Reunie Muziekvereniging Prins Willem-Alexander

Zwolle – Muziekvereniging Prins Willem-Alexander uit Zwolle bestaat dit jaar 45 jaar. In dit jubileumjaar wordt een reünie georganiseerd. Deze feestavond voor leden en oud-leden wordt gehouden op 25 september 2010. Het bestuur roept leden en oud-leden op om zich nu al aan te melden via de website www.reuniepwazwolle.nl en om de informatie door te geven aan andere oud-leden.

In 1965 ontstond de muziekvereniging als onderdeel van een wandelsportvereniging. Aanvankelijk waren er alleen slagwerkers, maar al gauw werd het een tamboer- en trompetterkorps. Dit bleef zo totdat in de jaren tachtig de formule van drumfanfare werd gekozen. Later werd dit omgevormd tot een funband. In de periode van tamboer- en trompetterkorps en drumfanfare had de vereniging uit Holtenbroek majorettepelotons. Deze majorettes ontwikkelden zich tot twirlsters en zijn hierin al jarenlang zeer succesvol op landelijk niveau.

Op kleine schaal wordt er bij muziekvereniging Prins Willem-Alexander nog steeds muziek gemaakt. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. Via de genoemde website kan ook hiervoor contact worden opgenomen.

Artikel delen:

Reageer