Verkeerscontroles Bonepad en Dr. Hengeveldsweg

Zwolle – De politie voert naar aanleiding van klachten extra controles uit op de Dokter Hengeveldsweg en het Bonepad. Het stuk tussen de Dokter Spanjaardweg en de Dokter Klinkertweg is sinds kort ingericht voor eenrichtingsverkeer omdat er regelmatig opstoppingen waren. Het komt helaas regelmatig voor dat bestuurders zich niet houden aan de verkeersregels en tegen het verkeer in rijden.

Omwonenden en taxichauffeurs hebben hier regelmatig over geklaagd. Let dus goed op de borden en houd hier rekening mee. We zullen regelmatig controleren of automobilisten zich hieraan houden. Daarnaast ontvangt de politie geregeld klachten over het Bonepad. Dit pad verbindt de Dokter Hengeveldsweg en de Kuyerhuislaan en is alleen bestemd voor fietser.

Gevaarlijke situaties
Het komt de laatste echter regelmatig voor dat automobilisten dit pad als sluiproute gebruiken en dat levert gevaarlijke situaties op. Politiemensen van het team Zwolle-Oost en het team verkeer hebben al een aantal keer gecontroleerd en daarbij ook boetes uitgeschreven. Deze controles worden komende periode herhaald.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Als je in deze omgeving rijdt, is het voor zwollenaren al bijna niet meer te volgen. Laat staan als je van buiten Zwolle even naar het ziekenhuis moet. Begrijp dat er vervelende situatie’s ontstaan.Maar hoop wel dat er op op coulante manier mee wordt om gegaan.

  2. Als je naar het ziekenhuis moet kom je van de TSG kant Ingrid, je mag al een tijdje niet meer rechtdoor op de kruising bij de bloedbank.

  3. Alleen als je van de richting Heinoseweg afkomt mag je nog daar er in, dan zou het evt wel lastig kunnen zijn maar volgens mij word hier het stukje van essent en de nieuwe speciaal onderwijs school tot aan achteren bij de kuyerhuislaan bedoeld.

Reageer