Meander Bigband op tournee langs Costa Brava

Zwolle – Zaterdag 3 juli a.s. vertrekt de Meander Bigband voor een 8-daagse tournee naar de Spaanse Costa Brava. De schoolband van het Meander College zal concerten geven in onder andere Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Montserrat, Barcelona en Lloret de Mar. Op de terugreis zal er nog worden opgetreden in het Franse stadje Vaison-la-Romaine.

tourposter20spanje20e-flyer.jpg

Aanvankelijk was het plan om een tournee naar Amerika te maken. Hoewel de contacten allemaal waren gelegd en de Amerika-tour inhoudelijk al rond was, bleek dit financieel helaas onhaalbaar. In de toekomst zal er nogmaals een poging worden gedaan om een tournee naar Amerika te realiseren. Het alternatief is ontstaan via de reeds bestaande contacten in de Costa Brava. De bigband zal vooral op boulevards en pleinen van de Mediterane kustplaatsen te vinden zijn. Voor de bigbandleden die net hun schooldiploma hebben behaald is dit natuurlijk een geweldig afscheid van het Meander College en de Meander Bigband!

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Knoppenman Frank R.; veel plezier op de geweldig gezellige Costa Brava…
  Deftige plekkies om in te zomer te vertoeven: Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Montserrat en Lloret de Mar. Maar vooral Barcelona…..pfff wat een stad!
  Tips? het strand en struinend langs het strand langs de beregezellige “uitgaansgelegenheden”. Het uitzicht vanaf het Espanyol-stadion (= voorm. Olympisch stadion)….De niet/nooit afgebouwde kathedraal natuurlijk, de Ramblas etc. etc.

  Zou mooi zijn als jullie woensdag getuige mogen zijn van de overwinning van de Spanjolen op onze Oosterburen…in het land van de Spanjolen :D:D:D

  Dam natuurlijk ook veel bezield dirigeren toegewenst.
  Jullie laten er toch wel de vlag van Stadshagen achter 8)

Reageer