Expositie Palet in de Broerenkerk

Zwolle – Op donderdag 8 juli om 17 uur opent Jacqueline van Dinten, voorzitter van Marketing Zwolle, de jaarlijkse verkoopexpositie van Palet in de Broerenkerk. De expositie is al te zien vanaf woensdag 7 juli, tot en met maandag 2 augustus. Zoals iedere zomer sinds 1988 exposeren de Paletleden hun werk in een veelvoud aan stijlen, technieken en genres.

Dit jaar is het echter de laatste expositie van Palet op deze prachtlocatie, vandaar dat het nu vier weken is in plaats van drie. Op de woensdagen is het Blauwvingerdag en dan is het op het plein voor de Broerenkerk Montmartre, met kraampjes, workshops, onder andere mozaïek maken, schilderdemonstraties, een portrettekenaar en live muziek. De expositie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30-17 uur (op donderdag tot 21 uur), en op zondag van 13-17 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik ga zeker kijken, kunst brengt leven en cultuur in de binnenstad zonder dat iemand in zn bed ligt te trillen van de decibels.
    Maar als het om kunst in de binnenstad gaat is Zwolle nog lang geen Deventer.
    Het is een aanrader om dit weekend naar Deventer op stelten te gaan, wees wel bijtijds want men verwacht daar 120.000 bezoekers

  2. Het is een aanrader om dit weekend naar Deventer op stelten te gaan, wees wel bijtijds want men verwacht daar 120.000 bezoekers

    Observer… iets zegt me, dat het zondagavond wat minder druk is op stelten…

Reageer