Stinsparty op zaterdag 26 juni

Zwolle – Het zal u niet zijn ontgaan, muziekvereniging Excelsior Westenholte bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn er dit jaar al tal van activiteiten geweest. Op 31 januari verzorgde Excelsior samen met Jan Vayne en de Zwolse koren “Groot Mannenkoor Zwolle” en “de Melodysingers” het Oranjeconcert in theater De Spiegel. Groots werd er uitgepakt tijdens het Brass in Zwolle-weekend op 4 en 5 juni. Met op 4 juni een uitverkochte Spiegel tijdens het optreden van Mnozil Brass en op 5 juni het goedverzorgde 13e IJsselfestival met het afsluitende galaoptreden van Fanfarekorps Koninklijke Landmacht “Bereden Wapens”. Opnieuw een weekend dat zich afspeelde in theater De Spiegel.

Omdat de zetelplaats van Excelsior Westenholte is zal de vereniging haar eigen buurtschap zaterdag 26 juni trakteren op een spetterend, sprankelend en verrassend buitenconcert in het Stinspark. Vanaf 20.30 uur zullen de opleidingsorkesten de “Stinsparty” openen. Zij doen dit op hun eigen wijze en met hun eigen materialen. Hier is het verrassingselement zeker aanwezig. Na een korte onderbreking zal het A-orkest een sprankelende voortzetting van het buitenconcert verzorgen. Aansprekende muziek zoals Music van John Miles komt aan de orde en als extraatje hoort u Jenneke Schoonhoven begeleid door Excelsior in bijvoorbeeld de Gloria Estefan-medley en Miracle. Kortom een verrassend en bovenal sprankelend buitenconcert. Excelsior bewaart het spetterende deel voor het laatst. De bekroning van deze “Stinsparty” zal rond de klok van elf ontstoken worden. Het cadeau van Excelsior aan Westenholte is een spetterend en spectaculair vuurwerk..

Wilt u meegenieten van de spetterende, sprankelende Stinsparty op zaterdag 26 juni? Kom naar het Stinspark. Het concert begint om 20.30 uur. Een hapje en drankje is te koop en….. denkt u er aan uw eigen stoel mee te nemen? Tot zaterdag !!

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer