Maak afspraak met wijkagent in Zwolle Zuid

Zwolle – Vanwege de vakantieperiode en de evenementen van de afgelopen periode kan het politieteam Zwolle – Centrum/Zuid  de aanwezigheid van de wijkagenten in wijkcentrum De Pol op dit moment niet garanderen. 

De agenten proberen wel zo veel mogelijk aanwezig te zijn. Daarnaast is een politieman regelmatig op het wijkcentrum. Als u uw wijkagent graag wil spreken, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of per mail. Helaas werkt de intercom bij het wijkcentrum op dit moment niet. Medewerkers van het wijkcentrum hebben een bedrijf ingeschakeld om de storing te verhelpen. Hopelijk is het probleem snel opgelost.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ja Hans van eijsden net wat je zegt er gebeurt toch niets .Van de week een agent bonnen zien uitschrijven.degene die een prent kregen waren vaak schoolgaande jeugd en winkelende vrouwen maande hij alleen maar af te stappen en lopende verder te gaan.

  2. Als je gewoon goed oplet kan je daar makkelijk fietsen, wat een gezeik zeg. En ze werken het zelf in de hand door onduidelijkheid over waar je je fiets kwijt kan. Ohja, bij de kerk hebben ze maar liefst 4 stallingen geplaatst!!! (en de ah is 400 m verderop…)

  3. “Als je gewoon goed oplet kan je daar makkelijk fietsen”

    Wat een onzin, daar lopen mensen met kinderen, blinden met geleidehonden en er zijn smalle doorgangetjes. Volstrekt logisch dat daar niet gefietst mag worden.

  4. Er is hier bij het ontwikkelen van dit nieuwe winkelcentrum door PROVAST en AH niet goed nagedacht over de bereikbaarheid van de AH supermarkt voor de fietsers.Eigenlijk moeten de mensen nu eens AH links laten liggen en hun boodschappen bij de PLUS halen die is dan bereikbaar zonder door het centrum te fietsenen er zijn stallingen voor de deur van PLUS.Je zult zien als dat gebeurde AH op een korte termijn een oplossing heeft voor zijn klanten. Want AH heeft het hier het meest voor het zeggen in zuid en zijn ook het nauwst betrokken geweest bij de ontwikkeling.Ze doen niks voor hun klanten ze buiten ze alleen maar uit dus mensen allemaal naar de plus hoef je niet door het centrum te fietsen en ook geen kans op een bekeuring.

Reageer