Het weer: warm

Zwolle –  Donderdag is het vrij zonnig en blijft het overal droog. Wel trekken er velden met sluierbewolking (ook wel Cirrus genoemd) over. Het wordt maximaal 22 graden op de Wadden tot 30 graden in het zuidoosten van het land. Lokaal kan het in Limburg zelfs 31 of 32 graden worden.

07-07-2010_weerfoto__melkmarkt_.jpg
Melkmarkt

Vanavond en vannacht is het vrij helder. Bij een zwakke wind uit variabele richtingen, daalt de temperatuur naar ongeveer 18 graden. Het blijft dus nog lang warm… Morgen wordt het opnieuw een warme zomerdag. De maxima komen uit tussen 25 graden aan zee en 30 graden in het oosten van het land. Het is vrij zonnig, maar in de loop van de dag neemt de kans op een regen- of onweersbui wel toe. Ook zaterdag en zondag wordt het zeer warm en zonnig. Wel kunnen er in de loop van de dag een aantal regen- of onweersbuien tot ontwikkeling komen.

Na het weekend zien we de temperatuur geleidelijk wat omlaag gaan en neemt de kans op stevige regen- en onweersbuien verder toe. De middagtemperatuur lijkt dan uit te komen tussen 20 en 25 graden, maar de kans dat het iets warmer blijft is op deze termijn ook nog aanwezig.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer