Hennepkweek in beslag genomen

Zwolle – Zondagmorgenvroeg 27 juni is in een woning aan de Klooienberglaan een hennepkweek in beslag genomen. Die bestond uit 30 planten, de gebruikelijke apparatuur en 60 gram geoogste hennep. Deze spullen werden op last van de officier van justitie vernietigd.

 politie_logo_4.jpg

De hennepkweek werd ontdekt na een melding van geluidsoverlast op dit adres. Tegen de aangehouden 40-jarige bewoner wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. wat een zonde van die plantjes. weet je niet hoeveel zoiets oplevert?? betalen wij belasting om vervolgens onze plantjes te vernietigen. doodzonde.

  2. Legaliseren is volgens mij de beste oplossing . Het drugsbeleid van nu , wat betreft softdrugs , is toch zo krom als de pest .

    En zero tolerance is toch niet te handhaven .

    Bij legalisatie is het voor de illegale kwekers straks niet interresant meer om te gaan kweken omdat er dan een overvloed komt aan hash en wiet en ze het nooit meer kunnen verkopen .

  3. @ Ramon, volgens mij ben ik het wel redelijk met je eens. Vorig jaar spraken de burgemeesters van NL zich ook (bijna) unaniem uit over drugsbeleid. Dat sprak mij toen ook wel aan, maar ik weet de inhoud niet meer.

  4. Nou, zero tolerance zal niet veel effect hebben, sterker nog. Er zijn mensen die er op hopen, want als dat gaat gebeuren. Word het de gouden eeuw voor de mensen met wietplantjes. 😛

Reageer