Start aanpak kruispunt bij de Dobbe

Zwolle – Het belangrijkste verkeersknelpunt in de wijk Aa-landen wordt deze zomer grondig aangepakt. De lang verwachte rotonde moet de verkeersafwikkeling en veiligheid op de kruising van de Rijnlaan-Dobbe-Eemlaan verbeteren.

Met de heer Peter Staat van de aannemer BAM Wegen en de heer Alberts, voorzitter de winkeliersvereniging Dobbe, verricht wijkwethouder Gerrit Piek de officiële starthandeling op donderdag 8 juli bij het kruispunt Rijnlaan-Dobbe-Eemlaan.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ach, het is toch wel een feestje waard dat ze EIN-DE-LIJK tot het briljante inzicht zijn gekomen dat je daar beter een rotonde kan neerleggen 😀

  2. Het is al jaren een zooitje daar bij De Dobbe. De huidige kruising daar is weggegooit geld, dat wisten we allemaal. Ook irritant, als je naar de zwartewaterallee wilt, moet je eerst rechtsaf richting de rotonde..

  3. het zal eens een keertje tijd worden. de eer van de aftrap valt deze keer piek ten deel. Een nietszeggende wethouder, waar totaal geen wapenfeiten van bekend zijn. Ongetwijfeld zal deze jongen breedlachend en met een dikke onkostendeclaratie op de foto verschijnen.

Reageer