VVV introduceert vernieuwde ‘VVV Cadeaubon’

Zwolle – Nieuw jasje voor breedst besteedbare cadeaubon van Nederland. De VVV irischeque heet met ingang van vandaag VVV Cadeaubon. Met de naamswijziging en een nieuw ontwerp krijgt de bekendste en breedst besteedbare cadeaubon van Nederland een nog duidelijker en herkenbaarder gezicht.

vvv_cadeaubonnen_rij_bew.jpg

Behalve een nieuwe naam krijgen de bonnen ook een ander gezicht. Voor de acht verschillende bonnen met waarden oplopend van 5 tot 50 euro is gekozen voor een fris en kleurrijk ontwerp. Opvallend kenmerk hierin zijn de in een bolvorm geplaatste cadeau-artikelen die de brede besteedbaarheid accentueren. “De nieuw vormgegeven bonnen zien er uit als een cadeautje en dat maakt het geven van een VVV Cadeaubon juist zo leuk”, aldus Wenny van de Rijt, business manager cadeaubonnen bij VVV Nederland.

Persoonlijk
Tegelijkertijd met de vernieuwde bon is de nieuwe website www.vvvcadeaubon.nl gelanceerd. Op deze website kan de klant nog beter zoeken naar acceptanten en verkooppunten. Binnenkort wordt de mogelijkheid toegevoegd om een persoonlijk bericht voor de ontvanger achterlaten in de vorm van een leuke e-card, aangevuld met een paar persoonlijke bestedingstips.

Brede besteedbaarheid
De VVV Cadeaubon wordt verkocht via VVV/ANWB Kampen, VVV Zwolle, VVV Genemuiden, VVV Hasselt en VVV Zwartsluis en is inwisselbaar bij 23.000 acceptanten. Niet alleen is de VVV Cadeaubon te besteden bij de meeste grote winkelketens, maar ook bij duizenden lokale speciaalzaken. De nog in omloop zijnde VVV irischeques blijven onbeperkt geldig en kunnen gewoon gebruikt worden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ze gaan dus terug naar de oude naam.
    Iedereen die ik ken noemde het nog steeds VVV-bon. ;D

    Ze zijn er dus achter dat de naam irischeque niet werkte. 😛

Reageer