ZHTC zet zich in voor Tour for Life

Zwolle – 10 Juli organiseert ZHTC een serie activiteiten, waarvan een deel van de opbrengsten gaan naar Tour for Life. Allereerst wordt er 10 juli de tour op groot scherm gekeken in de eigen sociëteit aan de thomas a Kempisstraat 13. Met een aantal beklimmingen van de tweede categorie belooft het een spannende etappe te worden. Om de spanning voor de kijkers groter te maken kan er worden deelgenomen aan een poule met diverse prijzen.

topstatic.jpg

Voorafgaand aan de etappe wordt er door koeriers van Cycloon een clinic georganiseerd. Deelname hieraan staat open voor iedereen en kost 5 euro. De clinic omvat bikepolo voor beginners en zal starten om 12.00 uur. Bikepolo is een vorm van polo waarbij op fietsen wordt gereden in plaats van op paarden. Aanmelden kan via zwolsestudent@gmail.com. Na afloop van de etappe zal de barbecue worden ontstoken . De opbrengst van deze barbecue, de clinic en de tourpoule gaan naar het team van Cycloon fietskoeriers dat deelneemt aan Tour for life (www.cycloon.eu/tourforlife ).

De Tour for Life is een klassieke achtdaagse wielertocht. In 1250 kilometer en over 19000 hoogtemeters fietsen deelnemers van Italië naar Nederland. Voor deze grote fysieke en mentale uitdaging laten deelnemers zich sponsoren. De opbrengst van de Tour for Life gaat naar Artsen zonder Grenzen. Voor meer informatie zie www.zhtc.nl  of zwolsestudent@gmail.com

Het programma van de dag wordt hieronder weergegeven:
10 juli:
12.00 uur Bikepolo clinic 14.30 uur Live tour de france op groot scherm 18.00 uur BBQ 20.30 uur Wedstrijd WK 3e-4e plek

Artikel delen:

Reageer