Dronken mannen van straat gehaald

Zwolle – Op het Stationsplein is op vrijdag 9 juli om even na 18.30 uur een 49-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. De politie kreeg diverse meldingen dat een man mensen lastig viel bij het station en erg agressief was. Toen de politie ter plaatse kwam was de man ook agressief tegen de agenten. Hij werd daarop aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

Een 52-jarige man uit Deventer is vrijdag 9 juli rond 21.00 uur op het Rodetorenplein aangehouden voor openbare dronkenschap. De politie kreeg een melding van overlast van een dronken persoon. Ter plaatse bleek de man erg vervelend. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen en sprak mensen aan. Hierop is de man aangehouden waarbij hij zich hevig verzette. De man is meegenomen naar het bureau en ter ontnuchtering ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Irritant…mensen die vervelend worden als ze gezopen hebben. Ze hoeven wat mij betreft echt niet iedereen die een glaasje te veel op heeft in de cel te zetten. En zwervers mogen wat mij betreft ook best in het openbaar een halve liter van de Aldi nuttigen. Maar het is zo jammer dat sommigen er ook zo lastig van worden!

  2. Toch, Plantje gaat er niks boven zo een klassieke wankelende dronkaard in de straat, die iedereen aanklampt…wat een lol kun je dan als toeschouwer hebben, en het is beter dan iemand die bezopen z’n wief in elkaar ramt, al komt dat laatste die zwolse g’stapo beter uit want dan hoeven ze minder rapportjes te tikken.:P

  3. Uiteraard keur ik absoluut niet goed dat iemand zijn vrouw in elkaar ramt.
    Maar nee…een klassieke wankelende dronkaard in de straat is prima. Maar iedereen aanklampen? Alsjeblieft niet! Ik zit niet op een levensverhaal met dubbele tong te wachten!

Reageer