Jonge Honden in de duisternis

Zwolle – Vrijdagavond 26 juni trad theatergroep De Jonge Honden op met hun openluchtvoorstelling ‘Insekt’. Deze voorstelling wordt geheel in het donker gespeeld. Het is een openluchtvoorstelling met sferische en bombastische muziek, latex kostuums en metershoge stellages waarin beweging en spektakel worden gecombineerd tot een spannende en vernieuwde bewerking van Bomans’ Erik of het klein insectenboek’.

 img_1173_copy.jpg

In deze voorstelling wisselen spectaculaire, verassende en ontroerende beelden elkaar in hoog tempo af. Stellages van metaal en hout bevorderen de sprookjesachtige en vervreemde sfeer. Het boek is omgezet in een beeldend geheel dat prachtig tot leven komt in de openlucht.

img_1133_copy.jpg

img_1164_copy.jpg

img_1199_copy.jpg

img_1243_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. De Jonge Honden waren wederom een groot succes op het festival. Ik ben fan! Alleen jammer van de techniek (geluid) Ik had gehoord dat ze volgende jaar een grote productie gaan spelen in de gracht van Zwolle. Ik kijk er na uit. Nogmaals bedankt voor de mooie avond! Quote Dijk: Ze zijn geen amateurs, maar een geweldige groep met een aantal grote talenten.

  2. Goh, ik had er wat voor gegeven er bij te kunnen zijn:)…doetinchem straattheater festival ging ook al aan me voorbij…na ja, hét lot van ouders met kinderen.(kinderen kreeg ik niet mee, partner ook niet)

  3. Mooie voorstelling!(vrijdagnacht) Dit is mijn tweede voorstelling die ik heb gezien van de honden. Wie niet weg is, is gezien tijdens het bevrijdingsfestival gezien. Zeker een aanrader!

Reageer