Algemeen Log 131

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 132 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

 

.

Artikel delen:
Reacties 252
 1. Goeie timing JanD, proficiat. Ik heb vandaag te vroeg gepiekt. Was stellig overtuigd dat Nederland om 16.00 uur moest voetballen en was om ongeveer 15.30 uur bij de Pierik. Het begon net aardig oranje te kleuren toen ik wegging.>:(>:(

 2. Dat zei ik toch vanmorgen… ik houd van het WK!
  Maar nog even voor de goede orde…
  blablabla…. make up…. blablabla…. kindjes…. blablabla…. poedertjes….blablabla….. euh, help… waar hebben vrouwen het nog meer over?
  Oeh! Mis! Shut!

 3. Wanneer worden al die kaarten weer kwijtgescholden? Na deze wedstrijd?

  Maar natuurlijk ;). Ga er maar niet vanuit.

  Goed hoor, 8 verdiepingen naar beneden lopen. Ik neem soms zelfs de lift voor 2 verdiepingen omhoog… (blush).

 4. Ik heb weekend, dus ik heb de fles met bubbeltjesrozé al half leeg.
  Of halfvol, whatever! Wat de lezer maar gelukkig maakt.
  En ik drink vrijwel nooit, dus je snapt hoe gezellig het hier (aan het worden) is….

 5. Assendorper, HEIDEN!!!
  Als je nou had gezegd dat je naar de wedstrijd van Denemarken – Japan had gekeken, omdat je die interessanter vond, dan had ik het nog begrepen. Maar in slaap vallen tijdens de wedstrijd? Dan was je wel heel erg moe!! Wat heb je vandaag uitgespookt dat je zo moe bent?

 6. Ja idd te vroeg gepiekt vandaag. Had eerst de wedstrijd nog bij de Pierik willen volgen maar ben blij dat ik dat toch niet heb gedaan. Werd loom na het eten en ben in slaap gevallen.

 7. Bericht door Eva, op 24 juni 2010 om 21:51
  Neeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!

  marieke de tweede
  Bericht door marieke de tweede, op 24 juni 2010 om 21:51
  Dat zie je nu wel.

  Hahahaha

 8. Leuk he Tim, vrouwen die voetbal-commentaar geven 😀
  Morgenochtend vertrek ik weer naar ’t mooie Kampen om aan de arbeid te gaan. Ik ga uitloggen… trusten.

 9. VEILIGHEID IN ZWOLLE…
  Rond 22.00 uur zat ik bij Salute ah eind vd Diezerstraat een ijsje te eten. Er kwam een politieauto aan die langs de poller wilde. De bestuurder zat een paar minuten te klooien bij de toegangspaal om ten slotte maar weer om te keren…
  Dat geeft weinig vertrouwen in de bereikbaarheid vh centrum, voor hulpdiensten, bij noodsituaties:o

 10. @Carola: wat doe jij om 22u bij Saluti? ’t Was er wel rustig denk ik 🙂 (gezien ’t voetbal op tv). Maar inderdaad, lijkt me niet echt een veilige situatie. Maar volgens mij kunnen ze de Pletterstraat wel in om dan via een zijweg (lees smalle steeg) de Diezerstraat in te komen. Maar ja, zo’n omweg remt je aanrij-tijden natuurlijk enorrum.

 11. Mogguh….tussen de dames; gezellig!

  Beide dames hier komen net na elkaar binnen. Heb ze stuk voor stuk het Franse kannibaal-verhaal verteld…laatste keer was het overigens net bij hun op het SkyRadio-journaal. Maar mensen, dit zijn boerendochters he; die kunnen er wel tegen 😉

 12. Opa Beelen: Voetbal & sex ut blijft bijzonder in beide gevallen is ’t d’r op of d’r onder.

  Pfff onderweg een bloed mooie blonde vrouw met lang wapperend haar in cabrio voorbijgeraasd 😮 Waaron? Ik weet ut niet: stoer doen >:(
  Nou ja, geen herkansing meer. Het enige excuus is misschien dat het onder “Nickleback” was. 😀

 13. @ QM 17:06; selectie op smaak 😉
  Een goed gesprek vergelijken met Eddy (ex-RTV Twente) Zoëy?

  @ Plantje, wat was je eerste plaatje vandaag?

  De mijne….Bestel maar bij Sander de Heer.
  :D:D:D Van jouw bandje 8)

 14. @ Qm, was met een 😉 Eddy is best lachen maar is ie nog met die vleeskeuring bezig?

  Komen ze hier gewoon met een bakkie met 8 Ferrerooooooooo Rochers binnen 😀 Als dank van de Windesheim-comm-stagaires waar ik een uitgebreide enquete voor heb ingevuld 😀 Ze hadden woensdag, tijdens een luchbijeenkomst een presentatie over Interne Communicatie.
  Goed zeg! Een jongen en meisje van buiten Zwolle die ik na afloop nog heb kunnen enthousiasmeren over onze mooie stad. Ook nog ff over die oplichter(s?) in de top gehad….maar des ondanks:

  Een nog betere indruk van Hogeschool Windesheim 8)

  PS….vraag met trouwens nog steeds af of mijn ex-leraar Nederlands daar nog werkt: Frits Dillingh.

 15. QM zaterdag liep mijn vrouw een groot deel van de wedstrijd ook met een oranje hoofddeksel op. Eigenlijk nixxx voor haar. Met de buurman vroegen we haar het hoofddeksel eens af te zetten; misschien ging het dan beter?
  En verdeurie….gelijk (paar seconden later) de enige trefferT :D:D:D

 16. Goeiemorgen Erica,

  Je hebt gelijk, gister op Log 130: Tuurlijk jij zou de beste, eerste MP van NL kunnen worden. Zeker met ondersteuning van genoemde topperTs en zeer gekwalificeerde vakminister. Daadkracht, rechtstreekse communicatie, humor, vrolijkheid, samenwerking, inlevingsvermogen, intelligentie….wat mag NL nog meer van een kabinet verwachten?

  Hoop dat Tim het ermee eens is dat kunnen we 1 juli installeren. Heb je nog behoefte om met de beide formateurs (Tim et moi) een formeringsgesprek ala playa te voeren? Het zou wel dringend op prijs worden gesteld als general-advisor Derk ook ter plekke kon zijn. Natuurlijk is hij wel bereid om daarvoor zijn vakantie te onderbreken. Bedoel 1 juli is hard, daar heeft Mark nl mee gebluft en is ie ongenadig mee op zijn studentikoze gezichtje gegaan. Nu is het volk aan de beurt!

  Voor wie onze potentiële nieuwe MP niet kennen? Lijkt hier wel op Er zijn meer vrouwen beloofd. Nou, dat gaat wel goedkomen: Eva, Natascha, Zwolse, Ingrid, Marleen, Merije, Marrianne, Ank, Marieke II en (oeps ff de radio harder…Faith!) allen die ik in deze spontane opsomming ben vergeten, zouden een aanbieding kunnen krijgen voor een bijpassend staatssecretarisschap.

 17. Gewoon “draaien”, “machtsgeyl” en/of “rattenstreken”?

  Verhagen is bereid te praten met VVD en PVV

  Voorwaarde is nog steeds dat Rutte en Wilders er eerst samen uit komen

  CDA-fractieleider Maxime Verhagen is nog altijd bereid met de VVD en de PVV te gaan praten als die twee partijen erin zouden slagen de grote onderlinge verschillen te overbruggen.

  Dat aanbod staat ook een week na het stranden van een verkenning van een rechts kabinet nog steeds, zegt Verhagen donderdag in De Pers.

  Informateur Rosenthal concludeerde vorige week dat het pad naar een kabinet met daarin VVD en PVV ‘niet begaanbaar’ was. Verhagen wilde donderdag niet zeggen of hij dat heeft opgevat als definitief of op dat moment niet begaanbaar.

  “Dat weet ik niet. Dat moet u de informateur vragen. Ik heb het zo opgevat dat de informateur op basis van zijn bevindingen tot de conclusie kwam dat het niet tot de mogelijkheden behoorde.”

  Mochten VVD en PVV het alsnog op hoofdlijnen eens worden, dan is Verhagen dus nog altijd bereid om te bekijken of hij wil deelnemen aan die gesprekken. “Dan zetten we de volgende stap als die daar is.”

 18. Goedemorgen allen,

  Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  JanD met z’n 1e Gouden Plak,

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 19: Dick

 19. Mogguh Drama, weet je ook hoeveel plakwinnaars er geregistreerd staan? We zullen er nogal wat missen, want we zitten aan het 131e Log. Ben ook benieuwd of de adminst uberhaupt kunnen achterhalen hoeveel posts er op het Alg Log zijn geplaatst. Want het aantal per Log verschilt nogal. Anders kwam je op 131×250=32.750, na dit Log.

 20. @Dick ; wij van de FD hebben 54 plakwinnaars geregistreerd staan.
  De eerste was Danny, en admin heeft 10 x alglog geopend buiten mededinging.

 21. @ Drama, bedankt voor de meer dan uitvoerige info:

  Danny was en is de eerste 😀

  54
  10 van de admin (w.o. “spam” neem ik aan)
  = 64

  Missen we nog 131-64 = 67 Log-openers….Als we Hans van E. digitaal (welliswaar) lief aankijken….(of eigenlijk zou een dame dat moeten doen) zou hij dan de ontbrekende 67 Log-openers ook nog aan kunnen leveren denk je?

 22. QM; volgens mij is Arie nooit gestopt met acteren. De ene keer wat meer over-acted als de andere keer. Maar asjeblief zeg, volgens mij is dat een voorwaarde om bij de tv te werken……als ut maar overdreven is. Gelukkig zijn er uitzonderingen als Paul Witteman en Thomas Egberts….kijk maar eens naar de nababbel over voetbalwedstrijden. Zowel op de commersjelen als bij NOS.nl

  Geloof wel dat Arie oprecht is, dat dan weer wel. En denk ook dat acteren en oprecht zijn samen kan.

 23. @Dick ; meerdere geregistreerde logopeners hebben meer dan één keer op geweldige wijze het alglog geopend…….. ; d’r is er zelfs één met 19…..:o

 24. dick…arie is zoo een engerd, zo vol van zichzelf en altijd weer even nietszeggend…
  Als zoiets over x jaar hier aan de deur zou staan zou ik wel ff een ernstig gesprek hebben met m’n dochter:P

 25. @Dick ; volgens mij issut vandaag vrijdag.
  Bij de FD staan 54 alglogopeners op naam geregistreerd. De eregaleristen (8 man/vrouw) zijn samen al goed voor 56 openingen.

  De FD mist dus geen logopeners.

 26. Ohhhh Drama, wat goed! Kreeg de indruk dat de felicitatiedienst ze niet alle 130 had geregistreerd. Ben ik de dramatiseur in dit geval. Och, dat mag ik eigenlijk ook wel graag doen…….En mijn dochter verwijten 😉

 27. Hé koopie in the house :D:D:D Vanmiddag ook ff een paar schuimers drinken H.? Bij de Keizer om 15.30 uur.:D:D:D Anders neem je Skut toch gewoon mee?

 28. ranzige giel , geef die arme vent wat geld voor een opwindend dvd’tje, we hoeven ‘m niet meer op de radio kleinpuberlijk aan z’n trekken horen komen…
  wat een vies menneke, tis ‘m kennelijk niet warm genoeg.;D;D;D

 29. @ Dick, volgens mij moet het sowieso iemand zijn die blind en doof is. Kan me gewoon niet voorstellen dat deze griezel zich als een niet buiten de pot P**sende echtgenoot zal gedragen.

 30. Hoihoi ik ben zo blij mooi weer en mannetje is al sinds vannacht onderweg naar huis. Problemen met iets en daar moet die maandag wezen kan ik dit weekend nog van hem genieten.

 31. @ Ingrid: Giel? Nee die heeft zich ook al eens laten helpen door een h*er in de studio…alles voor de luistercijfers.

  @ Erica :o:o:o Nu al thuis? Dan is ie er toch véél te kort geweest?
  Tijd voor de troubleshooter

  Problemen met iets en daar moet die maandag wezen

  Oh heaven, Middelkoopje gaat weer janken over een missie naar Afganistan…..eerst maar eens: NERGENS meer op bezuinigen. Dan alsnog het Defensiebudget halveren: prutser!:
  —-
  Van Middelkoop: spijt van Srebrenica-censuur
  Defensie verbood speciale uitgave over val moslim-enclave, minister geeft fout toe
  Demissionair minister Eimert van Middelkoop van Defensie betreurt de gang van zaken rond een publicatie over Srebrenica. De Landmacht probeerde deze uitgave te verbieden.

  De Onderofficier, een uitgave van Defensie, had in een speciale editie willen schrijven over de val van de moslim-enclave, in juli 15 jaar geleden. De landmacht verbood de publicatie, omdat de leiding de speciale uitgave ‘niet opportuun’ vond. Het tv-programma Netwerk besteedde aandacht aan het verbod en dat leidde tot vragen in de Tweede Kamer.

  Van Middelkoop zei donderdag in de Kamer dat dit niet zo had mogen gebeuren en dat “er geen reden is om in een kramp te schieten als de naam Srebrenica valt”. De minister: “Het spijt me dat het zo is gegaan.” Meer bij Netwerk.

 32. Bericht door dick, op 25 juni 2010 om 08:17
  @ Eva??
  8 verdiepingen alleen naar beneden genomen

  Je doelt toch niet op Verdieping en verdieping1 weet ik veel misschien zelfs verdieping8?

  Dat klinkt wel lekkerder dan wat het werkelijk was….

 33. Aansprekend, maar ik moet ’t nog goed lezen:

  Kunst
  Jean-Pierre Geelen, 25-06-2010 11:35

  Met schijnbaar gemak weten Frank Snoeks en Jeroen Grueter telkens weer de essentie te raken van het edele voetbalspel
  Waarover men niet spreken kan, dient men te zwijgen.?? Het heeft tot in de 21ste eeuw moeten duren eer dit filosofisch inzicht van Ludwig Wittgenstein overtuigend weerlegd werd. De eer gaat naar Frank Snoeks en Jeroen Grueter, voetbalcommentatoren die het niet zwijgen tot kunst verheffen. In gratis colleges delen zij deze weken hun inzichten met wie maar horen wil. Een aanrader: ze zijn van ontroerende schoonheid en eenvoud.
  Met schijnbaar gemak weten zij telkens weer de essentie te raken van het edele voetbalspel. Eerder roemden wij hier al de rake observatie van Snoeks: ??Het is nog 0-0 bij het begin??. Donderdag bouwde hij die visie uit met een opnieuw gewaagde stellingname: ??Blijf je maar winnen, dan word je uiteindelijk kampioen??.
  Indrukwekkend was ook het gedachtenexperiment van Grueter, eerder tegen Japan. Hij zei: ??Tot nog toe gaat de schoonheidsprijs niet naar Nederland. Maar wat heb je aan een schoonheidsprijs? Die heeft Nederland al diverse keren gewonnen. Het gaat om de resultaten, en die zijn tot nog toe goed.??
  Later nuanceerde hij dit nog, met een doeltreffend: ??Ja, waarom risico nemen? Het gaat hier om de punten. Het is een WK. Het resultaat is het belangrijkst??.
  Tegenover de in voetbalkringen gangbare opvatting ??De bal is rond?? plaatsen Snoeks en Grueter een geheel nieuw filosofisch perspectief: in hun opvatting is sprake van een bal met een eigen wil. Als jij die bal niet ziet, ziet die bal jou nog wel??De mens, de speler, is slechts bijzaak; de bal is niet rond, maar een zelfstandig wezen.
  Vooral Grueter wijst onophoudelijk op dat gegeven: ??Inmiddels is wel gebleken dat het met deze bal lastig vrije schoppen nemen is??.
  ??Kuyt. Even aanzetten, maar dan wil die bal toch niet mee.??
  In Nederland-Japan schetste Grueter de daarbij behorende existentiële probleem van de mens, die uiteindelijk machteloos staat: ??Kawashima. Speelde een dubieuze rol in de treffer van Sneijder. Maar speelde niet ook de bal een dubieuze rol? Want dat blijft het terugkerende verhaal: als er eenmaal flink wordt uitgehaald met die bal, maakt ie vreemde capriolen. Dat weet je ook als keeper ?? daarom train je met zo??n bal.??
  Stelliger nog was Snoeks, in Nederland-Kameroen: ??Als jij die bal niet ziet, dan ziet die bal jou nog wel. En dan kan ie alle kanten op botsen.??
  In menig filosoof schuilt een dichter. Zo ook in Snoeks. Midden in zijn exposé declameerde hij spontaan een gedicht: ??Holland speelt/ als wachten op/ een mooie lentedag/ met af en toe/ een koude vlaag??.
  Ook Grueter laat zich niet onbetuigd, met weemoedige observaties als: ??Niet één inzet/ tussen de palen./ De handschoenen van de keepers/ zijn nog schoon.??
  Hier spreekt de gevoelige geest, de vertolker van het onzegbare ?? de essentie van kunst.

 34. @Dick er staat een biertje voor je klaar aan de Millingerplaya. 10 uur gevlogen en nog 1,5 uur met de auto en toen de Milingerplaya aangedaan viel er zowat in slaap.

 35. Welkom terug Ingrid? Hmm had liever nog 2 weken daar gebleven. Maarja zaken gaan voor plezier. Erica blijft wel reageren hoor maar bij sommige postings kreeg ik rode oorstjes. 😉 Ach vanmiddag toen ik net thuis was samen met onze grote knul naar de Millingeplaya geweest was er erg gezellig alleen ik kon mijn ogen niet open houden. Net heerlijk op de bank wat slaap ingehaald. Zondagavond moet de motor weer gaan draaien. Leuke is wel dat ik samen met onze grote knul naar de terug gang van de TT kan gaan kijken.

 36. Ach ja Derk, soms zit het mee soms zit het tegen. Maar er waren in ieder geval 3 mensen die blij waren dat je er weer was.

  En die rooie oortjes, ze neemt in ieder geval geen blad voor haar mond,en in Eva heeft ze wat dat betreft een gelijk denkende gevonden.Mag dat wel.

  Geweldig de motoren bekijken die terug komen van de TT, dat deed ik zelfs al met mijn vader, toen ik nog ….. was:P, n wij deden dat weer met onz kinderen.

 37. Oeii dus erica en eva moet ik in de gaten houden. Had al zoiets gehoord toen we vanmiddag bij praten. Lekker laten gaan die twee als het goed is gaan ze binnenkort een terrasje pakken. Ik juig dit alleen maar toe.

 38. Hey Derk. effe terug op ’t honk? TT-kijken deden wij midden jaren 60 toen je nog geen helm op hoefde. Was een leuk contact tussen bikers en toeschouwers. Transistor mee en hopen dat je ergens nog de politieradio kon horen.

  Tijdens jouw afwezigheid hebben de logdames goed van zich afgepost; was best vermakelijk.:D:D

 39. Ik zal morgen Koko eens bellen heb het ook een beetje veslonst door mijn eigen dingen. Sorry Koko ( weet dat je mee leest)

  Drama dat is ver voor mijn tijd, zonder helm. 27mhz heb ik nog wel meegemaakt. Wat gaat de techniek en de wereld snel he of het goed is weet ik niet.

 40. Overtreft Youp zichzelf weer? Oordeel zelf? (ff een * inbrengen anders kon ie wel eens niet verder dan de Admin komen :o)

  Niet gestoord

  Ik probeer een middagdutje. Bij mij thuis lukt dat niet. Ik word gehinderd door een chronisch loeiende telefoon. Wie mij belt? Iedereen. Een commercieel radiostation vraagt of ik als BN-er iets wil zeggen over de rozenkrans van de inmiddels gelovige Wesley en of ik hem geloof? Of iets grappigs over Robben op het Robbeneiland mag ook. Of iets komisch over de baard van Van der Vaart of iets kritisch over de k*tschetenconference van mijn collega Johan Derksen. Of iets grappigs over andere zaken. Waar ik het over zou willen hebben?, informeert de redacteur. Ik wil graag Annemarie Jorritsma openlijk troosten. Ze hoeft niet bang te zijn dat ze in haar dorp Almere uitgekotst wordt. Ze stuit op louter begrip. Heel Almere wil namelijk terug naar Amsterdam.

  Of ik Jorritsma snap? Ja. Wie wil nou burgemeester van een Wildersgemeente zijn? En nu? Maastricht zoekt nog iemand. Vraag me ondertussen af of je een stukje jodenkoek in een muizenval lokjodenkoek mag noemen en of je dus binnenkort het woord lokjodenkoekenbakker op het Scrabblebord mag leggen? Vroeger zou ik dit getwitterd hebben. Maar dat wil ik niet meer. En ik wil niet op de radio. Ik wil slapen, rust, middagdutten. Ondertussen vaart er langs mijn huis een boot met een stuk of vijftig dikbuikige leeftijdgenoten, die allemaal heel hard op een vuvuzela toeteren. Ze zijn blij omdat Nederland door is. Lieve mannen die allemaal ergens diep in de provincie een vrouw thuis hebben.

  Vraag me af of het ooit de droom van die vrouw is geweest dat haar man na dertig jaar huwelijk knappend uit een veel te strak zittend oranje XXL T-shirt toeterend op een stuk plastic pijp door een Amsterdamse gracht vaart. Zal ze daar in het stadhuis toen ze ??ja?? zei tegen deze loodgieter of puntlasser bij hebben stilgestaan? Ondertussen kan ik de middagslaap niet vatten. Word wakker gebeld door iemand van de energiemaatschappij van Frans Bauer en Maurice de Hond met de vraag of ik wil overstappen. Daarna belt de Nuon of ik bij hen wil blijven, waarna Essent belt met een nog betere aanbieding. Ze praten allemaal op een toon of ik al volslagen dement ben. Daarna belt een crematiebabe of ik al een uitvaartverzekering heb.

  Als ik mijn vrouw meeverzeker krijg ik een tweede urn gratis. Hoe eerder ik doodga hoe minder premie ik betaal, reken ik het telefoonmeisje voor. Zij hoopt dat ik voorlopig niet doodga. Omdat ik dan uiteindelijk meer premie betaal? Nee, omdat ze bij de crematieclub van hun klanten houden. Ik kan mijn eigen uitvaart op maat regelen. Precies zoals ik het zelf wil. Ik zeg dat ik het leuk zou vinden als iemand mijn as uit mijn urn toetert met een vuvuzela. Ik zeg dat ik wil slapen. Middagdutten. Het lukt niet. Mijn zoon wil de auto lenen. Mijn dochter vraagt waar mijn fiets staat. Mijn vrouw wil oprechte aandacht en mijn kleinzoon wil naar Artis. En ik wil rust, rust en nog eens rust. Afgelopen week wilde ik middagdutten in een Italiaans hotel, maar dat lukte ook niet.

  Of de minibar werd bijgevuld of de hotelnicht kwam een truttig welterustensnoepje op mijn kussen leggen of de hoteltechneut zette een boormachine in de muur van de kamer naast mij of de nationale voetbalploeg werd kansloos uitgeschakeld door een stuk of wat Slowaken. Een huilend en krijsend hotel! Ik wil rust. Middagdutten. Niet gestoord worden. De oplossing lijkt me simpel. Op naar Minnertsga. Daar is bij een aardige familie inmiddels een bed vrij. Daar kun je in gaan liggen en als je tegen ze zegt dat je niet gestoord wilt worden dan word je ook niet gestoord. Het zijn Friezen en die respecteren die wens. Ik denk aan de man die vier jaar dood op dat bed lag. Heerlijk! Zijn broers en zussen hebben rustig doorgeleefd.

  Volgens de krant waren ze sociaal zwak. Volgens mij niet. Volgens mij zijn ze sociaal sterk. IJzersterk zelfs.

  :D:D:D

 41. Suarezzzz, maar die Fontolan; wat een deftige pass bruisend van inzicht. Koreaantjes overigens het dichts bij een voorsprong….Park toucheerde de paal.

  Wij zijn voor Uruguay, vrouw-dick heeft het sowieso wel op Indaanse uiterlijken.

 42. Bericht door marieke de tweede, op 24 juni 2010 om 22:37
  NB. Jij treint toch ook altijd op vrijdagmiddag naar Kampen? Hoe laat doe je dat?

  dat ligt eraan.. Sowieso de eerste weken niet want tim heeft VAKANTIE maa normaal deed ik het vaak rond een uur of tja.. Tussen half 5 en 6… Rond die tijd. Jij? 😉

 43. Bericht door marieke de tweede, op 25 juni 2010 om 22:52
  Hoe is het eigenlijk met Koko?
  Heb al een tijdje hier geen reactie van hem gelezen.
  Bericht door Derk, op 25 juni 2010 om 22:59
  Ik zal morgen Koko eens bellen heb het ook een beetje veslonst door mijn eigen dingen. Sorry Koko ( weet dat je mee leest)

  Drama dat is ver voor mijn tijd, zonder helm. 27mhz heb ik nog wel meegemaakt. Wat gaat de techniek en de wereld snel he of het goed is weet ik niet.

  ik vroeg het hier laatst ook al 😉

 44. Wie weet wat de gevolgen zijn hierin Zwolle voor KPN’ers die meer dan 25 uur werken.
  Vind het van de zotte, je werkt full-time je word er uitgeknikkert, de samenleving mag zijn/haar WW betalen.
  En als je nu naar 25 uur terug wil. Mag dat wel of ga je er sowieso uit.

  En via het uitzendburo wordt weer nieuw personeel aangenomen?

  En dat kan hier allemaal zo maar. Snap hier niets meer van.

 45. Bericht door Derk, op 25 juni 2010 om 21:29
  Welkom terug Ingrid? Hmm had liever nog 2 weken daar gebleven. Maarja zaken gaan voor plezier. Erica blijft wel reageren hoor maar bij sommige postings kreeg ik rode oorstjes. Ach vanmiddag toen ik net thuis was samen met onze grote knul naar de Millingeplaya geweest was er erg gezellig alleen ik kon mijn ogen niet open houden. Net heerlijk op de bank wat slaap ingehaald. Zondagavond moet de motor weer gaan draaien. Leuke is wel dat ik samen met onze grote knul naar de terug gang van de TT kan gaan kijken.

  ben je daar nog op een werf geweest? En heb je foto’s? Ander weet je mijn mailadres… Ben benieuwd

 46. Bericht door Tim, op 26 juni 2010 om 18:12
  Derk, nog een beetje vermaakt in litouwenland?

  Ik zat in Thailand Tim, maandag ga ik naar Litouwen.

 47. @dick hij was gewwldig Thailand dan het heerlijk genoten op het strand bedieng was ok ook in de avond als we gingen wandelen 😉 Beroerde was alleen dat ol plots terug moet en die omboeking van ticket was nog duurder als mijn hele vakantie daar.

  Heb je je biertje al opgehaald bij de Millingerplaya of doen we dat morgen samen?

 48. na veel verhalen van mijn vrouw (Eva) gehoord te hebben over de log op weblog nu ook even een posting van mijn kant. heb ik iets gemist ?

 49. lees iets over rode oortjes 🙂
  nouja gelukkig ben ik niet snel jaloers hoor.

  maar veel zal ik niet loggen, ieder z’n hobby zal ik maar zeggen

 50. Hoe laat begint ut vertellen eigenlijk dames? Goeie zaak MarKel, dat je inlust…komt d’r bij. Maar uh…gemist? Wacht idd maar op de samenvatting, want als je niet met een laptop buitenzit (of mobiel bent, zag ik vanmiddag bij mijn zoon) MIS je heel wat zonnestralen en da’s een veul groter gemis! Maar gezellig is het hier zeker; Eva moet wel haast een toppertje zijn.

 51. Gehoord vanmiddag :

  Het antwoord op de Vuvuzuela.
  De FIFAZULU, een enorme neger die het geval in beslag neemt met een bloedstollende strijdkreet,

  JIJMAGHIERNIETOETERENIE

 52. @ Derk&Erica leuk dat jullie weer even bij Koko aan gaan, willen jullie hem de groetjes doen, en vertel ff dat we zijn humor hier op het log missen.

 53. @ Derk

  Bericht door Derk, op 26 juni 2010 om 20:06
  @dick hij was gewwldig Thailand dan het heerlijk genoten op het strand bedieng was ok ook in de avond als we gingen wandelen Beroerde was alleen dat ol plots terug moet en die omboeking van ticket was nog duurder als mijn hele vakantie daar.

  Heb je je biertje al opgehaald bij de Millingerplaya of doen we dat morgen samen?

  Goeie zaak Derk! Genoten en goed bediend, wat wil je nog meer. Morgen dus naar Koko…doe em de groeten. Morgen ala Playa was em toch niet echt geworden denk ik. Ga denk ik ff naar mijn ouders toe, die zijn terug van vakantie. Engeland-Duitsland is natuurlijk een must-see voor de voetballiefhebber. Maar je hoeft geen medelijden te krijgen, want ik kan de flatscreen uitstekend gadeslaan vanaf ons balkon.

  Maak er wat moois van en tank nog maar ff lekker bij….met alles 😉

 54. Eva moet wel haast een toppertje zijn

  wat denk je zelf ?

  NATUURLIJK !!!!!!!
  en dat zeg ik niet omdat ze nu over mijn schouder meeleest en mij heeft laten zien hoe ik uberhaupt iets kan plaatsen op het forum 😉

 55. @ MerKel

  Bericht door MarKel, op 26 juni 2010 om 21:13
  Eva moet wel haast een toppertje zijn

  wat denk je zelf ?

  NATUURLIJK !!!!!!!
  en dat zeg ik niet omdat ze nu over mijn schouder meeleest en mij heeft laten zien hoe ik uberhaupt iets kan plaatsen op het forum

  Als het over vrouwen gaat denk ik meestal niet meer. Heeft geen zin of werkt averechts. Dan ga ik maar gewoon op mijn gevoel af. Mooi dat ik er dus niet naast zat. Ach, twijfelde er ook niet aan.

  Vermaak je je nog een beetje in Westenholte-(Zuid schat ik in)?

 56. Huh, wat? Oh, sorry. Was even blijven hangen bij een andere posting, waarbij Derk het voor me opnam met een geweldige opmerking over het formaat van iemands zadelvulling (zeg ik maar even netjes)…

 57. Ik zat vanmiddag omstreeks 15.00 uur op het terrasje van dat plasje in Stadshagen en heb daar 2 Amsterdammetjes besteld. Moest voordat de bestelling kwam meteen 4 euro afrekenen. Ik kreeg 2 halfgevulde glazen en dat bleek ook nog Heiniken te zijn. Ik heb 2 slokjes genomen en de de rest heb ik aan een tafelgenoot gegeven.

 58. @ingrid zal ik doen
  @Dick ik ga op de terug weg van Koko dus gewoon een biertje nemen bij de Millingerplaya op jou kosten 😉 Daar tegenover staat dat er ook eentje voor jou klaar staat en tegen 3 uur of half vier kun je er toch wel even wezen. Eerste 20 minuten van een wedstrijd zijn toch niets aan en kun je daar ook kijken.

 59. Assendorper; er hangen 3 Heineken-vlaggen en we hebben het hier al regelmatig over het getapte sapje daar gehad :o:o:o

  Vooraf betalen had toch niet te maken met de indruk die ze van je kregen 😛

  Nog een cijfer voor het uitzicht?

  Wel ultra-toevallig, want met mooi weer fiets ik vaak nog ff langs het strand. Vandaag niet. Na uitstapje aan Westenholte, waar ik op de FIETSBRUG over de weg een AUTO tegenkwam! Bij mijn broertje in de tuin gezeten én over een andere Boulevard naar het centrum gereden. Jaja 2 boulevards in Stadshagen.

  Centrum:
  Snel, goedkoop en goed geslaagd bij http://www.aktiesport.nl/
  Via deze link krijg je altijd 10% korting 😀

 60. Bericht door Assendörper, op 26 juni 2010 om 21:17

  Tja dat heineken, zit ik ook wel eens mee. Maare half gevulde glazen? Dat mag niet ik zal even gaan klagen voor je bij de dame.

 61. @Derk. Word ik toch nog weer verlegen!
  Dank je wel.
  Jouw Erica is trouwens een toppertje!! We hebben ons heerlijk misdragen op het log 😛

 62. @ Derk, je zult begrijpen dat ik

  jou kosten

  uitstekend vind, mits je je lieve vrouw ook wat lekkers besteld. En de kids natuurlijk!

  3 uur/15.30 kan ’t niet beloven. Ook omdat ik/we dus misschien naar mijn ouders ga(an). Maar als ik in de gelegenheid ben: Ckus.

 63. Dick,

  Als het over vrouwen gaat denk ik meestal niet meer. Heeft geen zin of werkt averechts. Dan ga ik maar gewoon op mijn gevoel af. Mooi dat ik er dus niet naast zat. Ach, twijfelde er ook niet aan.

  Vermaak je je nog een beetje in Westenholte-(Zuid schat ik in)?

  je hoort mij niet klagen !
  en wat betreft Westenholte, ik wist niet eens dat er een Westenholte-Zuid bestond ?

  maar euh ik ga weer even naar die fijne wedstrijd van de US of A kijken. Eens zien of ze het doel nog weten te vinden (op het voetbalveld in dit geval)

  Ik neem aan dat Eva het stokje wel weer even overneemt

 64. 😮 Eva; misdragen? Je bedoelt die teksten vorig weekend nav de funzige (;)) voorzet van De Plantman? Ok was redelijk, maar te kort en zeker geen mis-gedrag. 8)

 65. Bericht door dick, op 26 juni 2010 om 21:22
  Vooraf betalen had toch niet te maken met de indruk die ze van je kregen

  Tsja misschien heeft het daaraan gelegen. Ik zag er vandaag nogal onverzorgd uit.

  Ik had wel prima uitzicht op die dames die tegenover me zaten.

 66. @ Derk, zo denk ik ook over mijn vrouw en MarKel (die verdeurie al wel weer met zijn hoofd in de zon zal zitten) vast ook. Wat zouden we zijn zonder de dames :o:o:o

 67. @Dick; Misgedrag is pas leuk, als je veel tot de verbeelding laat… En dat was wel aardig gelukt, vind ik.
  Bovendien, het moet ook niet zo zijn dat Admin mij voor het leven gaat blokkeren….:D
  Maar heb je verzoeknummers?

 68. @ Assendörper, op 26 juni 2010 om 21:29 ….

  :):):) Onverzorgd….ach, van die gelikte typetjes WilfrIEd Genee/Jort Kelder/Beau lopen er ook al veel te veel rond…..Kijk: Uitzicht/dames….daar doe je het soms al voor he :D:D:D

  Allemachtig: Half 10 alweer 😮 Moet om 23.30 mijn dick-vrouwelijk-junior nog ophalen uit Ittersum….

  Ga zo weer ff beter naar mijn favo Ghana kijken al zitten Bill en Mick Jagger nog 3keer op de tribune.

 69. @ Eva:

  Bericht door Eva, op 26 juni 2010 om 21:33
  @Dick; Misgedrag is pas leuk, als je veel tot de verbeelding laat… En dat was wel aardig gelukt, vind ik.
  Bovendien, het moet ook niet zo zijn dat Admin mij voor het leven gaat blokkeren….
  Maar heb je verzoeknummers?

  Oh heerlijklijk idd De Verbeelding (in de door jou bedoelde context. Zeker gelukt!

  :o:o:o Admin blokken op rooie oortjes post? Ken geen kerel die dat niet graag leest.

 70. MarKel heeft voetballen uitgezet en we kijken nu naar een rampenfilm van gisterenlaat. En dat is een vreemde passie van mij… ik HOUD van rampenfilms!!! Ken ze bijna allemaal al, alleen deze was nog niet op tv geweest…
  Ik ga dus off.
  Wens jullie een fijne avond, vol met passie.
  En heel veel plezier morgen op de playa.

 71. Vanavond rampenfilm in onze bostuin Wegens aanhoudende droogte moest de pomp het water uit de bron de tuin benatten. Ondanks enig technisch inzicht van mijn kant en dankzij tactische en technische tips van vrouw-drama hebben we het circus toch nog aan de praat gekregen. Geen droge draad meer aan het lijf, en redelijk wat muggen op visite. Gen beter leven dan een buitenleven. Eind goed al goed.

 72. Hey Assendörper. Was vanmiddag ook in Assendorp. ’t zal wel een zeer locale bui onder één of andere bierpomp zijn geweest.;)

 73. Het waren lokale buien. Ik heb vanmiddag ook nog genoten van het feestje van JanD bij de Pierik. Die kerel zit al 25 jaar op de gemeenteboot die onze zwolse grachten schoon houdt. Hulde voor JanD.

 74. Even een tip voor de dames die van lezen houden:tis geen rooie oortjes boek maar een roman van de schrijfster Santa Montfiore: het geheim van Montague.
  Omschrijving van het boek: Een boek vol spanning, excentrieke figuren, en een onverwachte wending. Leuk vakantieboek. Leest makkelijk weg.

 75. Welke !~@#$% neuroot heeft trouwens bedacht dat het wel leuk zou zijn om ONAANGEKONDIGD knalvuurwerk af te steken?????
  Onze Maus (van de foto) is nog buiten, maar die zijn we dus nu kwijt, die durft waarschijnlijk niet uit zn schuilplaats te komen!!!

 76. Zwolle, 27 juni 2010

  Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Zwolle

  Geacht College,

  Hierbij sommeer ik u de parkeerplaatsen in de Wolweverstraat weg te halen.
  U weet wel waarom.

  Hoogachtend,
  P.E. de Visser
  Wolweverstraat 5A
  8011 NW Zwolle

 77. @Wolwever; Ik snap je vorige posts niet helemaal… beetje warrig…
  Toegegeven, ik zit nog suf op de bank na een nachtelijke zoekactie, dus ik ben zelf ook een beetje warrig…
  Overigens ons Maus vannacht gevonden, duidelijk nog overstuur van het vuurwerk. Mn dochter kende vanmorgen geen genade. Die werd om 6 uur wakker! Heb haar nog geprobeerd in ons bed met tv te vermaken, dat ging goed tot half 8. Oh, gaaaap!

 78. Goede morgen Eva ik snap ook niets vfan dat gebrabbel van Wolwever. Maar hier staat de Fam. Derk al klaar om naar Koko op de camping te gaan. De kleine hier nog even een flesje en dan zijn we weg. Fijne dag allemaal.

 79. Goede morgen deze morgen,
  Het wordt weer een warm dagje. Lekker hoor.
  @Tim:

  Tussen half 5 en 6… Rond die tijd. Jij? 😉

  Ik kom aan rond 17.13u. Of hoe laat dat ook op de minuut na moge zijn. Geniet van je vakantie!

 80. Goedemorgen allen,

  vanaf 07.30 in de tuin met ontbijt. Het is zondag, en dus: de goudvinken (andere dagen nooit…), puttertjes, groenlingen, verticuteermerels etc. Den moes c.s.! is nog niet gevangen en gaat verder met het verzamelen van verse blaadjes van de floxen. De verrassing van hedenmorgen: een klein konijntje, ondanks dat de tuin compleet omgaasd is. op één of andere manier zal ’t beestje toch terug naar z’n familie moeten…
  Mensen, geniet van deze dag (veel smeren en petje op):)

 81. en wat gaat het worden vanmiddag ?
  heb het uiteraard over voetbalmatch: duitsland – engeland 😉

  kan een mooie pot worden

  ik denk/hoop 1-2 maar ‘de bal is rond he’ ?

 82. Volgens mij is bij de meesten onder ons de wens is de vader van de gedachte. Duitsland eruit. Maar eigenlijk hoop ik dat we een leuke pot voetbal te zien krijgen.

 83. Ingrid,

  mee eens want op een enkel uitzondering na heb ik nog niet echt fraai voetbal gezien.Gelukkig is er wel genoeg ‘geleuter’ rondom voetbal op tv en internet (zowel door heren als dames) en dat maakt een boel goed 😉

 84. @ Derk, wat wil ik mijn “zwakste plek” niet graag missen. Vrouwen in het algemeen ook niet. Ze vullen ons ook aan Derk en wat ze allemaal teweeg brengen :D:D:D Dat red je niet met een hok vol haantjes.

  Tussen de middag ff met broertje over een al bomvol strand gereden. Harold gesproken over voetbalkijken aldaar. Alleen NL; wel jammer maar………vanmiddag 16:00 (toevallig gelijk met Dui-Eng) is er daar een speciaal feest voor dames :D:D:D Wij gaan NU weg naar W.holte. Maar jij bent al terug van Koko? Kun je ook nog wat van het dames-spektakel meekrijgen?

  Latersssss

 85. Dui-Eng: verwacht 1-1 sneaky winst Dui in verlenging (uiteraard vlak voor tijd). Hoop (van harte) 1-3

  ff kijken of Derk nog bij ’t strandhuis zit. Kan wel iets van ’t begin missen en dat hok vol jongens (5 denk niet dat de dames meekijken) maakt genoeg lawaai hier. Hoef ik niet aan bij te dragen.

 86. Zit ik niet Dick nu druk met BBQ hier. Jullie krijgen de groeten van Koko trouwens. Hij is vreselijk druk met allerlei dingen om andere te helpen. Was machtig daar op de camping.

 87. Ahhhhh NIEMAND over de bal zwaar achter de doellijn :o:o:o De bal op de lat van Gerrard en de door de keeper aangeraakte bal bij 3-1 😮

  Tuurlijk de Engelsen voetbalden als een natte krant. Maar hoe anders had het kunnen lopen.

 88. Mooi dat het goed gaat met Koko Derk! Tjonge, heb ut nog nooit zo druk gezien bij het Strandhuis! Er was dus ook nog een jonge-dames comedy. En Harold had zijn skerm thuis gelaten, anders had hij nog meer volk kunnen trekken. Heerlijk in een lederen foute uil buiten. Beetje oh-en met bekenden….iets later thuisgekomen: nog 0-0. 6 mannetjes verwachtingsvol……….deceptie van heb ik jou daar!

  Nu maar hopen dat die krijgers uit het land van Maxima (en haar vader), uit het land van Pluisje en Messie en het land van gevluchte Duitse oorlogsmisdadigers….onze lieve Oosterburen zuruch nacht hause sturen.

 89. Te ernstig voor woorden: grens stond verkeerd scheids had het kunnen zien en arrogante Foute FIFA luistert nogsteeds alleen naar zichzelf. Iemand Hiddink gehoord in de rust?

  2 opties, zegt ie:
  * of vanaf morgen videoregistratie op de achterlijn
  * of Blatter naar huis :):):)

  Ben 5 minuten voor het eindsignaal wat anders gaan doen. Gister ook net een verhaal gehoord over het manipuleren door de FiFa in het toewijzen van scheidsrechters. Goeie gasten trouwens: Molenaar en v/d Ende! Vrees dat ik ut allemaal niet meer wil weten.

  Jammer: van de Vaart….maar oioioi wat hebben we veel alternatieven.
  Beterschap voor Rafaël.

 90. Kan dat eerder dan in de finale? Bedoel uh, mochten we morgen winnen, eerst Brasil nog. Maar wij zijn donders sterk, zowel als team als individueel :D:D:D

 91. Vanavond ook een mooie pot mensen: 2 Zui-Amerikaanse teams tegen elkaar. Net als morgenavond. Morgenmiddag 2 Europese teams (w.o. NL), net als vanmiddag dus.

  Ere wie ere toekomt. Mooiste verdedigende actie van die zwartkuif van Duitsland…relatief onbekend: Petje af :D:D:D

 92. Maar de Lasagna roept…morgen ultra vroeg zoonlief wegbrengen omdat hij naar Londen gaat. Dus misschien was dit um wel voor vandaag. Geniet van alles.

 93. Oh Dick, jij er ook al ultra vroeg eruit ik ook (5.15 uur) onze jongste gaat een week naar Vlieland (sociale stage lopen met de klas).
  Maar ja tis met dit warme weer heerlijk zo s’morgens vroeg.

 94. :o:o:o Ingrid 5:15. Nee, klein uurtje later. Maar bij mooi weer worden we dan wel weer gewekt door een geweldige atmosfeer als het goed is. Zonsopkomst = rond jouw ontwaken?…..Weet the plantman wel.

  Ochtendstond heeft goud in de mond. Klinkt Cliché maar ozo waar. Als wij (avondmensen) echter de vrije wil van ontwaken hebben……..zien we ’t goud helaas te weinig. Maar je kunt niet alles hebben. Weet het nog wel van o.a. het vele stappen….de vakanties met de jongens en toen de kinderen nog erg klein waren.

  Overigens is het zo rond deze tijd en nog later ook, ook heerlijk ala playa’s. In (verrre) buitenlanden, Nederland en: Stadshagen 8)

 95. En van je vrouw zeker MarKel….maar waarom zou jij het beter hebben dan ons 😉 Ach, we MOETEN natuurlijk wel af en toe doen alsof we er van balen, dat het leven allemaal zo zwaar is 8)

  250e post 😀

Reageer