ZwArt vandaag

Zwolle – Ook vandaag waren er weer verschillende voorstellingen in het kader van ZwArt zoals een voorstelling van Theater Gnaffel welbekend van de prachtige poppen en het wagenspel door The Young Ones. Een der abele spelen uit omstreeks 1400 zoals het hoort op een kar voor de kerk. Een foto-impressie van de middag….

img_0951.jpg
Informatiestand

img_1009_copy.jpg
Gnaffel

img_1087.jpg
The Young Ones

img_1067.jpg
Een rijk versierd toilet

img_1048.jpg

img_1059.jpg

img_1011_copy.jpg
Theater Gnaffel

img_1016_copy.jpg

img_1021_copy.jpg

img_1032.jpg

img_1038.jpg

img_1040.jpg

img_1080.jpg

img_1102.jpg
The Young Ones

img_1111.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Als ik zo die foto’s zie met die trollen is dat nou niet echt kind vriendelijk Trouwens wel mooie foto’s. Wat kost een dagje naar die lui kijken u?

  2. idd, weinig animo (heb het zelf gezien) beetje jammer dus dat hier zoveel (belasting)geld aan wordt besteed, beetje leuk arty/farty doen voor eigen parochie, artez studenten die verplicht moeten gaan kijken terwijl ze het eigenlijk zelf geen bal aan vinden (idd gehoord van de studenten zelf)…………………..

  3. @Kees: Ik vond het wel gezellig druk. Niet zo barstend vol als 5 mei.
    … en over dat belastinggeld en dat arty/farty doen voor eigen parochie… er hoeft geen stadion van vele miljoenen voor gebouwd te worden (belastinggeld) dat zelden uitverkocht is, er is geen tweewekelijkse massale politie-inzet (belastinggeld) nodig, spelen voor eigen parachie/supporters, wie doet dat niet?
    Al met al vind ik het wel meevallen hoor. Ik heb het in ieder geval erg leuk en gezellig gevonden. 🙂

  4. De stad als theater was toch zo ontzettend veel mooier… jammer dat het de strot is omgedraaid vanwege dezelfde rotcenten die nu gesubsidieerd worden om Zwart te organiseren. Veel meer potentie, landelijke uitstraling, beter geregeld en een veel prettiger sfeer.
    Gewoon een stadsparadijs creeeren in de zwolse parken, met veel dingen te zien en te doen.

Reageer