Meelopen met ZwArt

Zwolle – Onze fotograaf heeft zondag 27 juni een route meegelopen op Festival ZwArt en daar een impressie van gemaakt. Het thema van deze route omvatte 3 voorstellingen in het thema bouwen. De eerste in Locatie Oostergo waar enkele verstandelijk gehandicapte deelnemers aan het onthaastcafe een opvoering gaven: Bouwen met legostenen.

img_1638.jpg
Locatie Oostergo

In kunstroute 2 was de tweede voorstelling in het historische pand van het Oversticht. De nadruk bij deze voorstelling lag op de bouwstenen waar we allemaal uit opgebouwd zijn: ijzer, calcium, water, enz… De bouwstenen van iedereen zijn hetzelfde maar toch zijn we allemaal verschillend. Iedereen verschillend en toch allemaal uit dezelfde bouwstenen.

img_1623.jpg
Locatie Oostergo

img_1641.jpg
Oversticht

img_1642.jpg

img_1652.jpg
Via het Pelserbrug
je naar de volgende locatie lopen

Voorstelling 3 op de kunstroute 2 vond plaats in het kantoor van architectenbureau Atelier 19. Dit was een persiflage op de hectiek in de architecten- en bouwwereld. Steeds meer en meer tot men er van over de kop gaat. Alleen sommigen ontsnappen er aan.

img_1686.jpg

img_1689.jpg

img_1693.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zeker een deftig plekkie Yvonne, Locatie Oostergo. Agenda en topics maar eens in de gaten houden of er ook wat voor ons wordt georganiseerd.

    Wist jij dat Bertolf op de Grote Markt optrad, in het kader van Zwart?

Reageer