Roeiers Boreas in KRO Blootgewoon

Zwolle – Dit weekend maken zes heren van de Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas zich op voor een pikante fotosessie. Zij doen mee aan het nationale televisieprogramma KRO Blootgewoon om geld in te zamelen voor Stichting Contusio Cerebri Fonds, een stichting die hulp biedt aan mensen met een hersenkneuzing. 

De succesvolle lichte wedstrijdroeiers uit de topsportsectie van Boreas en een dispuutvoorzitter gaan dit weekend zonder kleren op de foto voor de jaarkalender van KRO Blootgewoon. Er is een goede reden dat de Boreanen de opbrengst gunnen aan het Contusio Cerebri Fonds: één van de lichte wedstrijdheren heeft in het verleden zelf een hersenkneuzing gehad. In mei overvielen Anita Witzier en een cameraploeg de roeiers al tijdens een training op het water. De heren waren blij verrast dat zij door de selectie zijn gekomen en mee mogen doen aan het nationale televisieprogramma. De fotoshoot zal plaatsvinden op een geheime locatie.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ze zijn het bekijken meer dan waard. Mooie jongens op super mooie foto’s die boven je bed niet misstaan…….

  Groeten van 1 van de verpleegkundigen

 2. Nou, Dick… van roeien krijg je anders w?l een lekker lichaam…
  Ze mogen best boven mijn bed hangen, hoor!
  IN bed zal van MarKel waarschijnlijk niet mogen…;)

 3. 😮 Eva, ben jij ook zo’n op de buitenkant (liefst kunstmatig opgepompte) uber-ijdele lichamen geilert?

  Haha méén je niet: een vel vol spieren boven je bed die je vanaf de muur door de lens van de fotograaf aankijkt? …. Buiten de looks is het nogal onecht toch?

 4. Nee Dick, ik val als eerste op warme, gevoelige uitstraling in de ogen. Vervolgens val ik op een warm sociaal karakter, een goed stel hersens (let op; hiermee bedoel ik niet specifiek een hoog IQ).
  Een mooie bescheidenheid siert de mens.
  Meestal zie ik het, als mannen zichzelf nogal geweldig vinden, waarbij de “air” de “ego” in de weg zit, op welk gebied dan ook. Dat vind ik onaantrekkelijke mannen.

  Maar ja, ik zeg niet dat ik blind ben! Er zijn maar weinig bloedaantrekkelijke mannen die ook aan de bovenstaande omschrijving voldoen. Dus ja, het oog wil ook wel eens wat!!!
  Over het algemeen vind ik, dat er op de wereld veel meer mooie vrouwen zijn, dan mooie mannen!

  Overigens… een BN’er die wat mij betreft voldoet aan het predikaat “Mjammie” is Arie Boomsma. Lekker lijf (afgezien van baard en tattoo’s), prachtige twinkelende ogen, warme uitstraling, goed stel hersens, een gelijkwaardig gesprekspartner die je in je waarde laat bij welk gespreksonderwerp dan ook (meestal), sociaal, empatisch, enz enz enz…

 5. Tja Eva, smaken verschillen. Heb nixxx met een mooie foto aan de muur.
  Zucht, uberijdele Arie. Vol plakplaatjes en “kijk mij eens sportschool-spieren”. Lijkt me wel een aardige en trouwe jongen, maar dat zijn er zoveel.

 6. Ok Dick, dan nu jouw tegenbod…
  Wat vind jij nou aantrekkelijk aan een vrouw?
  Heb je een BN’er die aan jouw ideaalbeeld voldoet?

 7. Bij een vroegere werkgever, een mannenafdeling, wilden ze een naaktposter van een zeer aantrekkelijke vrouw ophangen. Ik vond, dat ik dan als tegenhanger een poster van een zeer aantrekkelijke man mocht ophangen. Toen kozen zij er voor om dan maar helemaal geen poster op te hangen!!
  Als tegenhanger heb ik een dienblad gekocht voor de afdeling, met daarop een jaren 50 achtige schildering, met een vrouw in hotpants en laag decolleté.

 8. @ Eva, kijk altijd naar de ogen. Vrolijk (lol in het leven), met te materialistisch ingesteld, niet super-arrogant/verwent/zelfingenomen. Natuurlijk is de 1e indruk belangrijk; maar heb geen favo kleur haar/haardracht oid. Gezellig en zoals jij schrijft: inlevingsvermogen en sociaal. Hecht meer waarde aan een hoog EQ dan aan een zeer hoog IQ. Grappig…dat dienblad. 😀

 9. Hoi Dick

  Waarom moet zo’n gozer er wat aan hebben?? Het gaat erom dat ik er iets aan heb. Trouwens ze zijn me (maar heel iets) te jong daar krijg ik problemen mee:o.

Reageer