Valmar Benelux shirtsponsor Pelikaan Beach Soccer

Zwolle – De naam van Valmar Benelux staat de komende twee seizoenen op de shirts van Pelikaan Beach Soccer Zwolle. Het bedrijf, gevestigd in Nieuwegein en gespecialiseerd in ijsbereidingsapparatuur, werd vandaag voorafgaand aan het thuisduel tegen Beach Soccer Zeeland officieel gepresenteerd als de nieuwe shirtsponsor van de samengestelde Zwolse Beach Soccer selectie. Deze selectie onder leiding van trainer/coach Sillie Dilürü komt dit jaar voor het eerst uit in de landelijke Eredivisie Beach Soccer van de KNVB.

dsc09441.jpg

"Ik werd geattendeerd door een Zwolse medewerker van ons bedrijf op de mogelijkheid om onze naam te verbinden aan dit initiatief. De link van de kernactiviteiten van ons bedrijf met de facetten van deze nieuwe zomerse sport die in Zwolle volop ontwikkelt wordt, sprak mij erg aan”, aldus directeur Martin van Rossum die aandachtig toeschouwer was bij de met 4-2 verloren competitiewedstrijd vandaag tegen Beach Soccer Zeeland.

De Stichting Samenwerkende Sportclubs de Pelikaan werkt nu bijna drie jaar aan onder andere de ontwikkeling van beachsporten. “Na Beachvolleybal is de voetbalvariant Beach Soccer de meest beoefende beachsport op dit moment op onze beachlocatie alsook in Nederland”, aldus Diederik Meijntjes namens De Pelikaan. “Na drie jaar ontwikkelen doen we nu mee in de eredivisie competitie, dat is een mijlpaal vanuit onze NOC*NSF proeftuin status. Dat nu ook het bedrijfsleven zich verder achter ons schaart, is een motivatie om door te gaan en belangrijk voor onze continuïteit”.

Ter gelegenheid van de shirtsponsoring heeft Valmar Benelux uit handen van aanvoerder Jordi Lemmens en trainer/speler Sillie Dilürü vandaag het eerste blauw witte shirt ontvangen met daarop de uiting waarmee het team met trots in het Beachstadion van Scheveningen in de maand juli nog KNVB competitie- en bekerwedstrijden zal spelen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer