Avond en nachtelijke werkzaamheden

Zwolle – De gemeente Zwolle voert avond en nachtelijke werkzaamheden uit van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli aan de Ceintuurbaan, Katerdijk, Pannekoekendijk, Schuttevaerkade, Harm Smeengekade en de Hofvlietbrug.

Het werk bestaat uit asfalteringactiviteiten aan delen van genoemde wegen en de vervanging van de slijtlaag op het brugdek. De activiteiten, die van 19.00 tot 06.00 uur plaatsvinden, veroorzaken hinder voor het wegverkeer en scheepvaartverkeer.

Voor omschrijvingen, zie "Lees verder"

Ceintuurbaan
Van maandag 5 juli om 19.00 uur tot dinsdag 6 juli om 06.00 uur verricht de aannemer asfalteringwerkzaamheden aan de Ceintuurbaan. Het gaat om het gedeelte tussen Meppelerstraatweg – Brederostraat / Boerendanserdijk. Er wordt eerst gewerkt op de rijrichting van de Meppelerstraatweg naar Brederostraat en daarna op de omgekeerde rijrichting. Het werk veroorzaakt verkeershinder. Gedurende de werkzaamheden behoudt het verkeer doorgang over één rijstrook.  

Katerdijk – Pannekoekendijk
Aan de Katerdijk – Pannekoekendijk verricht men asfalteringswerkzaamheden van dinsdag 6 juli om 19.00 uur tot woensdag 7 juli om 06.00 uur. Het gaat om het gedeelte tussen afrit A28 Centrum en de rotonde ter hoogte van de Kamperpoortenbrug. Het verkeer komend vanaf afrit A28 Centrum naar de rotonde ondervindt gedurende het werk hinder. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan volledig afgesloten voor alle verkeer. Het wegverkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute via de Burgemeester Roelenweg – Blaloweg – Katerdijk. Het blijft wel mogelijk om vanaf de Katerdijk via de Schuttevaerkade het centrum te bereiken.

Rotonde Schuttevaerkade
Van woensdag 7 juli om 19.00 uur tot donderdag 8 juli om 06.00 uur werkt de aannemer verder aan de rotonde Schuttevaerkade. Het betreft de rotonde Schuttevaerkade / Burgemeester Roelenweg. Door het werk is de rotonde geheel afgesloten voor het verkeer. Het wegverkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute via de Rembrandtlaan – Zwartewaterallee – Blaloweg – Katerdijk. 

Fietspad Harm Smeengekade
Wegens asfalteringswerkzaamheden op het fietspad (rode loper) ondervinden fietsers van woensdag 7 juli 19.00 uur tot donderdag 8 juli 06.00 uur hinder op fietspad Harm Smeengekade. Het betreft gedeelte tussen rotonde Kamperpoortenbrug en de Rieteweg. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden worden de fietsers over de rijbaan geleid. 

Hofvlietbrug
De gemeente voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de Hofvlietbrug van maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli, van 19.00 tot en met 06.00 uur. Het werk bestaat uit het vervangen van de slijtlaag op het brugdek aan zijde van de A28. Door het werk is de brug is afgesloten voor alle verkeer komend vanaf de Burgemeester Roelenweg / Schuttevaerkade richting de Pannekoekendijk / Harm Smeengekade. Het wegverkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute via de Burgemeester Roelenweg – Blaloweg – Katerdijk. Doordat de brug gedurende het werk niet wordt bediend, kan het scheepvaartverkeer hinder ondervinden; scheepvaartverkeer dat groter is dan de doorvaart hoogte van de brug kan niet doorvaren tijdens het aanbrengen van de slijtlaag.

Artikel delen:

Reageer