bleef sterspeler Ballack geblesseerd in Duitsland achter

  FILM: Bloedbroeders (N3, 22:40)
  Door Arno Dierickx (Vuurzee) gemaakte telethriller, gebaseerd op de Baarnse moordzaak uit begin jaren 60. Drie scholieren laten op de zolder van enorme villa een goede vriend, tevens kleine crimineel, onderduiken. Dat begint allemaal heel gezellig, maar loopt volledig uit de hand

  VI Oranje (RTL7, 17:50)
  – Jan Joost van Gangelen, presentator
  – Emile Roemer, politicus
  WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst

  WK Voetbal: Ghana – Duitsland (N1, 20:00)
  Met om 20:20 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule D
  WK Voetbal: Australië – Servië
  (N3, 20:20)
  Rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule D

  VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Jan Joost van Gangelen, presentator
  – Emile Roemer, politicus
  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  – Jan van Halst, oud-voetballer
  – Dick Advocaat, trainer
  – Boudewijn Zenden, voetballer

  Wimbledon 2010 (morgen, Net5, 13:00)
  Met rechtstreekse verslagen vanaf Wimbledon
  WK Voetbal: Slowakije – Italië (morgen, N1, 15:30)
  Met om 15:50 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule F

  WK Voetbal: Paraguay – Nieuw-Zeeland (morgen, N2, 15:50)
  Rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule F

  ====================

  BeeldBuisBodeBeschouwing 😀

  Kijkcijfer
  Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) verbaasde zich over de keuzes van de NOS. ??Ik ken geen enkele andere publieke omroep die alle 64 wedstrijden integraal en rechtstreeks uitzendt. Omdat de beslissing in elke groep valt tijdens twee tegelijkertijd gespeelde matches, heeft de NOS daar zelfs twee netten voor nodig. Maar zodra er werd gescoord bij Zuid-Korea-Nigeria (dinsdag, Nederland 3, 20:20, 347.000 kijkers), onderbrak de NOS het verslag van Argentinië-Griekenland (dinsdag, Nederland 1, 20:00, 2.413.000 kijkers) om dat doelpunt ook te laten zien. Een permanente schakeling tussen beide evenementen was natuurlijk ook mogelijk geweest.??????Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) leerde niets nieuws bij RTL Extra: de moeder van Joran spreekt (dinsdag, RTL 4, 20:30, 1.481.000 kijkers). ??Vooral na de exclusieve Telegraafpublicatie was dit gesprek weinig opzienbarend meer. Dat haar zoon volgens haar ziek in zijn hoofd is, wisten we al. Het verhaal over zijn jeugd, met ??exclusieve?? foto??s uit het familiealbum, was weinig uitgediept.??

 24. Bericht door Dipsy, op 23 juni 2010 om 14:49
  Iemand een idee wrom deswollenaer.nl al een paar dagen offline is?

  Dipsy, even zoeken en: rechts bij laatste reacties staat dat er technische problemen met de websites zijn.

 25. mijn zwager werkt er en vertelde me vorige maand, dat nadat het bedrijf is overgenomen ze de afdeling ict niet meer nodgi vonden en alle kundige mensen hebben ontslagen. ook hebben er toen veel andere mensen ontslag genomen. nu hebben ze daar iemand anders die de ict doet maar die is heel dom maar ziet dat niet van zichzelf in en nu hebben de webservers een virus omdat hij windows gebrukt en geen updates doet HA HA HA
  gelukkig hebben we weblog zwolle. echte journalistiek in plaats van redactionele prietpraat! 😀 😀

 26. wat een gezeur of andere landen wel of niet doorgaan,als we zelf doorgaan zien we de rest wel,Engeland is er al en moet misschien tegen Duitsland,prima toch voor het toernooi,wat toch al niet uitblinkt in goede wedstrijden.Al dat leedvermaak,wie het laatst lacht …. ik hoop dat ik dit op 12-07 weer kan zeggen.Een Oranje Kater zie je niet veel ik heb het er graag voor over

 27. Hahaha wat maken jullie je druk om dat voetbal. Ok als Oranje het WK gaat winnen kleur ik mijn streepje oranje.
  Ik heb vandaag heerlijk genoten in en buiten de Zwaluwhoeve, raar was het om met je armen in een bad te gaan en dan ziet dat kleine visjes je schilvers op eten. Heerlijke massage gehad en natuurlijk van de baden genoten. Ook buiten was het het heerlijk, ik ben weer als nieuw :D:D:D
  @Eva dit raad ik je aan als je je eerste vrije dag heb.

 28. Pardon? Kleur je je streepje oranje? Proest! Hoezo intiem detail !!!!
  Zwaluwhoeve… klinkt erg goed!
  Wat goed dat je je zo laat verwennen! Waar had je de kids geparkeerd?

 29. Wichert ik hoop op een stunt van jewelste straks. Gun onze oosterburen weinig tot nixxx met internationaal voetbal. In het dagelijks leven daarentegen, gun ik ze evenveel als een ander.

  Wees er van verzekerd dat die gezonde voetbalafkeer wederzijds is. 😀

  Weet de borden nog bij de (toen nog) grens en op viaducten “Welkom bij de nieuwe wereldkampioen”. Haha. Maar echt over matten? Dat doen ze in NL in Hoogeveen en Den Haag wel met de pliesie: stumperTs >:(>:(>:(

 30. Klasse erica, er schijnen te weinig oranje streepjes te zijn 😮

  Leuk gehad lees ik, mooi en ik kan me er alles bij voorstellen :D:D:D

  Hoe klein waren de kleine visjes?

 31. Erica; Wat vindt jij van die Oranje strakke boxer onderbroeken?
  Het idee er achter vind ik ZO raar!!!!!
  Niemand die het ziet, behalve als je wilt “scoren” om maar even in voetbaltermen te blijven….
  Want hoe had je het anders gedacht…. Bij ieder doelpunt je broek laten zakken?
  Hmmm…. als je het zo bekijkt……….

  LANG LEVE DE ORANJE BOXERSHORT!!!!

 32. @Eva de kids zijn nog steeds bij opa en oma dus ik kan nog nagenieten.
  @ dick die visjes waren niet zo groot hoor ik kan lengte niet schatten maar op de site van hun zie je ze. Ik denk 1-2 cm. Was wel een heerlijk gevoel hoor, ik was er eerst bang voor maar viel dus mee doe het zo weer. Eten was er ook goed en de massage met stenen en daarna olie was perfect.

 33. Eva met oranje heb ik niets. Dus ook niet met boxershorts. Dat mannen hun broek moeten laten zaken als er een goal is zegt genoeg over die mannen. 😀

  We moeten eens wat gaan drinken en praten.

 34. Eva had je niet eerder een baan kunnen krijgen

  Zonder gekheid, hoe bevalt het?

  Ik ben ALLANG blij dat ik niet LATER een baan heb gekregen!!
  Thuis zitten is niks an!
  Hoe het bevalt? Het is wel flink aanpoten. Er moet nog een boel kennis in dit donkerblonde koppie! Ik ga er geen jaaaaaaaaaaren zitten (sterker nog, de functie is eerst voor maar 2mnd met zicht op meer), maar het is een bedrijf met 900 medewerkers alleen al in Zwolle, dus groei zit er zeker wel in.
  En als de economie weer wat aantrekt….

 35. Ik heb op vrijdag geen gaatje Eva. Dan heb ik hier een hoop kinderen achter het huis in de “zwembad”

  Wichert. Het gaat dus over een streepje en een gaatje in je agenda vinden. Je lijkt Dick wel 😀

 36. Wichert bij mij staat na iedere dag een streepje in mijn agenda, daar onder komt dan de volgende dag, rare agenda heb jij of jij heb een bladzij voor iedere dag. Maar ik wil wel een streepje in je agenda zetten hoor. Als het goed is heb ik jou broer ( ambulance broeder) al eens gesproken in een Westenholtens cafe

 37. Ik heb net uitgerekend, dat als Servie wint of gelijk speelt en Duitsland verliest, dat dan Duitsland niet doorgaat naar de 8e finale…

  Ik ben voor Servie…

 38. Leuk Eva. Donderdag heeft die kleine jongen van mij ook vrij neem ik beide mee. Waar en hoelaat spreken we af? Vraag even via dick mijn emailadres anders zit iedereen naar ons te gluren.

 39. Zo weer even bij gelezen. Erica weer helemaal ontspannen.
  Eva werk je bij het bedrijf dat in het hoogste gebouw van Zwolle zit?

 40. Nee, wel een hoog gebouw, maar niet het hoogste. Ik heb er vanaf de 8e verdieping wel prachtig uitzicht op! Over een groot deel van binnenstad Zwolle trouwens.

 41. @ Tim ik ook, weet ook niet wat op dit moment de reden i dat hij niet reageerd. Soms kwamen er nog wel eens berichtjes binnen via Derk.
  Maar nu die in verre oorden verblijft, is dit kanaal ook ff geblokkeerd.

 42. Hahaha had ik het goed. Wij hebben de afspraak dat ik pas weer aan het werk ga als de kinderen op voortgezet onderwijs zitten ( vmbo of wat dan ook) Nu ben ik er voor de kids en vermaak me prima. Maar mis het werk ook wel hoor kan zo weer aan de slag bij mijn oude “baas” Derk doet het goed dus is het niet nodig en toch mis ik het het, is anders hoor met die vrouwen in het zwembad, peuter gym, ect als met collega’s

 43. Zo, ik heb even bijgelezen. Tjonge; het aantal posts gaat wel snel hoor.
  Haha, ik moet wel lachen; manlief zit in Duitsland voor een paar dagen. Hij zit nu in een oranje shirt met 2 collega’s tussen vele duitsers voetbal te kijken. De sfeer was goed had ik begrepen 😉

 44. @ Eva mijn man werkt ook bij Achmea, op dezelfde verdieping als jij.
  Hij is senior medewerker nij klantenservice. Jij bij de vervoerslijn?

 45. @ Erica

  op de site van hun zie je ze. Ik denk 1-2 cm. Was wel een heerlijk gevoel hoor, ik was er eerst bang voor maar viel dus mee doe het zo weer.

  Zal eens op hun site kijken idd. Maar had de visjes kleiner verwacht.

 46. Idd ook respect Erica.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het fijn vind om 2 dagen ergens anders te zijn en iets anders te doen. Maar mocht het thuis niet goed gaan rondom de opvang van de kids o.i.d. dan is voor mij de keuze om te stoppen een logische stap.

 47. Maar wel heel stoer dat jullie daar zo voor gekozen hebben!
  En, trouwens… fulltime mamma is ook een behoorlijk fulltime job!
  Waar werkte je dan hiervoor eigenlijk?

 48. Als de situatie zich voordoet, dat we de creche niet meer kunnen betalen, dan zal ook ik fultime mamma worden…
  Maar, gelukkig speelt dat nu niet (meer).
  Ook gelukkig voor mn meissie, want die heeft het fantastisch op de creche. Echt een uitje voor haar.

 49. Ben zelf ook nog altijd nog blij dat ik werken heb kunnen combineren met kinderen krijgen en alles wat daar bij om de hoek komt kijken.

  En 1 ding staat daar wat mij betreft vast, dat kun je niet alleen, je moet dit samen met je partner willen.

  En net zoals jij zegt Marieke, ik zou ook morgen stoppen als dat vwb de kinderen aanleiding toe zou geven. (gelukkig zijn ze nu al wat ouder, en dat maakt de kans kleiner dat zijn de aanleiding zouden zijn dat ik stop).

  Maar ik weet wel dat het spreekwoord kleine kinderen, kleine zorgen, gtote kinderen…… Ik bedoel daar mee te zeggen, dat zoals sommige ouders zeggen en denken ze gaan nu naar de middelbare school en dan komt onze tijd, vind ik niet altijd zo.

 50. Het voordeel van grote kinderen is, dat je even ergens heen kan zonder dat ze op sleeptouw mee moeten…
  Het voordeel van kleine kinderen is, dat je ze nog op sleeptouw KAN nemen…

 51. Mee eens Eva. Ik heb één op school (5jr) en één thuis (1jr). De jongste vindt het niet erg om even op pad te gaan naar stad o.i.d. Maar het gevoel dat je continue aan het heen en weer sjezen bent, heb je soms wel.
  Daarom vanmiddag maar eens genoten bij de Nooterhof en de waterspeelplek aldaar. Dat is echt een aanrader. Er is een leuke waterpartij met waterpompen, stroompjes, klein riviertje. En er is een ander deel waar de wat oudere kinderen (o.a. in de leeftijd van mijn oudste) hun lol op kunnen. Schoeisel wat tegen water kan en zwembroek (of ondergoed) is geen overbodige luxe 😉

 52. Pff oke nog even en dan ga ik naar bed nagenieten van mijn dag. Eva ja we hebben er voor gekozen. Ik heb een hoop lol aan onze kinderen vooral de kleinste op dit moment omdat die gewoon heerlijk is en al begint met brabbelen ook tegen haar broer.

  Ingrid, Wij laten de kinderen niet los of overgelaten als die aan verder onderwijs toe zijn. Sleutel kinderen zul je hier niet zien. Oke wat ze in hun vrije tijd gaan doen moeten ze zelf weten maar ze krijgen wel onze normen en waarden mee. Mocht het zo wezen dat ze in een bv scooterclubje lol willen schoppen zullen we ingrijpen zodra we het merken. Maar tegen die tijd wonen we hier niet meer. En dan darbij wij zijn exentiek in een hoop dingen mar de kids knuffen graag en zo zegt onze oudste zoon altijd tegen ons voor altijd he. Ja de drie musketiers lijken we wel.

 53. Eens erica,

  Sleutel kinderen zul je hier niet zien.

  Trusten alvast.

  —————

  Amerika-Ghana &
  Duitsland-Engeland volgende ronde; zo goed als zeker.

  Die Engelsen hebben nog wel eea goed te maken. Bedoel HOOP doet leven :D:D:D

 54. Moet je echt een keertje heen gaan Eva! Ookal heb je dan de bult 2 keer te gaan als je gaat fietsen. Misschien spot ik je er wel een keertje 😉

  @ dick: hoe staat het nu met de v-bal?

 55. Mn vorige werkgever was in Marslanden. Toen mn meissien er nog niet was fietste ik toen 100 km per week om op mn werk te komen en weer thuis. Dat waren nog eens tijden….

 56. Nee, hoor bij ons thuis, ook niet maar nu ze op de middelare en het MBO zitten, is het niet altijd meer mogelijk om altijd in te spelen wat vwb betreft de nukken (lees onverwachts opeens de volgende dag vrij) van deze scholen.
  En soms verzuchten ze ook wel eens, oh lekker ben ik alleen thuis heeeeerlijk. En dat kan ik me ook wel we voorstellen, dat heb ik ookna 10 weken school vakantie. Jippie heb weer momenten voor mezelf.

 57. @Ingrid; dat lijkt me ook wel eens lekker. Het zal over 2 jr, en een beetje, wel wennen zijn wanneer de jongste naar school gaat.
  Maar zorgen zal je altijd wel hebben… pf, dat loslaten blijft een probleem 😮 Dat zal wel een leven lang duren vrees ik.
  Ha, morgen hebben we weer zo’n mooie dag te gaan. Nog één dagje genieten van het mooie weer, één dagje werken en dan is het weekend. ’t Mag van mij wel zomer blijven 😀

 58. @ Eva, werk se morgen. Dat is ook het leuke aan werken, weekend.
  Morgen nog een 1/2 dagje, en dan voor mij ook weer weekend.
  En dan morgenavond weer ORANJE. Heb d’r weer zin in.

 59. Oh Marieke er is niet moeilijker dan los laten. Er op vertrouwen dat je datgene wat jij ze aan normen en waarden hebt bij gebracht in de praktijk brengen. Ik zeg altijd, ik hoop als je ergens bent en een beslissing over iets moet nemen, je in je achterhoofd een stemmetje hoort die lijkt op de mijne. En dan een in jou ogen verstandige beslissing neemt.
  Maar weet altijd dat wij er voor je zijn.

 60. Gaat dat ons dan bij jou ook lukken Assendörper.
  En ik weet niet wat mijn bericht van 23.14 met vrouwengeleuter te maken heeft.

 61. JanD, alle drie Assendörpers hebben vanmiddag op het terras van het Beugeltje gezeten. Zie ook de reactie onder het nieuwsbericht: Vaar mee met de sloopboot.

 62. Alle drie ? Was ook wel moeilijk te zien wie er op het terras zaten, toen ik er met de boot langs kwam. Weet het ook niet meer sinds zaterdag met al die Assendörpers.:(

 63. Je hebt helemaal gelijk assendörper, maar ook ik sluit af.Praat nog maar ff verder, mannen onder elkaar met JanD. Fijne avond nog aan allen. Misschien komt Dick ook nog wel even als een duveltje uit een doosje:)

 64. Nee Assendörper, ut bootje van de gemeente. Je weet wel die al die rotzooi uit het water moet halen. Ik was op weg naar de Diezerkade.

 65. Goedemorgen.
  Tip voor alle mannen die geen vrouwengeleuter wil op het log…
  Blijf loggen tijdens het voetbal! Want het is vooral tijdens het voetbal dat mannen het op WLZ laten afweten (hoe dat toch kan? ;)).
  En ja, de vrouwen kunnen nu eenmaal meerdere dingen tegelijk….
  Dus het “vrouwengeleuter” is dan het bijna enige wat op dit log overblijft.

 66. Vrouwen die niet van mannenpraat houden zitten niet op dit Weblog…
  (misschien een enkele uitzondering) 8)

  Nee, ik wil mannen juist aanmoedigen om ook tijdens het voetbal te loggen. Het kleine aantal vrouwen op het log blijft wel aardig gelijk. Dat het aantal mannen zo drastisch afneemt… kunnen de vrouwen niets aan doen.

  Uitzondering vanavond! Want het wordt natuurlijk een bloedmooie wedstrijd en die willen we allemaal zien…

 67. Iphone 4 exclusief naar Vodafoon? Dat zou mooi zijn, want T-M is een grote ramp. Zo n Iph. is prachtig, maar de kwaliteit/service van de providert is ook niet onbelangrijk.

 68. Goedemorgen allemaal 😀

  Ik vind dat kinderen in de leeftijd van Ingrid haar kinderen gerust ”sleutel kinderen” (raar begrip eigenlijk) kunnen zijn, zo leren ze ook een stuk verantwoordelijkheid.

  @Wichert, Geeft toe, jij had het toch ook leuk gevonden als die duitsers eruit waren gevlogen? (niet liegen he :P) het is net wat Dick zegt gewoon gezonde sportrivaliteit, niet meer, niet minder….

 69. Nou laat mij maar lekker naar de voetbal kijken ipv vrouwenpraat, ik ben nou eenmaal niet van de make-upjes zalfjes poedertjes laatste mode kinderen(nog niet, wie weet wat de tijd brengt) en weet ik veel wat nog meer….

  Erica, is dat een kakker merk, die agenda van jou? Die naam zegt me helemaal niks, ik dacht dat het een bedrijf was;D:D

 70. Marieke II, wat was ook alweer “de v-bal?” Oh de uitslagen? Je krijgt nu Engeland-Duitsland zondag om 16:00 kun je daarvoor nog naar Henk Klompenmaker, wat ik misschien nog wel doe.

  Zondag 20.30 Argentinië-Mexico
  Zaterdag 16:00 Uruguay-Z.Korea 20:30 VS-Ghana

  De rest in poule A t/m D is uitgeschakeld.

  Vandaag weer wat potjes om de 1/8e finale te bereiken.
  Oa NATUURLIJK OLLANDIA 20.30 Kameroen-Ned
  :D:D:D

 71. ???? Jan, Gerrit en Sjakie.
  😮 Die zijn toch bij De Vrolijkheid, in de Berkumkantine en bij de familie Inkelaar te bezichtigen?

  Gister een nieuwe Berkummer gebroet in Stadshagen :D:D:D
  De zunne van de sigaar…1 van de jongsten, ooit best beloftevol voetballer. Maar in elk geval gezellig :D:D:D

 72. Ik ben ook niet van de make upjes en de poedertjes (sterker nog; ben er allergisch voor dus gebruik het niet).
  De laatste mode volg ik niet (behalve dan wat ECHT niet meer kan, zoals slippers met sokken.
  Ik houd van WK voetbal.
  En wat kinderen betreft… ik heb 1 kleine meid van 2,5. En of ik dat nou wil of niet, het gesprek gaat toch vaak die kant op.
  Maar, Natascha, het ging er om, dat wij vrouwen EN voetbal kunnen kijken EN kunnen loggen. Vooral als de wedstrijd niet zo interessant is.

  Goed, werk roept, ik hol zo de deur uit…
  Fijne dag allemaal vandaag!

 73. Lekkere dag Eva! En wat is ie mooooooi! Tering, vanmorgen nixxx dan vogels, door de open balkondeuren, onder het balkon. Volgens mij zag ik nog een ijsvogel 😮 (Het logo hier).

  Als je de VARAgids hebt kan ik je de kaft-column van Youp & Bob aanbevelen. Gaat ook over een vogel!! Hij hangt hier al aan de muur.

  Maak er wat moois van, ik ga ook wat doen. Heb al eea gedaan want ben tot 14.00 ook nog….housemaster/telefonist/vaatwasserin en uitpakker en heb aardig wat werk (de dames die er niet zijn, moet je natuurlijk te vriend houden. Zo schijnt ut leven in elkaar te zitten ;))

  Morgen ook vroeg weg: stad in met vrienden. En maandag of dinsdag NL-elftal overdag (13.30) wil ik ook thuis zien. Dus er MOT wat gebeuren.

  Doeiiiiii

 74. Goed en morrege… kijk, trok de jongste vandaag zijn ‘olanda’ t shirt aan…word er vanavond gevoetbald … ik had geen idee want het hele oranje gaat een beetje aan me voorbij (behalve dan het geruzie om de oranje go-go’s…voor velen hier herkenbaar, waarom ruzieen kinderen om prul???) :):):)

 75. Hé QuestionM….daar moet natuurlijk nog ff wat tijd voor gemaakt worden. Ondertussen ook al weer (uiterst klantvriendelijk natuurlijk) een telefoontje afgehandeld); En dat zielige puberale gedrag van die stadsgenoten van Vreetje (=”Vrije Woord”….proest!) en Henk….misschien vanavond weer. QM het is lang niet allemaal even mooi. Die pot van vanavond is niet heel belangrijk want ze weten al dat ze ma of di middag weer mogen in de 1/8e finale. Maar gezellig toch die oranje-comedy?

  **** Zo telefonisch iemands verlof bevestigd: tuurlijk joh: prima toch 😀

 76. @Dick maandag of dinsdag is het om 16 uur niet om 13.30! Zal je toch potverdeurie die wedstrijd nog gaan missen ook;)

  @Eva, ohhhwww ik had geen zin om alles terug te lezen, soms staat er te veel om terug te lezen;) Ik kan ook niet beiden tegelijk, de voetbal is te belangrijk voor me om tegelijkertijd op WLZ te zitten. Als ik op WLZ zit kan me man praten tegen me wat ie wil maar ik hoor m gewoon niet net als dat ik een boek lees, maar verder lukt het me wel om meerdere dingen tegelijk te doen :D;D

  Ruzie om gogo’s? Hmmm dat snap ik ook niet. Dat ze het leuk vinden wel, prul is altijd leuk voor kinderen, toch? Of waren het nou toch de ouders die voor de prul gaan;D;)

 77. Goede morgen, ik ga zo lekker met die kleine meid naar het zwembad in Kampen daar heben ze een heel leuk baby badje. Nu is het de dag voor die kleine.

 78. @ Natascha, tuurlijk zijn mijn kinderen veel zelfstandiger nu op deze leeftijd. Maar toch merk ik dat ook zij na schooltijd vaak nog wel de behoefte hebben om hun hart te luchten.
  Dus wat mij betreft zou ik zelfs nu mijn kinderen al aardig groot zijn, er niet voor kiezen om weer full-time te gaan werken omdat het geld dat je extra verdiend welkom is.

  En inderdaad ook ik log en kijk voetbal tegelijk.

 79. Nou ik ben weg.Dick je hebt mail terug. Genietze allemaal vandaag en niet teveel achter de pc maar geniet van het weer :D:D:D

 80. Maar ik ben het met Erica eens dat het peuter gedeelte bij de Steur,
  mooier is en omdat het ook nog een afgesloten gedeelte is je daar veel relaxter kunt zitten.

 81. Ik bedoelde dat dat ook wel meer leeftijdgebonden is eigenlijk, als jou kids thuis komen en er is niemand is dat niet een ramp ofzo hun hart luchten zou dan ook een uurtje later kunnen als jij of je man thuis komt, maar kinderen van 13 jaar of jonger hebben soms ook sleutels en moeten zich maar redden en daar kan ik dan weer minder goed tegen zeg maar…

 82. Natascha zoals ik al aangaf was er een kans op Duitsland -Engeland,dat is een klassieker en als ik dan eens voor ,nou je raad het al bent ,want ik mag van jou niet liegen

 83. Er doet natuurlijk maar 1 (en vele) echte Oranje Leeuw mee op het WK in zuid-afrika.
  Hoe komt het toch als ik zo’n duitse Löw zenuwachtig langs de lijn zie springen dat ik daar een snorretje bij denk:o:o

 84. Ondertussen in de politiek (vlak voor hun reces):

  Raad van Europa: ‘Zwitserland, hef verbod minaret op’

  Halsema houdt vast aan Paars-plus
  Halsema en Pechtold bij Rosenthal om over coalitie VVD-PvdA-CDA-GroenLinks-D66 te praten. Worden korte gesprekken, aangezien beide deze optie al afwijzen

  Wilders laat Haagse kiezers in de steek

  ‘Defensie verbiedt uitgave over Srebrenica’

  Tweet van de dag
  do 24 juni 2010
  Nogmaals, ik snap het achterkamertjesverwijt echt niet. De achterkamer besloot #jorritsma. De gekozen volksvertegenwoordiging #eberhard #020

  Joost Baars
  —–

  Nu op 3fm Miss Montreal/Miss Zwolle :D:D:D
  Gevolgd door Hééééé Rosalene VITESSEEEEEeeeeeeeeeeee

 85. Sigmund In Vorm[/url]

  Stenders begint met U2-Desireeeeeeeeeeeeee
  Hoorde vanmorgen IceHouse ook al met CRAZYYYYYYYYYyyyyyyyyyy

  Wat een heerlijke muziek vandaag :D:D:D

 86. Bericht door Sportpersfotograaf, op 24 juni 2010 om 07:39
  Iphone 4 exclusief naar Vodafoon? Dat zou mooi zijn, want T-M is een grote ramp. Zo n Iph. is prachtig, maar de kwaliteit/service van de providert is ook niet onbelangrijk.

  Volgens mij las ik op tweakers.net iets anders…

 87. @ Hans, kijk da’s nou net de info die ik eigenlijk ook belangrijker vind. Ben ik toch met de goede digitale vriend geworden. Worden er ook wel eens vrienden gedumpt op facebook 😮

 88. Skiernieuws:

  Hiertegenover, bij Dijka, zitten altijd (met mooi weer) 3 (op ’t oog mooie dames) te lunchen. Net ff de ramen open gedraaid. Ze zitten ook net op de goeie afstand:
  – alleen een handje opsteken
  – het kost geen tijd om een babbeltje te maken
  – breed kanaal tussen ons
  – maar toch mooi ff ongegeneerd 8)8)8)

 89. @ QM, stijllozen hebben een poll “met de kennis van nu…wat stem je dan”…..krijgt de club van Geert ineens veeeeeel meer virtuele aanhang. Denk dat de mensen van die poll echt de l*l-/janksmoezen van Geert geloven….mbt formatie.

  Die Marky Mark zet zichzelf ook goed te kijk met zijn: kabinet voor 1 juli :):):)

 90. Wat mooi QM, die kende ik niet: ‘veel beloven, weinig geven, doet een gek in vreugde leven’…

  Nou ja en daar gaat die gek het ook om: “puur om zijn/haar eigen leven”.

 91. VVD grootste politieke adverteerder bij verkiezingen

  Liberalen spendeerden 2,7 miljoen euro, net zo veel als alle andere partijen samen!!!

  De grootste partij van Nederland, de VVD, was ook veruit de grootste adverteerder rondom de verkiezingen. De rechts-liberalen gaven ruim 2,7 miljoen euro uit aan tv-commercials, advertenties in dagbladen en posters in bushokjes.

  Daarmee had de partij 48% aandeel in de totale bestedingen van alle politieke partijen samen rond de verkiezingen, zo meldt reclamevakblad Adformatie op basis van cijfers M2Media & More.

  De VVD gaf ruim tweemaal zo veel uit als de nummer 2, de SP en ruim 100 keer meer dan de PVV. Op de derde plaats qua advertentiebestedingen staat het CDA, gevolgd door GroenLinks en de PvdA. Alle partijen tezamen hebben voor ruim 5 miljoen euro aan advertentieruimte ingekocht.

  De politieke partijen gaven hun reclamebudget vooral uit aan advertenties in dagbladen, televisie volgde op de tweede plaats. Nico Hilhorst van M2Media & More meldt over de uitkomsten:

  “Alleen al met de inzet van tv heeft de VVD al ruim 70% van de kiezers gemiddeld 3,5 keer bereikt. Een hoog budget betekent niet vanzelfsprekend veel zetels, maar het maakt het wel mogelijk om een grotere groep kiezers vaker te bereiken. Uiteindelijk zijn relevantie en het moment van de boodschap van doorslaggevend belang, niet de hoeveelheid commercials of advertenties.”

 92. Volgende week feestweekje. Maandag + avond: stad in. Gezellig, dan voetbal kieken (ervanuitgaande dat we 1e worden in de poule…) , dan nog meer gezelligheid die avond. Dinsdag: sportdag, lekker chillen dus, en avond weer in de stad. Woensdag: hier maar even de dingen afronden. Dan ’s avonds weer de stad in. Donderdag dagje walibi world, en dan vrijdag even de boekjes inleveren.

  maar eerst morgen nog maar even 3 toetsen maken…

 93. 😮 Geweldig Tim:
  Dan weet je waar je het voor doet, die toetsen;
  een hele week! Strak schema ook… Kom je hier dus niet langs.
  Onze zoon gaat maandag naar Londen.

  Soms wou ik dat ik nog rond de 20 was, met de kennis van nu
  😉

  Regering?

  Kees Prins MP

  —–

  Kees van Kooten op L&V

  Michiel Romeyn op SZ

  Wim T Schippers op Financiën (lijkt me de slimste van ’t stel)

  Wim de Bie op Biza

  VROM Pascal van Blof

  Jeugdzaken Raol Verveer (heeft eens een uitstekende show

  Buza Tiësto
  —-

  Zijn er nog vacatures?

 94. Wikken & Wegen: alle aandacht gaat naar Arjan Robben toe. de rest wordt daarvan wel een beetje moe……waren ze gister vrij fijn nixxx aan de hand …..gingen ze alsnog naar ROBBENEILAND

  Soms zit ut mee soms zit ut tegen
  we gaan met oranje alleen voor de zegen
  laat ze maar gaan en knallen met hun kop
  we rollen in Zuid Afrika de hele wereld op :D:D:D

 95. Giel met zijn k*thoofd had vanochtend commentaar op hun bezoek aan robbeneiland. Heeft hij gisteren niet naar Studio Sportzomer gekeken. Had hij wel anders gemiept. De spelers waren zowaar onder de indruk. Waar bij andere uitstapjes de spelers lopen te bellen en te internetten was iedereen hier geinteresseerd en doodstil toen ze onder de poort doorliepen.

  En ze gingen toch pas ’s avonds trainen, dus dit paste mooi in het strakke schema van de man die alles kan, van Marwijk.

 96. Tim, sorry ik kon zo snel geen andere vrouw vinden dan Clau de Breij. Die moet maar staatssecretaris worden dan. Gewoon elke staatssecr een vrouw. Eens over vrouwelijke MP. Da’s dan een mooie compensatie voor alle ministeries. Er is vast ook wel een deftige post voor Kees Prins-wnd MP & Veiligheid (nieuw ministerie) oid.

  WIE O WIE als vrouwelijk MP?

  —–

  Zie dat Herman Koch V&W nog kan doen! 😀

  PS
  Vond: “Familie van de koude kant” ook het meest “nooitgrappigs”: jij ook?

 97. :D:D:D Giel met zijn k*thoofd: HEB IK GEHOORD wat een afgang >:(>:(>:( Hij zette de discussie op met 1 zin. De repliek was uitstekend van de nieuwslezen….toen heeft ie geen 2 woorden na “maar uh….” meer gezegd hahahaha Prutser!

 98. Ik luister even geen 3fm dick. Even eigen muziek onder ’t leren 😉 Of poging tot leren auf jedem fal.

  Wat vind je van die Sabine Uitslag? Verkozen met voorkeurstemmen + meest sexy politicus van het jaar…

 99. Stuur die giel maar op een administratief baantje bij BNN ofzo. Gaattie daar maar de lakens uitdelen en de broek uittrekken.

  Stop Michiel Veenstra en Gerard Ekdom maar naar de morgen ipv vrijdag avond.. Mooi programma, duitse faxen enzo , lekker wakkerworden, haha.

  Wat meer radio, minder zelfverheerlijking bij Giel graag.

 100. Ben gelijk naar Veronica gegaan en daarna The Police ingelogd nadat Giel zich zo vergallopeerde.

  Ga nu poging tot werken doen. Jij succes met je poging tot leren! Bedenk maar dat het de allerlaatste f*cking loodjes zijn :D:D:D

  Sabine U. lijkt me een hele aardige, mooie vrouw. Vond haar muziek niet mooi, maar misschien heb ik net de verkeerde ge-youtubed. Wil nog eens aan collega in Meppel vragen of het “familie von….” is uit het landelijke Dalfsen. Maar dat kan altijd nog want ze mag in het machtigste orgaan van NL blijven meepraten. Leuk voor haar, de regio en voor ons. Als ze dan eens in beeld komt, doe ik het geluid wel uit want die CDA-retoriek kennen we wel 😉

 101. Dick kun jij bij de waterschappen niet regelen dat mijn doucheputje weer eens doorloopt >:( Demontage, alles kl?r, montage, verstopt. Of verkopen ze ergens doucheputjes?

 102. :):):) Dramatoloog. Waterschap gaat daar niet over …Dan nog eerder Vitens…Doe het thuis met een skroev’ndraaiert of priem. Ff ’t dekselse dekseltje oplichten…klaar. Als je ’t echt niet voor elkaar krijgt vrees ik dat je een loodgietert moet vragen. Paul van Vilsteren in Westenholte is een goeie. Betalen jullie niet voor de onderhoudskosten? Of een looggietert die de BTW niet meegiet?

  lus net weer in op 3fm…met Shakira: had slechter gekund :D:D:D

 103. dick…juist als je denkt dat ze in deze barre tijden waren uitgestorven kom jij weer met de hip aanzetten…good ol’times waar wij nog een staartje van meekregen!

  Tim heeft dus mzzl dat hij niet naar het museum hoeft hiervoor, hij kan ons alles vragen:P!

 104. @ QM

  good ol’times waar wij nog een staartje van meekregen!

  Graag gedaan 😉

  Tim heeft dus mzzl dat hij niet naar het museum hoeft hiervoor, hij kan ons alles vragen

  Haha wat is het gaaf om een ouwe l*l te zijn :D:D:D

  Sorry QM, maar ik geniet nu ook weer van ANOUK! 3 dagen op rij
  😀

 105. Over anouk gesproken; maak ruimte voor klein menselijk leed…kind komt binnen…oordopjes stuk…was zo slim om ze te wassen onder de kraan, of ouders maar gelijk met nieuwe klaar willen staan?:)

  mooi niet…8)

 106. RIJSWIJK – Het is zeer waarschijnlijk dat enkele clubs in de Jupiler League al voor de start van de competitie op achterstand staan. De beroepscommissie van de KNVB buigt zich over liefst vijftien zaken waarin de licentiecommissie een puntenaftrek heeft aanbevolen.

  En niemand weet welke clubs, en hoeveel punten….

 107. Bout-muziek alarm op 3fm; ben via de live-stream van radio klaar voor Slowakije-Italië & Paradinges-Nw Zeeland….om meer dan de helft; thuis te kijken 😀

 108. dick je gaat toch wel het geluid van ekstra weekend erbij doen vanavond? Ze gaan commentaar geven op hun manier. Humoristisch, en nu kan het, we zijn toch al door.

 109. Radio 1 is een misser van jewelste op ’t moment. Nu an’t luisteren naar Babara Barend zo te horen over vanavond maar kies toch voor de muziek en gezelligheid van Veronica 😀

  Neem de tijd ook….vind ’t laatste 1/2 uur-kwartier genoeg van de potjes van vanmiddag.

 110. Tim… hahaha, vers gebruikt zeker???
  Nee maar ik zie de ellende wel, nét van zakgeld een mp3 spelertje gekocht – en nu dit…
  Maargoed, zijn wij nét van die ouders bij wie het ook niet uit de lucht komt gevallen, dat lijkt me wel zinvol om bij te brengen.Dat de ellende van kapot gegane dingen is dat je ff zonder zit…

 111. We gaan maar eens kijken Ingrid,

  BeeldBuisBode:

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – HG Documentaire: Religulous (21:15),
  een humoristische zoektocht naar spiritualiteit
  – The late show met David Letterman. Te gast: Actrice Salma Hayek (22:45)

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – 1V United: de wedstrijd tegen de Oranjecamping
  – Helft van de homojongeren denkt wel eens aan zelfmoord
  – Het leger lijkt betrokken bij moord op Oezbeken

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Zorginstelling dicht wegens misstanden
  – Trend onder Europese jongeren: borstvergroting, liposuctie of een facelift

  Nova (N2, 22:15)
  – Kabinetsformatie: terugblik en verslag van de ontwikkelingen van vandaag met parlementair verslaggevers Marc Chavannes (NRC Handelsblad), Kustaw Bessems (De Pers) en Paul Jansen
  (De Telegraaf)
  – De SP bedankt Jan Marijnissen

  SPORT: Studio Sport WK Voetbal:Kameroen??Nederland (N1, 19:30)
  ??Hup Holland Hup, laat de leeuw niet in zijn hempie staan.?? Het wordt vandaag een strijd tussen de leeuwen van Oranje en die van Kameroen. Dat land heeft namelijk als bijnaam: ??De Ontembare Leeuwen??. Andere landen met dieren in hun bijnaam zijn: Ivoorkust
  (??De Olifanten??); Nigeria (??De Super Adelaars??); Algerije (??De Woestijnvossen??) en Brazilië (??De Goddelijke Kanaries??). Maar vandaag is het leeuwendag: ??Want de leeuw op voetbalschoenen, durft de hele wereld aan.??

  FILM: The Firm (Veronica, 20:30 uur)
  Onconventionele thriller (1993, Sydney Pollack) gebaseerd op bestseller van John Grisham dat door drietal scenaristen tot perfect filmscript werd gesmeed. Tom Cruise komt als briljant jurist in dienst van advocatenkantoor dat werkt voor de maffia. Eerst gaat hij mee?? geld en succes zijn verzekerd, maar als de werkdruk verder toeneemt, zijn huwelijk (met Jeanne Trippelhorn) op springen staat en hij zich steeds onvrijer gaat voelen, komt hij in verweer. Ook met mooie rollen van Gene Hackman en Ed Harris

  DOCU: Made in Detroit (N2, 23:20 uur)
  Detroit, autostad en ooit een bloeiende metropool, loopt sinds de jaren 50 in gestaag tempo leeg. Tussen het leegstaande beton komt nu de natuur weer

  VI Oranje (RTL 7, 17:50)
  – Gerard Joling
  – Foeke Booy
  – Wouter Bos
  Sportjournaal (N1, 18:45)
  – Tennis: aandacht voor de wedstrijden op Wimbledon en het optreden van Robin Haase tegen Rafael Nadal
  – Voetbal: aandacht voor de eerste training van PSV en een vooruitblik op de wedstrijd van vananavond Oranje tegen Kameroen

  WK Journaal (N1, 19:00)
  – Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst
  Studio Sport WK Voetbal: Kameroen??Nederland (N1, 19:30)
  Rechtstreeks verslag (20:20) vanuit het stadion in Kaapstad. Met een analyse van Dick Advocaat, Leo Beenhakker en Boudewijn Zenden

  Studio Sport WK Voetbal: Denemarken??Japan (N3, 20:20)
  Rechtstreeks verslag. Commentaar Jeroen Grueter
  VI Oranje (RTL 7, 22:20)
  – Gerard Joling
  – Foeke Booy
  – Wouter Bos

  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  Vanavond geen traditionele afsluiting van de WK-dag, maar een extra lange nabeschouwing van de wedstrijd Kameroen??Nederland, vanuit Kaapstad
  Sportjournaal (N1, 23:35)
  – Tennis: aandacht voor de wedstrijden op Wimbledon en het optreden van Robin Haase tegen Rafael Nadal
  – Voetbal: aandacht voor de eerste training van PSV en een terugblik op de wedstrijd van vandaag Oranje tegen Kameroen

  Wimbledon 2010 (morgen, Net 5, 13:00)
  Rechtstreeks verslag van de tenniswedstrijden

  Studio Sport WK Voetbal: Portugal??Brazilië (morgen, N1, 15:30)
  Met om 15:50 een rechtstreeks verslag

  Studio Sport WK Voetbal: Noord-Korea??Ivoorkust (morgen, N2, 15:50)
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Wimbledon gister:
  De eerste vier sets duurden drie uur. De vijfde set is al meer dan zeven uur bezig met een tussenstand van 59-59. John Isner en Nicolas Mahut hebben een record gevestigd door de langste tennispartij ooit te spelen.
  En het is nog steeds niet afgelopen….op ’t bijgevoegde filmpje neem ik aan :o:o:o

  ======
  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  Behalve de ontknoping van de poulewedstrijden van het WK voetbal (Duitsland ?? Ghana, Nederland 1, 20:00, 2.848.000 kijkers) is er de laatste tijd op televisie veel aandacht voor het land Zuid-Afrika. Gisteravond zelfs in Studio Sportzomer (Nederland 1, 22:30, 1.345.000 kijkers), dat een filmpje liet zien over een van de projecten van SOS Kinderdorpen.

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) is vooral onder de indruk van Getto champs (Nederland 3, 19:00, 106.000 kijkers) een vierdelige reeks korte reportages van Mildred Roethof en Meral Uslu. ??Steeds weet het duo te raken met verkenningen van de rauwe werkelijkheid in de sloppenwijken in Zuid-Afrika buiten het WK. Hun kracht: ze stappen op iedereen af, deinzen niet terug, nemen hun gesprekspartners serieus en durven ze tegen te spreken. […] ⤽Welk verdriet heb jij in je leven?⤝ vroeg Roethof aan een jonge man. ⤽Mijn verdriet is om sommige dingen niet te weten, zoals hoe het is om een vader te hebben. Wat voor iemand zou ik zijn geweest als hij er wel was geweest?⤝ Je wist het natuurlijk al, maar de werkelijkheid achter het WK heeft een heel bitter smaakje.??

  ArieVeDesssiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 112. dick, Eddy Zoëy ( Rtl5, 20.00u) laat weten ook ff genoemd te willen worden… wat is er mis gegaan dat Take Me Out niet in de BeeldBuisBode terechtkomt…en “Het Gesprek” (hier door upc eruit geknikkerd) wel???

 113. En wacht ff;
  ***MTV***
  19.00 u. Room Raiders
  21.10 u. Pimp my ride
  21.40 u. Disaster date

  En voor de duitstalig liefhebbers onder ons;
  ARTE;
  21.45 u. Electra. Opera van Richard Strauss
  23.35 u. Back to Africa. Documentaire.

  kiest u maar!

 114. Bericht door QuestionMaster, op 24 juni 2010 om 16:51
  Tim… hahaha, vers gebruikt zeker???
  Nee maar ik zie de ellende wel, nét van zakgeld een mp3 spelertje gekocht – en nu dit…
  Maargoed, zijn wij nét van die ouders bij wie het ook niet uit de lucht komt gevallen, dat lijkt me wel zinvol om bij te brengen.Dat de ellende van kapot gegane dingen is dat je ff zonder zit…

  Helemaal mee eens. Kapot? Zonder. Ohne kas.

Reageer