Sponsorloop voor een nieuw schoolplein

Zwolle – Onderwijscentrum de Twijn heeft het afgelopen jaar met veel plezier gebruik gemaakt van het schoolplein van de Aquarel en wil graag een steentje bijdragen om het nieuwe gezamenlijke schoolplein een nieuwe look te geven.

Daarom wordt er donderdag 1 juli een gezamenlijke sponsorloop gehouden. Alle leerlingen van de Aquarel en de leerlingen van het team LG (lichamelijke beperking) zullen aan deze sponsorloop deelnemen, ieder op zijn eigen manier. De jongste leerlingen van de Aquarel op fietsjes of steppen en de leerlingen van de Twijn lopend of in de rolstoel.

Een jaar geleden is Onderwijscentrum de Twijn met een enorme verbouwing begonnen. Dit had tot gevolg dat een groot deel van het schoolplein van de Twijn plaats moest maken voor al het bouwmateriaal wat nodig was en voor nieuwe lokalen. In overleg met de Aquarel konden de leerlingen van de Twijn zonder moeite gebruik maken van het schoolplein van de Aquarel. Toen de Aquarel aan de Twijn vroeg om tijdens hun sportdag mee te doen aan de sponsorloop om gezamenlijk een schoolplein voor de toekomst in te richten werd gelijk ingestemd. Wanneer alles volgens plan gaat hopen we begin maart 2011 in de pauze samen te kunnen spelen op ons nieuwe schoolplein.

Programma:
10:30 verzamelen op het grote ronde veld achter de Stuwwal 
10:45 startsein gegeven door Segerien Donner en Frank Arentsen
11:15 eindschot door middel van de bekende vuvuzela
11:30 een versnapering op het plein van de Aquarel

Artikel delen:

Reageer