Vakantiesluiting wijkservicepunten gemeente Zwolle

Zwolle – Tijdens de zomervakantie zijn de vier wijkservicepunten van de gemeente Zwolle enkele weken gesloten. De wijkservicepunten in Zwolle-Zuid, Stadshagen en Dieze-Oost zijn gesloten in week 29, 30 en 31. Het wijkservicepunt in Holtenbroek is gesloten in week 28 en 29.

De wijkservicepunten verstrekken informatie over de ontwikkelingen in de wijk, bijvoorbeeld op het gebied van woningbouw, onderhoud van wegen en openbaar groen. Ook kunnen inwoners via het wijkservicepunt met de wijkmanager of -beheerder overleggen. Zij kunnen klachten of knelpunten melden en informatie krijgen over gemeentelijke diensten. Ook informatie over diensten van instellingen in de wijk is beschikbaar.

Mensen die gedurende de genoemde vakantieweken meldingen en vragen hebben over de openbare ruimte in hun wijk, kunnen contact opnemen met de Servicelijn Wijkzaken. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, kapotte verlichting of beschadigde speeltoestellen. Het vijfcijferig telefoonnummer van de Servicelijn is 14038 (optie 3) en is bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur. Het doorgeven van meldingen over de openbare ruimte kan ook via www.zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik ben er twee jaar mee bezig geweest om de kapotte en loszittende
    stoeptegels voor mijn woning gerepareerd te krijgen.
    In plaats van 14038 kunt u ook 038-4983300 bellen.
    U wordt dan automatisch doorverbonden.

Reageer