Win een plek in voorprogramma Kontrust

Zwolle – Op zaterdag 28 augustus speelt de Oostenrijkse crossover band Kontrust (o.a. bekend van de 3FM-Megahit ‘Bomba’) haar enige clubshow van de komende tour in poppodium Hedon te Zwolle. Kontrust is in samenwerking met Hedon en OngekendTalent.nl op zoek naar een Nederlands voorprogramma! Kortom, alle Nederlandse rock/metal-bands opgelet, want wie weet staan jullie binnenkort in een vol Hedon.

De band: Kontrust "Prueba de BOMBA!", ineens was hij er: de hit van Kontrust, met een beetje hulp van 3fm dj Eric Corton wellicht, maar daar doet niemand moeilijk over. Uiteindelijk is het gewoon een lekker dikke opzwepende track met een ronduit hilarische videoclip. En wie denkt dat het bij één nummer blijft heeft het mis. Album Time To Tango staat vol met groovende muzikale mengelingen van Rock en metal, maar zoals het een goede cross-overband betaamd komt er een groot scala aan invloeden voorbij. Voor wie een vergelijking wil noemen we Korn meets Guano Apes met een prettige knipoog. Zonder ze tekort te willen doen, want muzikaal zit het tiptop in elkaar. Kontrust doet deze zomer slechts één clubshow in Nederland en dus wordt de lat hoog gelegd. Een explosieve liveshow gegarandeerd!

Alle bands met een profiel op OngekendTalent.nl maken kans om in het voorprogramma te spelen. Speel je in een band maar heb je nog geen profiel? Maak er dan snel één aan! Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 9 juli op www.ongekendtalent.nl. Daarna selecteert de programmeur van Hedon 10 finalisten. Op deze finalisten kan vervolgens tot 23 juli 12.00 u ’s middags gestemd worden. De uiteindelijke winnaar zal op zaterdag 28 augustus als voorprogramma spelen voor de show van Kontrust. 

Voor meer informatie over de show van Kontrust en de supportact contest kan je terecht op www.hedon-zwolle.nl en www.ongekend talent.nl.

Artikel delen:

Reageer