Grote uitverkoop van boeken en cd’s bibliotheek

Zwolle – Bibliotheek Zwolle is bezig haar collectie te vernieuwen en anders te presenteren. Op de 4 Blauwvinger-woensdagen 7,14, 21 en 28 juli worden er in de bibliotheek aan de Diezerstraat duizenden boeken en cd’s verkocht en met de opbrengst daarvan investeert de bibliotheek weer in nieuwe boeken.

Op de Blauwvingerdagen staat er een kraam voor de deur in de Diezerstraat en binnen in het Biebcafé staan bakken vol boeken/cd’s. Alles wordt verkocht voor de aantrekkelijke prijs van 1 euro per stuk en 5 boeken/cd’s voor 4 euro. Zo voor en in de zomervakantie kun je op deze manier je lees- en luisterhonger stillen en boekenkasten vullen.

Onlangs werd de bibliotheek in de Aa-landen opnieuw ingericht en eerder al Zwolle-Zuid volgens de zgn. winkelformule. Uit onderzoek is gebleken dat veel klanten van de bieb meestal niet gericht naar een titel zoeken, maar zich graag laten verrassen. De presentatie van de boeken is daarom aangepast en de minder gangbare boeken zijn er uit gehaald. Ook de bibliotheek aan de Diezerstraat wordt eind dit jaar op deze manier ingericht.

Artikel delen:

Reageer