Snoezelkar voor Woonzorgconcern IJsselheem

Zwolle – Vertegenwoordigers van de Ondernemers Contact Groep Zwolle (OCG) overhandigen vandaag een cheque ter waarde van 2770 euro aan Woonzorgconcern IJsselheem. Het bedrag is de opbrengst van de grote zomerveiling die de OCG hield op vrijdag 18 juni. IJsselheem gaat het geld gebruiken voor de aanschaf van een zogeheten ‘snoezelkar’. Het contact tussen IJsselheem en de OCG vloeit voort uit een overeenkomst gemaakt op de Beursvloer Zwolle op 8 maart. ,,Wij zochten daar een goed doel voor onze veiling," vertelt bestuurslid Jantine Kramer van de OCG.

01-07-2010_snoezelkar_voor_ijsselheem_2.jpg

En wij waren daar op zoek naar een geldschieter voor onze snoezelkar," vult communicatieadviseur Marlies Mestrom van IJsselheem aan. ,,Met deze snoezelkar kunnen we ouderen met beperkingen op individueel niveau ontspannen momenten bezorgen. De snoezelkar bevat verschillende materialen en licht- en geluidsapparatuur die de zintuigen op een aangename wijze kunnen prikkelen.
01-07-2010_snoezelkar_voor_ijsselheem_3.jpg

01-07-2010_snoezelkar_voor_ijsselheem_4.jpg IJsselheem heeft al één snoezelkar in gebruik op locatie Nieuwe Haven en we zijn heel blij met het bedrag van de Ondernemers Contact Groep. Daardoor zijn we nu in staat om een tweede snoezelkar aan te schaffen voor de cliënten in verpleeg- en revalidatiecentrum Weezenlanden." Hoge opbrengst Verschillende bedrijven waaronder van Beers Ballooning, BMA Ergonomics, Blankier Shortlease, Rabobank IJsseldelta, Fietsjoe, Rituals Shop Zwolle, Sauna Swoll, PBN Music & Events, Grafic Elements, Sjee Works, Impress, Kameleon Teksten, Kramer Organizing, YB-tekstproducties, OneSim ICT, Simourix, Art-D-Sign en Image Report hebben voor de veiling producten of diensten beschikbaar gesteld. ,,We hadden hele goede veilingitems, waaronder vip-kaarten voor FC Zwolle, een luxe bureaustoel, een lease auto voor een heel weekend en als klapper een ballonvaart voor twee personen. Er is heel goed geboden en dat zorgde uiteindelijk voor de hoge opbrengst," aldus Jantine Kramer.

Artikel delen:

Reageer