Wijkplatform Dieze Centrum

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Diezerpoort uit voor het wijkplatform Dieze Centrum op dinsdag 6 juli 2010. De bijeenkomst wordt deze keer gehouden in de vorm van een koffietafel en is van 19.30 uur tot 20.30 uur in de Oosterkerk, ingang Koewegje.

Wijkbewoners kunnen aanschuiven om kennis te maken met de nieuwe wijkwethouder Nelleke Vedelaar en met haar in gesprek gaan over de wijk. Ook zijn de wijkwerkers van de gemeente, Travers en de wijkagent aanwezig.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op de website van Zwolle, thema wonen-leven, de-wijken.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Je moet er wel rekening mee houden.Het kost toch geld een wijkplatform en als er dan niemand op komt dagen vind ik dat jammer.Ons bint zuunig

  2. De mensen zullen in de buurt wonen en ze hebben blijkbaar weinig te bespreken.

    van 19.30 uur tot 20.30 uur

    Waren er maar meer vergaderingen etc waar een uurtje voor gepland was 😉

Reageer