Finale WK 2010 kijk je in het Supporterscafé

Zwolle – Komende zondag speelt Oranje de finale van het WK in Zuid-Afrika. Om 20:30 zal er afgetrapt worden tegen Spanje. Ook deze wedstrijd zal weer te bewonderen zijn in het Jupiler Supporterscafé, vanaf 19:30 geopend. Net als de vorige wedstrijden zullen er weer lekkere hapjes zijn en een rondje van het huis bij elk 2e doelpunt van Oranje. 

Wil je de voetbal goed kunnen zien samen met andere supporters dan kan dat in het Supporterscafé. Er zijn 2 grote LCD schermen en er hant ook nog een beamer.  In de stad zal het zo druk zijn dat je een grote kans hebt de voetbal niet goed te kunnen zien.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dit is geen reclame, maar een activiteit van de Supportersclub FC Zwolle en ook het plein krijgt hier toch alle aandacht.
    Het 2e drankje is weer gratis, ik neem genoegen met 1 gratis consumptie zolang de espagnolen maar niet het net vinden:D:D

  2. Ze zullen wel moeten daar bij die club gezien ze in dezelfde pas lopen als de BVO een dikke schuld en een stelletje daar lopen wat alleen gaat voor eigen succes .

    Gaat dus hand in hand met het huidige interem bestuur .

    1 “manager “is al de laan uitgestuurd per 1 augustus laat derest maar volgen !!!!!!

Reageer