Het weer: Overdag plaatselijk wat motregen

De bewolking van het westen uit verder toe. De minimumtemperatuur ligt tussen een graad of 12 in het zuidoosten en 16 graden in het noordwesten. De zuidwestenwind is zwak tot matig, rond kracht 3. Overdag is er eerst vrij veel bewolking en nu en dan valt er wat lichte (mot)regen. In de middag breekt van het westen uit de zon weer door, in het oosten kan dan nog een regenbui ontstaan. De middagtemperatuur ligt tussen 20 en 24 graden. De wind draait van zuidwest naar west tot noordwest, matig, kracht 3 tot 4. In de avond en nacht wordt het in het gehele land vrijwel onbewolkt en later kan er nevel ontstaan. De temperatuur daalt vrij snel naar een graad of 12 bij een zwakke tot matige westelijke wind.

04-07-2010_weerfoto__kerkbrugje.jpg

Dinsdag kan er voornamelijk in het noordoosten nog een lichte regenbui ontstaan, overigens perioden met zon en droog. De temperatuur varieert van 20 graden in het Waddengebied tot 25 graden in het zuidoosten. De wind wordt in de loop van de middag en avond zwak en veranderlijk.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Eén van onze vele, mooie bruggen. In een decor van groen (bomen & gras), blauw/grijs (stromend water) & een typisch Nederlandse wolkenpartij. Beter even zo. Hoewel het hier momenteel wel erg grijs dichttrekt.

Reageer