Het weer: flinke perioden met zon

Zwolle – Vooral in het zuidoosten en oosten zijn vanochtend nog wolkenvelden aanwezig, elders schijnt de zon volop. Vanmiddag breekt ook in het zuidoosten de zon op steeds meer plaatsen door. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20 graden op de Wadden tot 27 graden dieper landinwaarts. De wind is eerst zwak en veranderlijk, maar wordt geleidelijk westelijk en matig, 3 tot 4. Langs de westkust neemt de wind in de namiddag en avond toe naar (vrij)krachtig, 5 of 6 uit een zuidwest richting.

 weerfoto.jpg

Vannacht is er weinig bewolking en de minimumtemperatuur ligt rond 15 graden. De zuidwestenwind neemt af naar zwak tot matig, rond kracht 3. Maandagochtend neemt de bewolking toe, gevolgd door wat lichte regen. Later op de dag breekt van het westen uit de zon weer door. De maximum temperatuur wordt 21 tot 24 graden. De wind draait van zuidwest naar west tot noordwest en wordt matig, kracht 3 tot 4.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. hmmmmmmm fijne foto van zo’n rotzooi sprayend vliegtuig……..
    hoelanger die staart (trail) is, hoe meer rotzooi (benzeen, arcenicum, aluminium) er in de lucht komt….

    Misschien een tip voor de redactie om daar eens wat over te schrijven. Waarom zijn er vliegtuigen met normale trails (contrail) en waarom zijn ze er met ontzettend lange, die uiteindelijk wolken worden (chemtrail)……..??????????

    Kijk eens wat vaker in de lucht, er gebeurt meer dan je denkt….

Reageer