Nadruk nieuwe site GH op relatie

Zwolle – De Gereformeerde Hogeschool in Zwolle heeft een nieuwe website. Onder belangstelling van personeel en studenten vond op donderdag 17 juni de lancering plaats in de aula.

De nieuwe site valt op door de prominente plek van drie GH-studenten. Een van die studenten is Gerald Oudman. Gerald studeert aan de pabo en heeft een bijzondere rol in de voorlichting naar potentiële studenten. “Ik heb een profiel op www.gh.nl waarin ik anderen laat zien wat ik op de GH doe. Zo houd ik weblogs bij van bijvoorbeeld mijn stage, zodat belangstellenden voor de pabo mijn verhaal kunnen volgen. Als iemand vragen heeft over de opleiding of bijvoorbeeld eens een dagje mee wil lopen, kunnen ze mij rechtstreeks via de site mailen. Op die manier wil de GH het persoonlijk contact tussen potentiële studenten en mij als pabo-student stimuleren. Dat maakt de site interactief en persoonlijk en dat vind ik een goede zaak! Bovendien is de nieuwe site veel overzichtelijker.”

Werken met mensen is een belangrijke boodschap van de GH. Dit is dan ook de kern van het nieuwe online concept. De site is in een tijd van 2,5 maand gerealiseerd vanaf de eerste conceptsessie tot aan de bouw en implementatie. Internetbureau Evident zorgde voor ontwikkeling en implementatie op basis van het content management systeem (CMS) van Sitecore. Rosita van Eerde, medewerker marketing en communicatie van de GH, heeft het ontwerp en de realisatie van de website begeleid. Volgens Van Eerde gaat het niet om zomaar een update van de oude site. “We slaan met deze website een heel nieuwe weg in. Dat waar onze klanten ons om waarderen – persoonlijk contact – geven we binnen deze website alle ruimte. Studenten bijvoorbeeld, vertellen zelf aan bezoekers het echte verhaal over studeren aan de GH. Bovendien ‘praat’ onze website met sociale media als Hyves, Twitter, Linked-In en Youtube. Sleutelwoord voor deze website is: relatie. Studenten op www.gh.nl zie je ook op voorlichtingsmomenten als de open avond of de EO-jongerendag.”

Op woensdagavond 25 augustus houdt de GH nog een open huis. Wie zijn studiekeuze nog niet gemaakt heeft, is van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. De GH biedt de opleidingen pabo, MWD, SPH, Verpleegkunde, Godsdienst-Pastoraal Werk en Godsdienstleraar.

Artikel delen:

Reageer